- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bende bunu hep diyorum ama sakince utanmadan sıkılmadan gayet cidddi bir şekilde onu bende bilmiyorum ya falan de öğretmenler herşeyi ama herşeyi bilmek zorunda diye bişey yok ayrıca istesede nasıl olacakki hala türkçede aksaklıklar varken mesela şapkalı a lar niye kaldırıldı anlamış değilim iki sesli harf yanyana gelirse türkçe olmaz diyorlar ama en bilinen türkçe isim "kaan" öyle edebiyat öğretmenim bunu söylemişti "bende bir öğretmenim ama benimde bilmediğim çoğu şey olabilir arkadaşlar" diye
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yok be abi neden rezil olasin. Biz lisede cok rastladik, yurtdisindayim fakat Turkiyedede aynidir. Ogretmen acikcada derdi bunu evde bir arastirmasi gerektigini ve sonraki derse veya bir mail atar aciklardi. Ogrenci neden dalga gecsin.
00 Yorumla
Saçmalama. Öğretmenler her şeyi bilecek diye bir anlam mı çıkıyor ? Bu gibi durumlarda Nasrettin Hoca zekası kullanacaksın. Zaten artık yapılandırmacı eğitim sistemindeyiz. Öğretmen direk soruları cevaplamaz, öğrencilere cevabı buldurmaya teşvik eder. Eğer öyle bir şeyle karşılaşırsan da " hadi o zaman bir dahaki derse kadar sana süre veriyorum bakalım bulabilecek misin " gibi bir araştırma konusu olarak ona verirsin. Diğer derse kadar sen de öğrenirsin.
00 Yorumla
ozaman bilmiyorum dersin. bizim lisede yrd doç edebiyatçı vardı, aklımıza ne gelirse sorardık adamcağıza :D çoğu zaman bilmiyorum derdi herşeyi bilmezsin ki. sen atan da derdin bu olsun :D kolay gelsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bi öğretmen ol da o zaman görüşelim:d alanın dşı bir soru sorsalar neysede atıyorum türkçe ile ilgili bir soru sorsa mecbur bilirsn zaten
00 Yorumlae tabı olursun yani ögretmensın sonucta tamam ınsanlık hali ama mesela bızde ogretmene soru goturup cözemediğini görunce gülüp dalga gceıyorz
00 YorumlaSakın ama sakın türkçe edebiyyat öğr. düşünme , devkette işsizsin dünya kadar adaylar var , başka yönlere yönel...
03 Yorumla- +1 yıl
Ben lıselıyım mesela bılemeyen hocam cok ama bılmıyom diyip yollamıcan arastırıcam dıcen önemlı olan o, yoksa rezıl olmazsın yanı ögrencı sadece ne zor soruymus hoca bıle bılemedı falan dıye dusunur :)
00 Yorumla Zamanla tecrübe kazanacaksın zaten daha olmadan bunu düşünmen ilginç.
00 Yorumlasana ödev veriyorum bu konuyu araştır gel deyip zaman kazanırsın
00 Yorumla- +1 yıl
öğretmen ol önce ve kendine güvenin olsun...! cevabı olmayan soru yoktur merak etme...
00 Yorumla Eskiden bir hocam vardı onu neden cok severdim biliyor musun birsey sorduğumda hic demagoji yapmaz"bilmiyorum ama arastıracağım" derdi.
00 Yorumlabilmiyorum araştırıp sana dönerim dersin ne olacak sanki :/
00 Yorumla- +1 yıl
Yeteri derecede bilgi ve donanımın varsa zaten cevabın olur her soruya.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kömür yersin kömür ne öğretmeni.Taşı sıkar altından yalarsın su geliyo mu diye..
01 Yorumla oyle kaygıların varsa hic ogretmen olma zaten.
00 YorumlaTürkçe öğretmenleri ortaokulda görev yapar
03 YorumlaTelevizyonda zincirlersin sonra kendini:)
00 Yorumlaogretmen oldunda rezil olmasi kaldi:D
00 Yorumlasen öğretmen ol da rezil olmayı boşver
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar