Genel olarak sizi de nerede bir sal**ak varsa o bulur mu?

Dışarıda bir banka oturdum. Yanımdaki amca falanca siyasîyi tanıyorum deyip hepsiyle olan fotoğraflarını gösterdi. Ben falanca yerlerde çalıştım , yok şöyle girişimci biriyim yok böyle girişimci biriyim falan fıstık sohbet ettik biraz. Bana da sen şu yaşına kadar ne yaptın dedi. Ben de şu yaşıma kadar atanmaya , son bir yıldır iş bulmaya çalıştım dedim. Gel iş yerime ben falanca dershaneye cv. hazırlatayım sana dedi ve dediği dershanenin birinin sahibi benim hocam. Zaten cv. bıraktım. Bir de diyor ben şu an girsem yüksek yüksek puan alıp atanırım. Acaba sen kaç farklı oturumdan sınava girip kaç farklı dersten hazırlık yapacaksın? Eminim sadece GYK olacağına. Senin boyun da uzun. Neden polisliği denemedin diyor bir de. Benim gözümden %25 engel raporum var ve her zaman olmamakla birlikte ellerimde titreme var. Kaç kez doktora gittim? Bir şey de çıkmıyor. Ben, bilmiyor muyum sanki polisliği denemeyi? O raporla polis mi olabileceğim, ben? Benim oğlum yazılım mühendisi ve şurada 100.000₺ iş teklifi aldı ama kabul etmedi. Yurt dışı hâyâli var diyor. Senin oğlundan bana ne? Allah , yolunu bahtını açık etsin. Neyin havasını atma çabası içindesin? Öğretmenlik gibi üç farklı alandan mı KPSS’ye girer senin oğlun veya yazılım müh. çıkartan başka bölümler de var mı? Madem bu kadar kendinden emindin de niye atanmadın da bilmem ne dükkanları açtın? Senin zamanında atanmak da daha kolaymış. En son adamı bozup gönderdim. 😂😂Hak edeni bozun arkadaşlar.

Genel olarak sizi de nerede bir sal**ak varsa o bulur mu?