Aşk İlişkileri S*l*k olduğu için birisiyle çıkar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sal*k belli olsun diye tekrardan yazdım Güncellemeler1 yıl Bu arada bu soru sal*k erkekler hakkında yani kızlar için değil S*l*k olduğu için birisiyle çıkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Çıkarım hayır kurumuyum ya tüm sаlakları ruh hastalarını topluyorum 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Ckdkdkkdkd bugün 2 soruya cevap iyi yakaladınız sorularımı😅 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Şanslısın Yorumla Soran 1 yıl İkimiz de şanslıyız iki de iki gidiyoruz😂😅 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ohhh üçüncüsü olmayacak Yorumla Soran 1 yıl Niye be Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Olmayacak bunu ikimizde biliyoruz Yorumla Soran 1 yıl Çünkü sorun kalmadı ahhahahahah Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ben soru sormuyorum her şeyin cevabını biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet bende tüh kapalıymış zaten hesap Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ah bee.. Hayallerimiz gerçekleşmeden bitti. Yorumla Soran 1 yıl Ne hayali kız Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Evlenmeyecek miydik Yorumla Soran 1 yıl Kocam var (sevgili) kusura bakmayın beyfendiii kabul edemiyeceğim bu teklifinizi 😅 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Çabuk evlenelim Yorumla Soran 1 yıl No nooo Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ah bee, ceketimi uzatsana gidiyorum. Yorumla Soran 1 yıl Tüh ya baybayyy Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır. Zeka en önemlisiSadece seks için olur anca 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Onun için değil akıllım onu kandırmak için çabuk kanarlar çünkü djdkdk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karşısındakinin niyetine göre o kısmı.İleriye dönük bir ilişki için şahsen olması gerekir benim için. Zekası düşük ise zaten ortak noktamız yoktur pek.Seks için şöyle demek istedimİkimizde sadece sesk istiyorsak o zaman zekasıyla ilgilenmem. Yorumla Soran 1 yıl İleriye dönükse çıkar mısınız yani normal olarak hiçbir şey yapmadan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır. Kafalar uymaz ki zaten. Nasıl birlikte vakit geçirelim... Yorumla Soran 1 yıl Kızlar yapar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakış açısının uymadığı, sohbetinin kısıtlı olduğu, kolayca kandırılan biriyle keyif alınmaz ki? Niye yapıyorlar Yorumla Soran 1 yıl İçime kurt düşürme aha bunu yapma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl NE istediğini bilen biri için saçma konular bunlar Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 1 yıl canım ne alaka..canım olunca uzak durmak lazım 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Kalbi güzelse çıkarım 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Kullanmak isteyenler çıkar maalesef 0 0 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl canım derecesine bagli 0 1 Yorumla h8hc4c 1 yıl canim yazmis. oyle erkekler sansli Yorumla
malikalg57 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. öyle biriyse sakın çıkma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl erkekmi slk 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet😅 Garip soru biliyorum, benden kaçmaz😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl vaybe nasıl anladinki slk oldugunu nasıl yani djdj Yorumla Soran 1 yıl Biz anlarız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çıkarım hayır kurumuyum ya tüm sаlakları ruh hastalarını topluyorum
Ckdkdkkdkd bugün 2 soruya cevap iyi yakaladınız sorularımı😅
Şanslısın
İkimiz de şanslıyız iki de iki gidiyoruz😂😅
Ohhh üçüncüsü olmayacak
Niye be
Olmayacak bunu ikimizde biliyoruz
Çünkü sorun kalmadı ahhahahahah
Ben soru sormuyorum her şeyin cevabını biliyorum
Evet bende tüh kapalıymış zaten hesap
Ah bee.. Hayallerimiz gerçekleşmeden bitti.
Ne hayali kız
Evlenmeyecek miydik
Kocam var (sevgili) kusura bakmayın beyfendiii kabul edemiyeceğim bu teklifinizi 😅
Çabuk evlenelim
No nooo
Ah bee, ceketimi uzatsana gidiyorum.
Tüh ya baybayyy
Hayır. Zeka en önemlisi
Sadece seks için olur anca
Onun için değil akıllım onu kandırmak için çabuk kanarlar çünkü djdkdk
Karşısındakinin niyetine göre o kısmı.
İleriye dönük bir ilişki için şahsen olması gerekir benim için. Zekası düşük ise zaten ortak noktamız yoktur pek.
Seks için şöyle demek istedim
İkimizde sadece sesk istiyorsak o zaman zekasıyla ilgilenmem.
İleriye dönükse çıkar mısınız yani normal olarak hiçbir şey yapmadan
Hayır. Kafalar uymaz ki zaten. Nasıl birlikte vakit geçirelim...
Kızlar yapar
Bakış açısının uymadığı, sohbetinin kısıtlı olduğu, kolayca kandırılan biriyle keyif alınmaz ki? Niye yapıyorlar
İçime kurt düşürme aha bunu yapma
NE istediğini bilen biri için saçma konular bunlar
canım ne alaka..
canım olunca uzak durmak lazım
Kalbi güzelse çıkarım
Kullanmak isteyenler çıkar maalesef
canım derecesine bagli
canim yazmis. oyle erkekler sansli
öyle biriyse sakın çıkma
Ego mu tatmin edeceksin?
Parası var dimi?
hayir