Kızlar hiç sevgilimin olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğruyolar ya.
Boylu poslu yakısıklı dısa dönük biriym ama hayatımdaki ailesel sorunlarım yüzünden bu yasıma kadar herseyi salıp erteledim.
Sizce geçmişim hakkında yalan söylemelimiyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kızlar hiç sevgilimin olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğruyolar ya.
Boylu poslu yakısıklı dısa dönük biriym ama hayatımdaki ailesel sorunlarım yüzünden bu yasıma kadar herseyi salıp erteledim.
Sizce geçmişim hakkında yalan söylemelimiyim?
Niye yalan söylüyon olmak zorunda degil olmayabilir 30 yaşıma geldim bir kızla oturup çay kahve içmedim daha bunu yapinca bana plaket mi verecekler madalya mi verecekler aa senin sevgilin olmus bir kizla oturup çsy kahve içmişsin gel seni kutlayalim tebrik edelim sana bir seyler verelim mi diyecekler daha gormedim duymadim bundan sonrada görmem duymam
Aga ben kasar kızlarla flörtlesiyorum genelde. Onlar tecrübeli olduğundan beni tecrübesiz görmeleri kötü oluyo.
Düzgün birini bul evlenirsin zor gerci kalmadi olanlari da kapiyorlar sen de elini acele et o kaşarldannnn hayir gelmez
Aga iyi karılar var amaa. İnsanın canı istiyor
Valla düzgün birini vul evlen felan dede moduna girmeyem ben ya
Cevap
1Cevap
soyle oldu 1 2 tane kısa ilişkim 4 5 ay falan sürdü de
ama psikolojin bozuksa önce iyileş sonra sevgili yap bak ben biraz deliyim uzak duruyorum herkesten 🤣
Psikolojim mükemmeldi. Aksam tenha biryere gittik. O sırada koronaydım o da biliyordu korona olduğumu tam yiyisme moduna girmişti. Ama korona olduğum için bulaştırmak istemedim. O bana yaklaştıkça kendimi geri çektim.
O günden sonra soğudu benden sonra hersey boka sardı zaten.
ailesel sorunlarından kimseye bahsetme sevişmek istiyorsan da barlarda bulunur kız tek gecelik takılırsın ama sevgili istiyorsan karşına çıkmasını beklersin
çok azmistir bazen öyle bi an geliyor ki hiçbir şey umrumda olmuyor sen doğru olanı yapmışsın
Bence soru troll çünkü erkek arkadaşımın ilk sevgilisi ilk aşkıyım ve bu beni ona karşı daha da yükseltiyor özel olma hissi çoğu kızda da böyledir diye düşünüyorum
Eğer istediğin ilişki takılmaktan yalan söyle devam et eğer düzgün bir ilişki istiyorsan da hayatına aldığın kiz tipini değiştir ve dürüst ol
Tipi bu kadar önemsiyorsan zor biraz
Merak ettim şimdi seni
😅😅 öyle oldugunq ikna oldum tm
Niye öyle diyorsun kendine pampa
Söyleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?