Evet iş güç derken hayatı kaçıyor
Hayır belki 80 yaşındaki profesör bulunur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kariyer diye diye yediniz kendinizi alın size karıyer.
Haklısın
Şimdi kariyerinde neredesin?
Doçent
Kendiniz seçiyorsunuz bunu
Emin misin
Eminim tabi tabiki kadınlar kendi ayakları üzerinde dursun ama eminim kaç fırsatı teptin kariyer diye bir düşün
Sanmıyorum
Sanmıyorum eminlik içermeyen bir cevap sen bile emin değilsin ki durumdan
Genç arkadaşım, bu konu oldukça derin ve kişisel bir meseleyi ele alıyor. "Evet iş güç derken hayatı kaçıyor" seçeneği, kariyer odaklı hayatın bazen sosyal hayatı gölgede bırakabileceğini ifade ediyor. Ancak, bu herkes için geçerli bir durum değil. "Hayır belki 80 yaşındaki profesör bulunur" seçeneği, daha iyimser bir yaklaşımla, her yaşta anlamlı ilişkiler kurulabileceğini vurguluyor.
Şahsi deneyimlerimden yola çıkarak diyebilirim ki, akademik kariyer sahibi kadınlar da her insan gibi duygusal ve sosyal ihtiyaçlara sahiptir. Kariyerinizi geliştirmekle birlikte, zorlukları aşarak dengeli bir yaşam kurmak mümkündür. Yani, yalnızlık bir kader değil, seçim ve zaman yönetimi meselesidir.
Sevgili dostum, hayatını dengeli ve zengin kılabilmek için hem kariyerine hem de sosyal yaşamına özen göstermeyi ihmal etme. Her iki alanda da başarılı olmak mümkündür. 🌟🚀👍
Cevap
12Cevap
Kariyer hikaye okul işi tr de uyuşturucu gibi bir şey uzak durulmalı meslek öğrenilmeli ticarete yönelinmeli çok zeki ve çalışkansan da koç sabancı bilkent tarzı okullarda okunur
Degildir ancak aile kurma beklentilerini revize etmeleri lazim.
Niye yalnızlık olsun kariyer de yaparsın eşte sevgili dost da
Evet. Kedi annesi olacaklar.
Vay be nerden biliyorsun
Yoo, kendini geliştirmiş olmanın verdiği etki ile kolay kolay kimseden beklentin kalmıyor, hayatına girecek insanı da kendine yakın özellikte istediğin için sayısı azalıyor.
Kader değil seçim
Nedir
Yani bu durumu kendin seçtin
Mecbur kaldım
Kader senin istemediğin şekilde sana sunulan bir yaşam sınavıdır sen akademik kariyer yapmayı seçmişsin bence en iyisini yapmışsın şikayet etme
İki seçenek değil , sosyalleşmeyi dene
Yaşlı bir amcişko bulursun üniversitede
Belirli yaştan sonra olmuyor kadınlarda
Ne iş yapıyorsunuz
Yaşın nedir ki
33
Sen erkeksin normal
Bende aynısını yasıyorum sorun etme
Akademisyenleri sevmiyorum hepsi kibirli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?