Hayat akıp giderken yolda mutlu çocuklu aileler görünce bakıp kendini yalnız hissediyorsa evde kedi annesi olmak yerine bir hayat arkadaşı olsa mıydı?

Hayat akıp giderken yolda mutlu çocuklu aileler görünce bakıp kendini yalnız hissediyorsa evde kedi annesi olmak yerine bir hayat arkadaşı olsa mıydı?

Kadınlar erkekler gibi değil . Erkekle kadın evli olsa adam ölse kadın öyle istediği için hayatını eşsiz devem ettirebilir. Ama kadın ölürse erkek kendi kendini zor idame eder ilerleyiş açısından. Ama hiç evlenmemiş 30 40 yaşlarına gelen bir erkek o dönem yaşlanmadan çok kafaya takmaz. Ama kadın 26dan sonra başlar takmaya.
Heleki kadının kariyeri varsa sadece işe odaklı gitmesi çok da mantıklı değil. O saatten sonra seçme konusunda da başarılı olamayabilir.
Biraz daha uzun yazabilir misin
Çok mu uzun oldu 😒
Daha fazla yaz çok güzel yorum bu
Daha fazlası şu ki. 30 yaşında kariyer yapıp ilerlemiş biri kedi bakıyor diye geç kalmış sayılmaz. 30 yaş çok değil. Olgunluğun getirdiği duygusallıkla öyle düşünmeye gerek yok. Durumu hiç olmayan yaşı ilerlemiş kişiler bile mutlu olabiliyor. ya da olamayabiliyor öylesi daha mod düşürücü. Ama başarılı olmuş bir kadın için zaten kendine güveni vardır. Çok karamsar olacak bi durum yok. Ama tabiki bu moddan çıkarsa. Çıkmazsa zaman hızlı geçer 🙃
Şimdi 20 yaşındaki kızları görüyorum 30 bekarı zor bir durum
Yahu neden zor olsun. İlla 20 yaşında evli mutlu çocuklu olmak gerekmez ki. Kaldı ki çok boşanma var. Veya mutsuzluk... Tabi mutlu olanlarda vardır ama benim kızım olsa 20sinde evlenmesindense yapabiliyorsa önce güzel uzun bi kariyer kendi idaresini sağlayabilmesini isterim. Sonra diğer işler. Dediğim gibi heleki kariyeri olup 30 yaş gayet hoş bir yaş. Ama oturup etrafa bakıp mod düşürmeye girildi mi ozmn teslimiyet gibi olur. Hiç gerek yok. Dediğim gibi kadınlar bu dönem bi tık daha takıyor. Birazda çevre dillendirdi mi daha çok takar da hiç gerek yok. Erkekler daha çok dirayetli olabiliyor. Dün komşu diyor bana. Bidaha İstanbul'a gidip geldiğimde düğüne hazırlan. Dedim tamam da bi sonraki gidip gelişinde ayarlarız bişeyler 😃 Ama takın daha naif oluyor. Gerek yok. Ama takılı kalırsa 30 40 50 olur. Gerek yok. En naif yaşlar sonuçta
Girişken olacaklar duygularını ifade etmekten çekinmeyecekler bu saatten sonra falan demeyecekler ve hak ettikleri mutluluğu alacağı erkeği bulacaklar çoğunda bir çekingenlik var bir de o kadar başarılılar yani
Cevap
4Cevap
İnsan seçici oluyor bir saate kadar da evlenmediyse kuşkulu bakıyor hemde bir hayatı var insanın sonuçda y kötü olırsa vs vs şeyler insnaı daha da yalnızlaştırıyor
Yalnızlık bazen iyidir, insanlarla tanışmak da bir seçenek tabi
30 yaş üstü kadinlar iyi yapıyor bekar kalmakla
cocuklu ve evl mutlu olan kadin gormedim onlar filmlerde olur
Ben çok gördüm
Ketrin zeta jons hastaydım bu karıya
Yolda mutlu çocuklu kadın var mı
Çok gördüm
Kader kısmet
Öyle bir şey yok
Nasıl yön ya
Yok*
Yok işte züğürt tesellisi kader kısmet isleri