Ziraat mühendisligi bitirdim kendimi işe yaramaz hissediyorum yeni mezunum iş arıyorum ama gelecekten umudum yok yardim eder misin?

Çok pişmanım 2 yıllık sağlık okuyup devlete atamadığım için zamanında 24 yaşına geldim eve psikolojim bozuldu iş arıyorum şeker fabrikasına Başvuru yaptım sağlam torpil istiyorlar bi yandan yeniden sınava hazırlanıp hemşirelik mi okusam diyorum kpss ye girdim ondan da çok umudum yok dersler zordu ve iyi çalışamadim polislik mi denesem diyorum kafamda bir sürü soru zaman geçti yaşım geçiyor ailemden utanıyorum hala para kazanmadigim için zamanında lisede tembel olan arkadaşlarım bile 2 yıllık okuyup biyerde özelde çalışıyorlar hatta birisi tds den atandı kafayi yemek üzereyim lisans mezunu olduğum için önlisanstan da atanamiyorum açıktan tibbi sekreter yaşlı bakımı gibi bir bölüm okuyup özelde mi çalışsam diyorum abim yurt dışında dil öğren gel diyor ama oda çok zor bi yandan ales ing çalışayım yüksek lisans yapayım okulda kalayım diyorum ama yaşım kaç oldu hemen para kazanmak istiyorum kafayi yicem Allaha sığınıyorum çıkış yolu bulamıyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın yardım eder misiniz

Ziraat mühendisligi bitirdim kendimi işe yaramaz hissediyorum yeni mezunum iş arıyorum ama gelecekten umudum yok yardim eder misin?