Motivasyonum yerlerde. Moral verirseniz çok mutlu olurum ihtiyacım var ya da aynını yaşıyorsanız sıkıntınızı paylaşabilirsiniz. Geleceğe dair umutlarım yerle yeksan oldu
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
1 yılHayat durma noktasına geldiğinde bir anda değişibiliyor sabırlı ol çok zor olsada rızkın seni bulacak çabayı bırakma çabaladığın yerden değilse bile başka yerden birşeyler gelecektir
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim güzel cevabınız için. İnşallah öyle olur
- 1 yıl
Kendi tecrübelerim bunlar maddi anlamda inş en yakın zamanda vuslat sona erer kendini daha güçlü hissedersin 😊
1 yılSenin morale ihtiyacın yok işe ihtiyacın a gördüğüm kadarıyla. Dil öğren git yurt dışına, al sana moral.
06 Yorumla
Soran1 yılİleri seviye ingilizce biliyorum zaten, ama yurtdisina gitmek kolay değil maalesef
- 1 yıl
Herkes onu söyler, biraz kendine güvenip giden de, 2-3 ay sonra hayatına kurar refah içinde yaşamaya başlar.
Soran1 yılİş deneyimim olsa zaten gitmek istiyorum, ama hiç deneyimim yok nasıl gideyim
- 1 yıl
Orada iş deneyimi edinirsin, zor bir şey değil, araştırmalarını yap, şirketlere cv yolla. Dene şansını. Hem de orada deneyimsiz olsan da stajyer olarak girebiliyorsun çoğu işe.
Soran1 yılYardimci olmaya calisiyorsun anlıyorum ama staj maaşı ile kendimi geçindirebileceğimi mı düşünüyorsun cidden, kirası osu busu var. Yabancı memlekette bir de. Gene CV yollayıp deneyeceğim şansımı da, en çok işçi acigi olan Irlandada dahi şirketler vize sponsorluğu yapmıyor, vize lazım. Sıkıntı burada
- 1 yıl
Önce buradan işini halledersen kabul mektubu ile her türlü çalışma vizesini alırsın zaten
Çok üzücü bir durum ancak umudunu kaybetme. Henüz çok gençsin
00 Yorumla
1 yıl5 milyondan fazla ev genç denilen bir şey var çok korkunç
01 Yorumla- 1 yıl
Bölüm ne bu arada
Son 1 senede kendini geliştirmek için ne yaptın?
011 Yorumla
Soran1 yılNe yapacaksın oradan mı saldıracaksın bana?
- 1 yıl
Hayır öyle bir derdim yok; ama benim önüme her gün 20’ye yakın CV geliyor, ne yazık ki bunun %90’ınını direkt siliyorum; çünkü boş CV’ler. Bak Türkiye’de 309 üniversite var, yani üniversite mezunu olmak artık hiç bir anlam ifade etmiyor, CV’lerin arasından sıyrılman için vizyoner olman lazım. İngilizce bilmiyorsan öğrenmen lazım, ne mezunusun bilmiyorum; ancak hangi bölümden mezunsan o bölüm ile ilgili kendini geliştirmen şart. Aksi durumda işsiz kalman kaçınılmaz.
Ayrıca şu da var mesela çağırıyorum yeni mezun mühendisi ne maaş istiyorsun diyorum 80k diyor. Böyle paralar yok piyasada bunu da söyleyeyim.
Soran1 yılİleri seviye İngilizce biliyorum zaten, lisans eğitimim ingilizce üzerinden tamamladım. Bu sene de almanca öğrenmeye başladım. Maaş sorusuna da 27k diyorum. Tipik tanı
madan insanı yargılayan, kendini bir halt sanan halbuki o aşagılayip sildiğin CV lerin gösterdiği özelliklerin çoğuna sahip olmayan bir HR sın eminim. Sizin yüzünüzden bu sistem bu kadar kokuşmuş. Umarım hiçbir zaman yollarımız kesişmez
Soran1 yılAsagilamadan konuşamayan ezik tiplerdensin sen de, kokuşuk sistemin kokuşuk patronları, riyakar sistemin sonuçları. Doğruları söyleyince de mal olduk, sen benim okudugum okulun kapisindan dahi geçemezsin 😃Allah sabır versin senin çalışanlarına. Kesin mobbing de yapiyorsundur sen
Soran1 yılTabi eğer gerçekten şirketin varsa lol
- 1 yıl
ODTU A4 kapisindan çok geçtim ben 5 sene kadar. Üniversite bitirebildiğin için kendini zeki sanman çok acinasi, neyse ki 1 sene boyunca evde oturtulup güzelce ders verilmiş ama sen anlamissin. Neyse 3 gün sonra linkedln sayfalarında yazarsın, artık yeter kimse beni ise almıyor yardım edin diye. #isarayisi yazmayı unutma. Böylece senin gibi düşünen arkadaşların da altın +++ yazarlar.
Soran1 yılUniversite bitirebildığım için kendimi zeki sanmıyorum da, sürekli asagiladigina göre sende büyük bir aşağılık kompleksi ve kuyruk acısı var herhalde. Mezun olduğum okuldan böyle andavalların çıkması çok acınası, linkedinde de paylaşım yapmıyorum orası sizin gibi eseklerin at kosturup ego mastürbasyon*rbasyonu yaptığı rezil bir mecra. Ha bu arada, şirketinin ismini de soyle de yanlışlıkla başvurmayalim, düşün bizim gibi yardım isteyen insanlar bile senin kıçı kırık şirketini istemiyor 😉
Soran1 yılSenin beni elemen için benim senin (!) kıçı kırık şirketine başvuru yapmam lazım öncelikle, onu da yapmayacağıma göre 😀 ha bu arada CV'm bomboş, iş yapamaz seviyesinde de değil gayet dolu, soruda da torpil döndüğünden yakındım zaten. Yani benim CV muhtemelen senin önüne gelmeyecek kadar değerli, dikkat et de o eledim diye boburlendigin nesil ayağını kaydırmasın senin gelecekte 😀
hangi bolum askim
00 Yorumla
1 yılBen gel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe okudun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yeni mezunum, yaklaşık 1 senedir iş arıyorum. Hiç haketmeyen insanlar torpile işe girdi. Psikolojim sıfır, bana moral verir misinz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben de mezun olduktan sonra kendimi çok umutsuz hissettiğim, defalarca CV gönderip tek bir dönüş alamadığım zamanları çok iyi hatırlıyorum. O dönem, özellikle gece yarısı “Neden olmuyor?” diye kendime sormuştum. Ama sonra içimdeki gücü keşfetmeme o zorlu süreç vesile oldu. Haksızlıklarla yüzleşmek çok ağır biliyorum ama senin emeğin, azmin ve inancın bir gün gerçek değerini bulacak✨. Sakın umudunu kaybetme; zaman zaman düşsek de tekrar ayağa kalkıyoruz. Mutlaka kendi yolunu bulacaksın! Hemen şimdi kendine olan inancını bir tık artır, çünkü sen çok değerlisin✨ Unutma, birlikte güçlüyüz! #BirAdımÖne