AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bomboş geçmiş bir hayat ömür 35 zaten yolun yarısı sigara alkol varsa yolu yarılamış bile sahilirjsn yazık cidden çok korkuyorum böyle olmaktan
Geçenlerde 28 nci doğum günüydü 35 e 7 kaldı. ben hiç bir şey hayal etmedim ki işte sonucu. bende sizin gibi olmakdan korkuyorum o yüzden hayatın kendisinden kaçıyorum
dostum oblomov kitabını okudun mu? okuduğunu düşünmüyorum ve okuyacağınız varsayarak biraz bahsetmek istiyorum... Oblomov felsefe tembellik olarak geçer oblomovluk... kitapta bir tane adam var adamın düzenli bir geliri var lakin kendi işlerini Kendi göremiyor her şeyini başkaları yapıyor yaparken de bunu dolandırıyorlar bu bir kızı seviyor kız onu değiştirmeye çok çalışıyor ama degismeyince başka birisiyle evleniyor en sonunda inmeden oluyor..."bende sizin gibi olmaktan korkuyorum" cümlesi bana bu kitabı anımsattı ve adına çok üzüldüm 🌸
*okumayacagini
benim ne parada ne bir kızda ne de başka şeyde gözüm var bilmem anlatabildim mi bana üzüleceğine kendine üzül bence en doğrusu by
benim ikiniz hayatın da bağlaştırdıgım noktalar kız para değil bomboş geçmiş bir ömür ve emin ol acınacak durumdasın kendine gelsene silkelen yskye hazırlanmanı tavsiye ediyorum ne bölümü olursa olsun yaz git oku sosyalles bölüme takılma iki yıllık iyi üniversiteleri kazan
Sen kendine acı bence git kocaya bana ne. evet ben 1 kere geldiğim dünyaya böyle yaşıyorum sen dolu dolu yaşa herşeyin tadına bak oldu mu mutlu oldun mu asıl ben senin gibi olmakdan korkarım bence kendine acı bence. lise 1 terkim ysk ye diyor ya benim dünyanın d si ile bilgim yok. benim ailemde tek liseyi bitirmiş biri yok. vay be ağzından bir şekilde çıkıveriyor benim isteğim var mı sorsana. ben ve üniversite atatürkle araba yarışı yapmak kadar saçma ve imkansız.
hmm dostum oblomovun paralel evrendeki hali sen olabilirsin aynı onun gibi konuştun merak etme seni ikna etme gibi bir niyetim yok tecrübeliyim bu konu da kendine acımayana kendine değer göstermeyene ben bir şey yapamam
Kendime acıyıp ne yapacağım sorarım. İstesende ikna edemezsin zaten sen bana bakma git her haltı yaşa. 1 kere geldiğin dünyaya kendini böyle esir hayat hapis cezası çektirecek halin yok ya. kendimi istesemde sevemem hatta kıvanç tatlıtuğ olsam bile.
peki çok düşünür müsün?
Neyi
genel olarak çok düşünür müsün?
Herşeyi düşünüyorum gelecek kaygısı var
işte bu düşünceler çok tehlikeli tehlikeli oyunları okudun mu? mutlaka okumalısın... fazla düşünmekten insanı öldürüyor..
Hiç kitap okumadım bilgisayar var böyle böyle 12 sene geçirdim düşünmemeye çalışıyorum
tehlikeli oyunlari okumanı çok isterim ama ağır bir kitaptır anlayamazsın büyük ihtimalle o zaman oblomovu oku çok isterim okumanı
nereliisn sen
Ben kitap okumayı sevmiyorum ki
, Antalyalıym
hmm neden kitap okumak sevilmez mi? e yaz geldi çık bir denize gir işlek yer ne güzel kütüphanede vardır orada
Sıkıcı geliyor bana kafa yapım zaten müsade etmez istesem bile. Ben ve denize gitmek benim için şurdan şunu yapmak imkansız sorunda bu zaten benim bir yere gidemeyişim. kütüphane seven insanlara var
sen tam bir oblomovsun cidden
Ben dünyaya yatmaya geldim , Dünyanın içindekilerin hiç bir şeyi beni heyecanlandırmıyor
şişman biri misin
evet
oblomovda öyleydi hahaha tahmin etmiştim ben hiperaktif biri olduğum halde şişmanım üzülme
şişman olmak güzeldir benim bir arkadaşım vardı rüzgar çıkmıştı tutmasaak uçuyordu
o kadar şişman değilim 95 kiloyum göbeğim var ama obezite gibiyim işte 12 senedir her gün kola abur cubur et
ben et yiyemiyorum üzüldüm bak şimdi (fakirim) iyiymiş senin beslenme
et yemezsem kola içmesem abur cubur kötüleşiyorum çünkü midem böyle alıştı bir kere başka normal anne yemeği yesem kusarım
bir öğün yemede bana yolla
😂🤣
ben mecburum
bohazinda jakdin
niye
ben yiyemiyo4sam kimse yemesin
neyse aşko sana doyyj olmaz ben gidip ders calisicsm ki senin gibi olmayayım 🙂
Aynen git çalış çok para kazan herşeyi tat tecrübe et muz ye deneyimle hayatın her alanını 🤣
bende senin gibi olmamak için kütüphaneye gitmiyeyim bari 😁
SJSKSSKDKDK
Çok korkuyorum sen gibi olacağım diye
bende sen gibi
ne güzel demek ki neymiş herkes aynı hayatı yaşamıyor ve sevmiyormuş değil mi ben ölsem başımda kalabalık sorumluluk istemem
12 yıldır sen olmamak için kaçıyorum kaçabildiğim kadar.
afferin sana kaç yaşındasın
Senin kendi hayatın bir şey diyemem
En iyi yorumu sen yaptın şimdiye kadar
ne yiyip içiyorsun peki
normal şeyler
onu demiyorum
değirmenin suyu nerden geliyor
Ebeveynlerden
Hmm ama çalışman daha iyi olur koca adam olmuşsun tabi serseri değilsen. Hazıra dağ dayanmaz. Çalışmaya alıştır kendini ailene sen bakacaksın evlenirsen.
Ben kendimi Adam birey gibi hissetmiyorum çocuk gibi hissediyorum. ben ve lise 1 terk halimle asgari ücret çalışmak ha , Benim evlenmem Atatürkün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey 2099 yılında inşallah
Nasıl geçiniyorsun
geçinmiyorum