AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Keşke okul hayatını bitirseydin sonra düzgün olurdu her şey
Zaten lise üniversite yapsam zaten bu durumda olmazdım 12 sene odamda kalmazdım hapis gibi boyum uzun sesim kalın sorumluluk alan biri olabilirdim zayıf zayıf
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım hiç özgüvenim yok isteğim yok
Yaşadığımız sürece hiçbir şey için geç değil
Ama Annem ölürse bana bakan olmaz para veren olmaz ve benim için herşeye geç olur obezitem var şekerim var kilom var depresyonum var.
E topla kendini artk spora başla iyi gelir kafanı toplamana yardımcı olur harekete geç artık
12 Yıl olmuş odama hapis olalı konforda kalalı söylemesi kolay.
12 Sene bir oda da geçirdiğimi biliyor musun yıllarımı 16-28 yaş arası.
Konfor alanından çıkmak zorundasın ama. Hayat o odadan ibaret değil. Sandığın kadar zor değil merak etme
Yooo çıkmak zorunda değilim insan sorumluluk sevmiyorum. Ne yaşadıklarımı bilsen yaşasan bi. Benim için çok zor dışardaki hayat. 2012 den beri odama hayata kapanağım kendimi birey hissetmiyorum özgüvenim yok 12 sene yattıkdan sonra lise terk halinle asgari ücretli iş bul ne yapacağını bile bilmediğin 17 bin 402 için 30 gün kendini yor işte değmiyor ki hiç bir şey yaşamıcam ben ne ehliyet alabilirim ne araba satın alabilir sürebilir ne kız arkadaş yapar evlenebilir ne de yabancı memleket görebilirim İmkansız.
Düzelir açıktan liseyi bitir işe gir çalış
Demesi Kolay Benim 7 kişilik ailemde tek lise mezunu yok. o geçti sadece asgari ücretli iş bulmak ve hiç olmak kaldı.
Ee lise mezunu yok diye kendini ne sartliyorsun benim ailemde de üni mezunu yok ben üni mezunuyum
Kendimi başka ney için şartlamıyorum ki
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım hiç özgüvenim yok isteğim yok
Ailenden kaynakli bu biraz yazdıklarından anladığım kadarıyla hapsolmussun ve neler yapmak istediğini de iyi biliyorsun bir şeyler için adım atmalısın
Başka ailede doğsam amcamın oğlu gibi mesela varlıklı sponsorlarım olsa bende şimdi belki öyleydim.. başka ailede doğsam yanlış eğitilmesem belki sosyal olurdum.. yapmak istediklerimi bilmiyorum ben şekerim var tansiyonum var kilom var işi kendimi parayı hep küçümsüyeceğim üstelik tek bir beklentim hayalim yok kimseden ve hiç bir şeyden.
Çok iyi anlıyorum seni doğduğun ev kaderindir
Mesela amcamın oğlunun annesi babası amcam yengen zengin varlıklı çocukda acık kaktırdı herşeyi yaşadı 500 bin liraya araba sürdü sevgilisi oldu benim araba sürmem ve sevgili için yılın 2099 öldükden sonra ve Atatürkün geri gelme ihtimaline bağlı.
Oy nasıl kullanmadın
Gitmedim