Ciddi ciddi herşeyi bırakıp ilk gelen görücü ile evlenmeyi düşünüyorum ama onca emeğin karşılığını alamamak ve bu isteksizlik çok üzücü

Ciddi ciddi herşeyi bırakıp ilk gelen görücü ile evlenmeyi düşünüyorum ama onca emeğin karşılığını alamamak ve bu isteksizlik çok üzücü
Selamlar, Evet, işsizlik veya amaçsızlık kaynaklı depresyon gerçek bir durumdur. Bu nedenle, zor bir durumda olduğunuzu kabul etmek ve bunalımınızın üstesinden gelmek için yardım aramaktan çekinmeyin.
İşleriniz veya işinizin olmaması depresyonun birincil nedeni olmayabilir; ancak, işsizlik bir depresyon tetikleyicisi olabilir. Bu nedenle, işleri çözüme kavuşturabilmeniz için profesyonel yardım almaktan çekinmeyin. Depresyonunuzu tedavi edebilecek bir terapist bulabilirsiniz. Depresyonunuzu tedavi etmek için bir psikiyatri uzmanı veya bir klinik psikolog ile de çalışabilirsiniz.
Diğer yandan, iş bulmak veya başka amaçlar bulmak için çaba göstermeyi de unutmayın. Örneğin, bir gönüllü işe katılabilirsiniz, yeni bir hobi veya bir spor dalına başlayabilirsiniz, yeni bir dil veya beceri öğrenmeyi düşünebilirsiniz. Bu tür aktiviteler, size yeni arkadaşlar ve iş fırsatları bulmanıza yardımcı olabilir. Son olarak, zorlu bir dönemden geçerken, sizin için önem taşımayan şeylerden uzaklaşarak kendinize iyi bakmayı unutmayın. Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz, iyi uyumak, meditasyon yapmak, hobilerle ilgilenmek ve diğer insanlarla bağlantı kurmak duygu durumunuzu iyileştirmeye yardımcı olabilir.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için 😊🕊
4 yıldır mezun işsizim ve aynı durumdayim ama evlenmeyi düşünmüyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum belki yüzdük kuyruğuna geldik ilerde pişman olabilme ihtimalim tabi var ama görücü ile evlenip herşeyden vazgeçersem kesin daha çok pişman olurum
Allah yoluna hayırlı iş ve eş çıkarsın
Cevap
2Cevap
Çalış 1 2 güne alışıyorsun net
Sende işe yaradı yani mezun olduğun alanda mı çalıştın
Gecmis olsun
Teşekkür ederim 🌸🌸🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?