Psikologa gidemiyorum buradan yardımcı olur musunuz?

öncelikle Allah razı olsun dinlediğin için ben 21 yaşımda kapandım ama herkes çoook şaşırdı çünkü eskiden içki içen barlarda gezen bir kızdım ayrıca üniversite sınavında dereceye girmiştim marmarada fizyoterapi kazanmıştım psikolojim bozuldu 20 yaşlarında kendi kendime konuşmaya başladım psikologlar ağır ilaç yazınca gitmek istemedim annem musallatlı olduğumu düşündü ben inanmazdım öyle şeylere ama annem beni bir hocaya götürdü hocanın verdiği tevbeyi yapamadım resmen dilime başka bir şey hakim oldu sonra aşırı dine yöneldim musallattan kurtulmak için ama kurtulamadım okulu bıraktım çünkü psikoz tanısı konuldu şizofreni gibi bir şey okulu bırakınca iyice depresyona girdim neyse dedim satış danışmanı olmaya çalıştım ama 6 yılda 20 iş değiştirdim bir türlü dikiş tutturamadım ayrıca 50 bedene kadar çıktım yemeye verdim kendimi şu an hiçbir şey yapamıyorum işe girsem en fazla 1 hafta dayanabiliyorum ve yemek yemeyi de bırakamıyorum ailem haklı olarak para vermiyor artık git çalış diyor ama çalışamıyorum da siz olsanız ne yapardınız
Güncellemeler
+1 yıl
Ne tavsiye verseniz açığım ben kendimden umudu kestim ama böyle de yaşayamıyorum
Psikologa gidemiyorum buradan yardımcı olur musunuz?