Çok pinpirikliyim , bu aşk hayatıma da kötü yansıyor, biriyle tanışıyorum düşünmedim şey kalmıyor Adnan okt*r kandırdı kızlara kadar düşünüyorum, veya yıllardır sevgili olup sonrada ş**t gösteren öl**ren kişiler, böyle şeyler düşündüm için sağlam adım atamıyorum hep bir şüphe ile, bir şaka yapsa ( normal arkadaş olsa bile) düşünüyorum şakanın altında gerçek mi var ki diye, acaba gerçkten de öyle de bana şaka yoluyla mı söylüyor, mesela tanıştım birisi var sarılmak istedi kendimi rahatsiz hissettim sarılmadım, sonra bu gün sinirliydim öpeyim sinirin geçsin dedi ben rahatsiz oldum yine ona da diyorum rahatsiz oldumı oda iyice diretiyor illa öpcem sarılcam demiyor tabii, ama trip atar gibi soğuk yapar gibi oluyor tartışmsys dönüyor yani bilmiyorum yardımcı olun bana lütfen:(
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya opsun birak nolcak
Sevgili değiliz tamam bayadır beni kesiyor du en sonunda açildi ama açılalı konuşalı 3 4 gün oldu en fazla 5 ve ark olarak ilerliyor ark flört sevgili
Eee ne guzel iste
Ne gün mesela
Neee
Mesela güzel olan ne diyorum
Eee ilerlemesi
Ama çok hızlı oluyor neden hemen yanaktan da olsa öpmek sarılmak istiyor bence niyetine kötü
Evet senle biseyler yapmak istiyo
Amacı farkli yani
Aybeb
Aynen
Dalga falan geçiyorsan söyle ben kafaya takan bırıyım
Ama illa bi gun yapcan oyle dusun istersen devam ettir dicem ama sen bilirsin yani
Dalga gecmiyom surekli opmek sarilmak falan seyi kalkiyodur anladin sen
Neyi yapcam?
Anladin iste bos bos sormaya gerek yok aga
Sürekli demiyor sarılmayı 1 kere dedi rahatsız olunca demedi, öpmekte şöyle mesaj da sinirliydim öpim geçsin dedi, sonra dişim ağrıyor elimi koyan veya öpeyim geçsin bu tarz
Sonra rahatız oldumu dedim oda anladım öpme nin de zamanı var dedi
Sen bilirsin ben dicegimi dedim
Yardım alman lazım bunu başka türlü atamazsın
Peki Yazdım erkek konusunda fikrin ne peki niyeti kötü mü sence, mesela birde sürekli görüntülü konuşmak istiyorum göreyim seni yeter diyor ( O'nunla ilgili yazıyı son kısımlara yazdım tekrar okur musun daha iyi fikir vermek için)
Birisi niyeti bozuk başka şeyler istiyor dedi
Buradaki psikolok konusuyla ilğili yazdım yazının son kısımlarına doğru bahsettim oğlan dan
Sen özel bir doktora çık siciline işlemez
Sonra evet niyeti cinsellik olabilir ama bunu denemeden bilemezsin ki başkalarını fazla dinleyip kafanı karıştırma destek al en sağlamı bu
Peki niyeti cinsellik olduğunu nereden anladın, hoşlandığı için ilgili istedi için böyle deme şansı yok mu
Anlamadım olabilir dedim sadece ilgi olur ama detayını sen biliyorsun bunun sonu cinsellik mı sence
Şöyle anlatayım sende erkeksin bilirsn
Anlat bakalım
Kendisi beni baya süredir belki 1 2 yıldır kesiyordu bakıyordum enn sonunda cuma ya da perşembe günü gördü zaman açildi benim de ondan hoşlandığımı düşünerek açılmış bana dedi sonra ben senden hoşlandım sen benden hoşlanmamışsın konuşmamız saçma olur bende dedim ne alaka zamanla bende bir şey hissederim öyle de oldum
Dedim az da olsa hissettim dedim az mı falan dedi az ne dedi neyse işte biz bununla dün görüştüler iş yerine gittim AVM, yolun oldu için cafe gitmedik, oturduk konuştuk, bir konuda tartışrık sonra ben sana şaka yapmiştım dedi konu cinsellik falan değil normal saçma bişi, her neyse, trip attırmak istedim sana sen trip atmaktan beter oldun dedi bazen hoşuna gitti güldüm tarzı bir şey dedi +
Arazmıda 6 7 yaş var 25 yaşında ben sorun etmem pek, evlilik konusu açıldı yaşım geliyor artık ailem de evlenmemi istiyor sen de okuyorsjn tahminen 5 senen falan var dedi okul gitmesi meslek alman için dedi, bu süreçte benim için uzun dedi ama seni de kaybetmek istemiyorum dedi, hızlı değil yavaş ilerleyelim arkadaş olalım sonda flört sevgili vs ama şu an ile flört tarzıyız
Sonra işte eve bıraktı araba ile elini sıktım görüşürüz diye arabadan indim, sarılmak istiyorum dedi bende hayır dedim oda istiyorum ama dedi bende ben istemiyorum dedim oda tekrar dedi bende hayır rahat etmem eve rahat gitmek istiyorum dedim pski tamam dedi suratı düştü sonra gitti
Beni arkadşıma bırakmıştı sonra hiç yazmadı, çok alıngan hemen trip atan birisi ve çok ısrarcı birisi her neyse, hiç yazmadı ben dedim eve gıtcem arım mı tabii dedi aradım, konuştuk sonra dedi adkşdina anlattın mı sarılma şeyini ne dedi konuşmanı kes mı dedi falan dedi bende hagır dedim, sonrada dedki artık 2 3 4 sene sonra sen rahat hissetcsn zaman sarılırız dedi trip atar gibi
Sen ne istiyorsun açık olurmusun çocuk hoş birimi ilgini ceketimi denemekten korkma yanıldım dersin en fazla ucunda ölüm yok bunun sadece kendi hislerine ve dusuncene odaklan ne yapmak istiyorsun
Eve geldim kapattım bu sefer görüntülü aradı dedim müsait değilim, o gün babam yoktu dedi babanda yok, aç seni göreyim 1 dk görür kapatırım dedi, ben istemedim ısrarcı oluşusı geriyor beni açıklama yapıyorum oda bana aöiklama yapıyor
Sonra bu gün dedi öpeyim sinirin geçsin mesaj da dedi, bende hayır dedim, sonra dişim ağrıyor benim dedi elimi yanana koyum ağrısı geçer öpeyim geçer falan dedi rahatsız oluyorum desem bile diretiyor sonradan kusura bakma özür dilerim, işte keşke elinide sıkmasaydım rahatsız hisseddsrsin diyip trip atıyor birde oturdumuz zaman şey demişti, ben bana ilgi göster istiyorum sana ne diyim bana ilgi verir misin diyim dedi
Aramız hallettik gibi oldu dedim empati falan yap tamam ikimizde yapalim dedi sonda arayım konuşmasan da olur 1 dk göretim dedi tamam dedim aradım sonra kapattık hala daha yazmadı, işleri var yoğun biraz bana aradı zaman da iş yapıyordu ama şu an bitti işi diye biliyorum hala yazmadı 11.50 de konuştuk wp de de 11.50 den sonra hiç girmemiş en son benle konuşup çıkmış
Fazla ısrar ediyorsun müsait değilim de sadece çok bir şey değil babanı katmana gerek yok anlamıyor ve hala ısrar ediyorsa sıkıntı
Birde şey demiştik buna niyetin kötüyse konuşmayalım, oda bana, böyle düşünüyorsan konuşmayalım demişti sence niyeti kötü oldu içn mi böyle dedi knk
Hepsini anlattım bu kadar
Birde bunun yarın gece 12.30 maçı var dedi senide alayım 1 buçuk gibi eve bırakırım dedi bende saat baya geç olmaz dedim oda arkadşına gider gibi git gibisinden bir şey dedi vende olmaz saat geç dedim öğlen ikindi olsa gelirdim dedim yine biraz ısrar etti ama kabul etmedim empati yap dedim
İlk bir şey hissetmiyordum 2 kere oturduk sonradan hoşuma gitti hoşlandım ama alıngan gi olması trip atar gibi olması istedi olmayınca sanki soğuk yapıyor gibi hissediyorum buda beni sinir ediyor emin olamıyor duygum karışıyor, o mesela çoğu düşüncemi saçma buluyor, pinpiriklisin diyor bu gün bana psikolg git dedi :/ söxösxöö
Konuşma bakalım ne yapacak ben senin niyetini kötü anladım konuşmayalım de ne yapacak bırakacak mı kalacak mı ters psikoloji 😂
Diyorum ısrar etme, müsait değilim olsam açarım, oda diyor kendine bu kadar önem verme her halinle güzelsin makyajsızda bakım, makyajsız da gösterdim, ısrarla arama değil de açıklama yaptım halde o konı kapanmıyor kendisi de yorum ekliyor zıtlaşıylruz görmek konuşmak istedim ne var sanki vs şeyler diyor
Kalırsa niyeti kötü değil demek mi
Konuşmayı öyle dıyıp kesersem en az veya en fazla 1 hafta içinde veya durumum da beni görüp yazarsa niyeti kötü değil demek mi
Sal biraz bakalım sen diret ne istiyorsa ısrarcı olur bırakmaz isteyen erkek bakalım ne yapacak
Dedin şeyi pek anlamadım tekrar der misin 🥺
Hahhaah 😊😊😊
Sen davanın devamını getir bakalım sabredecek mi etmeyecek mi
Oldumu şimdi güzellik 😃😃😃
Konular açmadı sürece açmayım bence çünkü içinden çıkamıyorum bazen diyorum beni mi deniyor ki, evlilik düşünüyor muş ya birde
İçine girme dışında kal ve evlilik için erken daha sizin için 😃😃
Benim için erken yaşım daha 19 onun için yavaş yavaş geçiyor 25 yaşında
Senin 19 mu 25 yaşına kadar sakın evlilik düşünme
Niye
Danış bence uzmana
Sicilim bozulsun istemiyorum
Ne alaka sicil
Polislik düşünüyorum çünkü
Bu kafayla zir
Zor
Doğru:(
Polislik kolay değil ve psikolojik olarak böyle olan elenir
Sağlıkta gidersin
Yazdım erkek konusunda fikrin ne peki niyeti kötü mü sence, mesela birde sürekli görüntülü konuşmak istiyorum göreyim seni yeter diyor ( O'nunla ilgili yazıyı son kısımlara yazdım tekrar okur mudsun daha iyi fikir vermek için)
Hangisi gizlisin
Ben pek ilişki konularında konuşmuyorum
Bu sorudaki yazımın son kısmı
Bilmiyorum