AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
istersen okuyabilirsin
Gün içinde kaç kişi ebesine küfür yiyo biliyor musun? Bu ülkede 1 hakem olunmaz 2 ebe olunmaz mutlaka doğurttuklarından bazıları ileride ebesine küfür yiyecek
Eee ediyorlar diye ettikleri küfür konumundamı oluyorum?
Evet
Hayır
Sensin hayır direk EVET
Yaww bu Ülkeye abdestli kuranlı ebeler lazım kim küfür ederse etsin beni ilgilendirmez
Abdestsiz olunca ebe olunmuyor mu abdestle ne alakası var
Çoğu atanan devlet memurları dine yakın değil
Memur olmak için dine yakın olmak mı gerekiyor dinle memuriyetten ne alakası var hakeden kişiler hakettikleri yerlere gelmeliler senin dediğin liyakatsizlik oluyor
Yoo isteyen istediğini yapabilir bende abdestli kuranlı bir ebe olucam asıl sen çok solcu düşündüğün için benim laikliğime laf ediyorsun farkında değilsin
Ben solcu değilim ki ne alakası var ayrıca sen laik değilsin dinle devlet işini karıştırıyorsun
Hayır abdestli ve kuranlı bir şekilde ebe olusum sizi rahatsız ediyor gibi konuşmayı birakirmisiniz kimsenin ne yaptığını beni ilgilendirmiyor ben kendimin ne yapıcağından bahsediyorum
Abdestli karanlı ebe oluşun beni rahatsız etmiyor tam bir AKP ağzıyla konuşuyorsun muhabbeti manipüle ediyorsun söylemediğim şeyleri söylemiş gibi yapıyorsun iktidarda halkı böyle kandırıyor. Asıl sen abdestsiz kuransız insanlar atanıyor diyerek dini yoğun yaşamayanların memur olmasından rahatsız oldun
Evet hastanedeyim kaç gündür ve izliyorum hepsini dinle alakası yok kimsenin Herkes Allahi ölümü unutmuş Sende ölüceksin bende ölücem kusura bakma bunları hatırlattığım için ayrıca akpli değilim.
Bunları hatırlamak inanmak buna uygun yaşamak zorunda değil kimse. Bu ülkenin hiç bir resmi kitabında bu ülkenin dini İslamdır yazmıyor yazılı böyle bir kural yok tc için
Kanun kitabında yazılamayınca neoluyor farzlar üstünüzden kalkıyor islam ortadan kayboluyormu devletin dini yok devlet gibi konuşma
Memuriyet devlettir ama devlet ağzıyla konuşmalıyım özel sektör değil BİM olsa kıveyttürk olsa anlarım ama memuriyet devlettir kim kazandıysa başardıysa hakediyorsa o gelmeli sadece dini bütünleme değil
Bende kazanıyorsam beleş kazanmıyorum zaten kim nasıl çalışıp sınava girdiyse öyle giriyorum tercihlerim farklı bu ülkeye müslüman ebelerde lazım !!!
Diğerleri gavur mu? ya da hepsimi gavur günaha giriyorsun
Az sayıda dini bütün ebe var
Az ya da çok ne farkeder halka layiğiyle hizmet veriyorlarsa dine bakış açılarının ne önemi var
Görevlerini düzgün yapmaları çok güzel bir şey dine yakın olup yine düzgün yaparsa Allah katındada çok sevilir
Bu zihniyeti bu ülkeden kovalayacağız inşallah birgün
Birde şey de yallah arabistana ajsjsjsjs zihniyetsiz kim belli oldu ben dini yasamayan ya da az yazanlara laf etmedim sen konuyu oraya çektin manipüle etmeye çalışan asıl sensinn dini yaşayan bir ebe olucagimi söylemem bile sana ne kadar çok zor gelmiştir benim zihniyetim birgün inşaallah beni kurtarır umutluyum. Senin gibi zihniyeti hangi ilah kurtarır onu bilemem.
Oku gitsin
Öyle kolaysa gel başımdan kaldır at sevdaniiiii
Oku ataması çok fazla var
Kafam karışık sağlıkçı olmak havalı ama çok fazla ayırmak yıpratır adamı
Hiçbir şey olmaz benim 3 arkadaşımda atandı 60 70 puanla
Öylede Sağlıkçı olmak havalı ve ataması kolay ama çok fazla efor harcıyorsun binbir türlü insan var düzenli bir hayatın yok mesai gunlerim değişiyor uyku düzenin yok
Bir süre öyle sonra düzeliyor
Nasıl yani?
Yıllar geçtikten sonra iş yükü hafifliyor
Ornek verirmisin
Şu an 10 iş yapıcaksan ilerleyen zamanda yeni insanlqr geldiğinde seninlki 5 e düşcek onlar 10 iş yapfaj
Aynı yerde kalırsam olur öyle isler
Kalırsın niye kalmayacaksın ki
Öyle olmuyor yük hafiflemiyor hep aynı
Ya nerden biliyosun
Hastanedeki ebelere sordun çünkü
Çünkü herkes ilk ebeye sövüyor 🤣
Ahahahahah olsun
çok kfr yersin günlük hayatta
o şeyin her halini görmek bence gereksiz
Neden okumalısın bunu düşün önce?
Sürekli küfür yersin