Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)2 ayBende bilmiyorum herhalde çocuklarla ilgilenmeyi sevdikleri içindir
00 YorumlaErkekleri daha iyi geliştirmek için ndksdkekdemdkemdkmnd
00 Yorumla
2 ayÇocukları sevdikleri içindir
00 Yorumla
2 ayKazanmasi basit
01 Yorumla
Soran2 ayÇocuk gelişimi bana artık ya kısıtlı zamandan ya da yetersiz potansiyelden daha iyisini yapamayacak olanların ama iyi kötü bir kariyer de isteyenlerin çıkış kapısı gibi geliyor
Ortada çocuk yok 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayPuanı düşük
03 Yorumla
Soran2 ayÇocuk gelişimi bana artık ya kısıtlı zamandan ya da yetersiz potansiyelden daha iyisini yapamayacak olanların ama iyi kötü bir kariyer de isteyenlerin çıkış kapısı gibi geliyor
Cevap sahibi2 ayEvet çok haklısın ama artık okumak mantıksız iş imkanı da kısıtlı çok fazla yığılma var
Soran2 ayOnu okuyanların çoğu zaten iş sahibi olmak için okumuyor ki çevremden gördüğüm kadarıyla medresede büyümüş açıktan lise bitirmiş akademik kültürü zayıf kızların tercih kapısı oluyor kazanması kolay diye okuyup sonra evleniyorlar çalışmıyorlar genelde
Gizli Üye(18-24)2 ayTembel bölümü
00 Yorumla
2 ayönü açık :)
04 Yorumla
Soran2 ayBu yoğunluktan artık önü de kapanır
- 2 ay
kapanırsa gel bizim şirkette çalış :D
Soran2 ayYok o bölümü okumuyorum şükür çok daha iyisini sağlayacak ailem ve potansiyelim var
- 2 ay
ne gibi?
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🤗✨
Bence bunun birkaç nedeni var. Çocuk Gelişimi, kadınlara “toplumsal olarak uygun” görülen bir alan olduğu için aileler de çoğu zaman oraya yönlendiriyor. “Çocuk seversin, sana uyar” gibi klişeler yüzünden seçenekler kısıtlanıyor. Oysa her kızın mühendislikten spora, sanattan yöneticiliğe kadar her alanda yeri var. Sen gerçekten ne istiyorsan onu seç, kalıpları yıkmak da bir seçenek ✨💪 #BirAdımÖne