24 yaşında üniversite öğrencisiyim bu dönemi aileme ve kız arkadaşıma söz verdiğim için güzel notlarla tamamlayıp yaşamıma son vereceğim arkadaşlar. 4 aydır borçları kapatmak için her yolu denedim fakat bir sonuca ulaşamadım. Kimin kapısını çaldıysam iş vermedi tabiri caizse köpek gibi yalvardım çoğuna ama olmadı. Dönem içi okula derslere kendimi verip eğer devam etseydim böyle biterdi sonuç gibisinden aileme güzel bir son bırakacağım. Yaşamın bitmeden bunları yap diyeceğiniz şeyler var mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne borcunu kapatmaya çalıştın da kapatamadın?
50 k
50k için kendini mi öldüreceksin
Part time iş için yalvarmadigim yer kalmadı o kadar cv bıraktım ki her yere bazı yerlere 2. 3. Kere bırakmışım. Olmuyor ne yapsam.
Haramzedelerin bir dk da harcadığı çerez parası için 24 yıllık hayatını sonlandırmaya değer mi? Neden ailene söylemiyorsun?
Ödeyebilecek güçte değiller bir de üstüne onları da sinir stres haline sokmaya gerek yok
50 k çok büyük bir para değil ki tanıdıklar vasıtasıyla çok çabuk denkleştirirler. Ona sinir stres olur diyorsun da evlat acısı ne olacak?
Ona alışırlar zamanla be hocam güzel anılar bırakıp gideceğim zaten güzel anılarım hiç değilse.
Güzel anılar mı? Kendine yazık ettiğinle kalırsın bu yaşta. Her hatanın çözümü ölmek olsaydı insan kalmazdı
Hiç bir borcun karşılığı can değildir. Aşırı borç disiplinli bir çalışmayla ödenir. Doğal seleksiyon zaten gereğini yapacaktır ve sadece güçlüler ayakta kalacaktır.
Ölmeden önce yapman gereken borcunu ödemendir. Kul hakkı önemli
Bankaya kanka borcum
O zmn hiç değmez. Sigirtada alırlar sende varlık fonuna olunca ödersin. Taahhüt imzalama yeter. Bak keyfine
Milletin kyk 30 bin 70bin borcu oluyo. okulun bitince odersin ailenle konuş anlayisla karsilayacaklardir
Ne borcunu kapatmaya çalıştınız ve kapatamadınız?
15 k borç için coin aldık kar edecez diye battım. 50 k oldu. Bir çeşit kendi sala*ligim.
Bunun için kendinizi öldürmeye değer mi?
Her Allah'ın günü bankadan ödeme yapmazsanız haciz yoluna geçecez. İcra mahkemesi kağıdı eve gelevek vs vs tehditleri yemekten iyidir be.
Tamamlanabilecek bir şey değil mi?
İlla biri işe alırdı ya. Hali hazırda üni okuyorsun diye mi almadılar. Yazın mı başvurdun yoksa
15 bin borcum vardı o sırada bir arkadaş coin işleri biliyordu 30 k kredi kartından nakit avans çektirip girelim kapatırız borcu %50 kâr ile çıkarız dedi kandım tamam dedim o para da gitti 50 k borç oldu bir anda geri dönüşü olmayan bir canım yaptım.
*geri dönüşü olmayan bir canım yaptım
Ne kadar ki borcun
50 k ;(
Ayy 50 bin için intihar mı edilir. ben de btc akıp 200 bin zarar etmiştim. Gerçekten insanın psikolojisini bozuyor resmen kumar. Zor oldu ama ödedim. İş bulur ödersin sen öğrenci olduğun için çok geliyor ama inan çok değil aslında