Kızlar Bir Adım Öne 25 yaşından sonra üniversite okunur mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor 25 yaşından sonra üniversite okunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 523 cevap paylaştı. Okunur tabi hiçbir şey için geç değil 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Okunurda iş imkanı olması lazım 0 0 Yorumla
firstnebula Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl oku gitsin be ablam hiç bi şey için geç değildir.. 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı. Evet okunur 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 910 cevap paylaştı. Okunur tabii 0 0 Yorumla
İçimdekalmişlar Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Her yaşta okunur… okumanin yaşi olmaz :) 0 5 Yorumla Kenank07 +1 yıl Tüzün kuru gibi. 😅 Yorumla İçimdekalmişlar +1 yıl @Kenank07 ne alaka , herkes istediğini başarabilecek pontansiyele sahip. Buna inanmaasi gerek Yorumla Kenank07 +1 yıl İçindeki potansiyel i keşfet mi diyorsun 🤔 Yorumla İçimdekalmişlar +1 yıl @Kenank07 yani , kimin neyi başarabileceğini bilemesssinnnn… Yorumla Kenank07 +1 yıl Subliminal mesaj himmmm 🤔 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 844 cevap paylaştı. Okunur 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 320 cevap paylaştı. Okunur 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 618 cevap paylaştı. Okunur 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 324 cevap paylaştı. okunur 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 535 cevap paylaştı. Gel beraber okuyalim 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okunur 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 317 cevap paylaştı. Yooo hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Okunur tabi hiçbir şey için geç değil
Okunurda iş imkanı olması lazım
oku gitsin be ablam hiç bi şey için geç değildir..
Bos beles bi bolumse degmez. Tipsa oku
Evet okunur
Okunur tabii
Okunur
Her yaşta okunur… okumanin yaşi olmaz :)
Tüzün kuru gibi. 😅
@Kenank07 ne alaka , herkes istediğini başarabilecek pontansiyele sahip. Buna inanmaasi gerek
İçindeki potansiyel i keşfet mi diyorsun 🤔
@Kenank07 yani , kimin neyi başarabileceğini bilemesssinnnn…
Subliminal mesaj himmmm 🤔
Okunur
Neden geç olsun ki
Okunur
Her yaşta okunur
Okunur bana güzelliklerini gosterimisin
Okunur
Okumanın yaşı olmaz
Okunur
çok geç
Okunur
Okunur