okunur ablam dert etme iki okul değiştirdim ikisinde de çok fazla gördüm hiç kimse de yadırgamıyor hatta kanki olduğum ablalarim abilerim de var hem annem üniversite okuduğunda 29 yaşındaydı ben hatırlıyorum çok da eğleniyordu okumanın da arkadaşlığın da yaşı olmuyor korkulacak hiçbir şey yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi geç derseniz ilerleyen zamanlarda pişman olur keşke batağına düşebilirsiniz. O yizden geç demeden okuyun şimdi benim 25-26 yaşında aekadailarım da var daha yeni başlamış yani geç değil hiçbir şey için 🌿 Üstelik herkesin zamanı farklı işler, kendinizi kısıtlamayın ya da diğerleriyle kıyaslamayın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet okunur neden okunmasın
00 Yorumla Şöyle düşün şu an 25 yaşındasın bu sene başlasan ve 1 yıl da alttan derslerin olsa hoca sana taksa vs. 30 yaşında mezun olacaksın. Sen her halükarda 30 yaşına geleceksin zaten, ya şu an çok geç deyip 30 yaşında lise mezunu ol ya da şimdi başla 30 yaşında üniversite mezunu ol. Asla çok geç diye düşünme eğer istiyorsan 50 yaşında bile başla üniversiteye girmede bir yaş sınırı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkursun tabi ama işverenler o kdr arsiz ki iki sene önce mezun oldum çalışamadım onu bile dert ediliyorlar. Bizim akraba 30 yasinda niye çalışmadin diye arsiz arsiz sormuşlar. Biraz yasitlarin gerisinde kalıyorsun. Ama insan hayallerinin peşinden koşmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım üni mezunuyum ama işsizim.
hayatın kaç yaşında sana ne getireceğini bilemezsin. Belki de 25 yaşında üni okuyup sonra çok güzel yerlere geleceksin. Bu yüzden yaşa takılma. Her zaman önüne bak.23 Yorumla- +1 yıl
Meslek nedir
Cevap sahibi+1 yıl@rumuzrumuz06 öğretmenim :)
- +1 yıl
Hangi bölüm
Sen okusan da o yıllar geçecek okumasan da. Nasıl geçirmek istediğin sana bağlı, istesen her şey olur.
222 Yorumla- +1 yıl
Son cümle hariç çok güzel bir söz etmişsin.
- +1 yıl
İstersen her şey olur diye bir şey yok.
İsteyince ve bunun için mücadele edince bazen şartlar buna el vermiyor.
Ama geri kalan kısmı doğru. Senin cümleni görünce aklıma şu geldi :
40 yaşına gelen bir kadın gitar çalmayı öğrenmek istiyordu. Lakin bunun için yaşlı olduğunu düşünüyordu. 70 yaşına geldiğindeyse öyle olmadığını anladı.
- +1 yıl
Canın sağolsun 😄
Azim de yetmiyor ama ekliyeyim. - +1 yıl
Yook canım, sadece biraz hırpaladım.
Bir iki değişiklikten ne olur ki? - +1 yıl
Bu soğuklarda sen nasıl kendinden geçiyorsun ki?
- +1 yıl
Ben insanları sadece roketlerle uzaya göndermiyorum 😏 Lakin bu sıralar havalar soğuk olduğu için ateşleme sistemleri devre dışı. Biraz yardım gerekli.
- +1 yıl
Bu saatte yazarak kendini ifade edemeyebilirsin.
Ama insanın kendini ifade edebilmek için farklı yöntemleri mevcut. - +1 yıl
Ohoooo sen de kıvılcımı gösterdin şimdi de kaçıyorsun. Ne yapayım? kanka gibi direkt foto at mı diyeyim?
- +1 yıl
Neo-klasik ekonomi, heterodoks yaklaşım, nöro ekonomi...
Yahu iyice nebatiye çevirdin beni jddnsndndn - +1 yıl
Modern dünyada rasyonel biri olmam seni yanıltmasın. İstisnalar denk gelebilir.
Stoacılıkta altın oran mücadeledir. Hâla yaşıyorsak sorun yok. Seni hafif hırpalamış olmam seni öldürdüğüm anlamına gelmiyor. - +1 yıl
Hahah
Muhabbet ve iltifatın için çook teşekkür ederim. Bu konuşmalarımız beni mutlu etti. Sana iyi akşamlar diliyorum :)
Evet okunur daha gençsin haberlerde gördüm 50 yaşındaki adam tıp fakültesi kazanmış kaydını yaptırıp okuyacaktı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir. Bende 24 yasindyaim bu sene sinava giricem. 24 yasimin sonunda üniversiteye başlamiş olucam. Tabi kazanirsam. Herkesin zamanı farklı akar. Kafana çok takma. Ben taktim da ne oldu? Dusunmeden de zaman geçiyor dusunsen de. En iyisi yapmak
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@1Biradam belirsiz
İstersen 40 yaşında oku üniversiteyi milletin dediklerine takılma derim. Her şey hakkında fikirleri var ki okumanın yaşı yok.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden okunmasin beni bir arkadaşım kamudan emekli oldu hukuk sonda okuyor. Sen daha hatin baharindasın
01 Yorumla
+1 yılokunulur tabiki su an sinifimda 2,3 üniversite okumus Veya İlk üniversitesi olan 29,30 yasjnda ve daha büyük insanlar var
00 Yorumla
+1 yılneden geç olsun yahu insanlar 50 sinden sonra okuyor... her zaman okursun okumanın yaşı cinsiyeti yok
00 Yorumla
+1 yılHayır geç kalmadın. Okunur. içindeki sesi dinle ve yoluna devam et. Başarılar dilerim 💫
00 YorumlaOku tabi ama amacın meslek edinmekse iyi bölüm oku yoksa zaman kaybı
00 Yorumla
+1 yılElbette okunur, insan istedikten sonra her yaşta okumaya devam edebilir.
00 Yorumla
+1 yılBenim sınıfta 39 yaşında birisi de var 18 yaşında birisi de yani geç diye bir şey Yok
00 Yorumla
+1 yılokumanın yaşı yoktur diye bilindik bir cümle kurayım
00 Yorumla
+1 yılsenin yaşında neredeyse doktoram bitcek öyle düşün
00 Yorumla
+1 yılOkunur okumanın yaşı olmaz ama okurken İngilizce de öğrenin
00 Yorumla
+1 yılNeden geç kalacaksın ben bırakmıştım 32 yaşında geri döndüm.
00 Yorumla
+1 yılBende 22yim şu an üniversiteye hazırlanıyorum derslerle ilgili sorun olacaksa burdayım
04 Yorumla- +1 yıl
Moralin hiç düşmedi mi?
- +1 yıl
@SingularityASI hala düşüyor ama şükürler olsunki ailem var arkamda ve şey benim 2. Üni baktım ataması sıkıntı ve kpss çalışmam gerekiyor bende oturup yks çalışıyorum 😅
- +1 yıl
Seni destekleyen birinin olması güzel bir şey herkeste yok. Umarım olur istediğin yer
- +1 yıl
@SingularityASI inşallah teşekkür ederim
+1 yıl27 oldum 28 olcam hala aklımda bu soru okudam mı
00 Yorumla
+1 yılYeterki azim olsun. her yaşta okunur. okumanın yaşı olmaz
00 YorumlaNe için okumak istiyorsun? Ne okumak istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkumanın yaşı yok bence ya. Ben ünideyken 30 yaşında adamda okuyodu. 53 yaşında annemin arkadaşıda okuyodu. Ki kadının kaçıncı üniversitesiydi… İstiyosan oku bence
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç kalınmaz 25 çok bğyğk bir yaş değil. Hayallerinizin peşinden gidin
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşında diyaliz hemşireligini bitirdim artı sosyal hizmetler okuyrm artı uzman aile danışmanlığı eğitimi aliyrm... Okumanın yaşı ilim öğrenmenin yaşının olmadığını biliyorum şu an 33 yaşındayım.
10 Yorumla
+1 yılHayır değil. 2 sene önce o yaştaydım ve nası geçti anlamadım. 2022 - 24 2 ay gibi geçti. Her halükarda o zaman geçiyor harekete geç içinde ukte kalmasın.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değildir. Şimdi okumazsan ileride tekrar sorarsın kendine "Okusam mı?" diye. Uzatmaya gerek yok, içinde heves var ise oku.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende hazırlanıyorum 25 yaşıma gireceğim kime ve beye göre geç olacak ki tecrübe olur en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bir üni iyi bir bölüm olacaksa oku yoksa zaman kaybı
00 Yorumla
+1 yılBen 26 yaşında mezun olucam diye kafaya takıyordum ama hiç sıkıntı değil keyfin okumak istiyorsa oku.
00 Yorumla
+1 yıl45 yaşında üni okuyan akrabalarım var hiç geç değil seninkş
00 YorumlaOkunur da, eğlenceli olmaz. Çok sıkılırsın. Ergenlerle anlaşamazsın. Dersler sıkar.
00 Yorumla
+1 yılOkunur hiçbir şey için geç değil. Gidip bankasının işinde çalışırken de o 4 yıl geçecek.
00 Yorumla
+1 yıltr de okunmaz avurapadaysan okunur hatta 40 tan sonra 2. bir şey okuyacağım ama tr de değil plan bu
00 Yorumla
+1 yıl25 yaş daha ne ki daha bebekk. Ciddiyim. Ergenlik bile 25te bitiyor artık
00 Yorumlaokunur neden okunmasın hayatım oku kendi paranı kazan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 23 yaşında liseye başladım. 30 yaşında uniyi bitirdim ayrıca çalıştım evlendim çocuk büyüttüm 👏👏👏👏 şimdi kpss çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yok. Geç kalmadın öyle düşünme.
10 YorumlaBu işin yaşı olmaz yapıştır😊
00 Yorumla
+1 yılBen 40 yaşında 2. üniversitemi okudum.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama memlekette işe yaramıyor
00 Yorumla Okunabilir tabiki ümidini kesme
00 Yorumla
+1 yılOkunur ama ne kadar verimli olur bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey için geç değil
00 YorumlaOkunur. 40 yaşlarında bir sürü kişi var sınıflarda
00 Yorumlaöğrenmenin yaşı yoktur
00 Yorumla
+1 yılOkunur, hatta daha iyi okunur
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 407 cevap paylaştı. okunur çok da iyi olur
00 Yorumla
+1 yılOkunur ama zaman alir ya
04 Yorumla- +1 yıl
Ben baska şehirde okudum. Bakireyim hiçte bisey olmadi. Kişinin iradesinden bitiyor. Masterda yaptim
- +1 yıl
Ve İzmir gibi yerdeyim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılOlur nede olmasın bak benim 4.
00 Yorumla Geçdeğil okumalısın
00 Yorumla
+1 yılOkunabilir~☆
00 YorumlaOkunur niye okunmasın
00 YorumlaBen 30 um ve yeni başladım demek ki okunuyormus
00 Yorumla
+1 yılBen okuyorum çokta güzel
00 Yorumla
+1 yılOkuma sanki. Alim mi olacan
00 Yorumla
+1 yılOkuyacağın bölüme bağlı
00 YorumlaOkunur 50 yaşında okuyorlar
02 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 306 cevap paylaştı. Okunur pes etmemek lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar