Annem ve babam boşanıyor taşınacağız taşınacağımız yer işime 1 buçuk saat mesafede olacak
yeni evimize yakın başka iş buldum ama başka iş buldum ayrılmak istiyorum dersem zorluk çıkarabilirler taşındık dersem evime yakın şubeye transfer edebilirler ne demeliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ne yapacak rehin mi alacak yaa söyle gitsin boş ver. dert etmeyin böyle şeyleri babanın oğlu değil ya
Çok takıyorum kafama kötü ayrılmak istemiyorum 2 hafta ihbar sürecini bekleyeceğim zaten ama başka yapabileceğim bir şey yok :(
benim gibi çok iş değiştiren biri değilsin sanırım, ilklerde ben de öyleydim de sonradan kralını tanımam iyi iş varsa geçerim moduna geldim.
Yeni işini garantiye al istifa et sebep sorarsalar mutsuzum işe kendimi veremiyorum de duygusal bahane uret zorla kime kimseyi tutamaz
O garanti zaten sadece diğer yere söylemek kaldı 🥹
kimseden korkma ver istifanı
Bende öyle düşünüyordum hiçte öyle olmadı 15 gün sonra çıkabilirsin dediler
İnşallah bana da öyle derler
Kanka demek zorunda neden çıkıyorsun felan diye soruyor bende piskolojim bozuk felan demişim sonra tamam çıkabilirsin dedi en kötü ısrar etse zorla mı çalıştıracan aq derdim
Benim annem ve babam boşanıyor tanışmak zorundayız adres değişikliği olacağı için ayrılmak zorundayım yeni iş buldum yeni eve yakın ama iş buldum ayrılmak istiyorum dersem yanlış anlayacaklar
Boşanıyorlar taşınıyoruz desem diğer şubeye alacaklar
Memnun değilim de belirtmek zorunda değilsin özel nedenleri var de
Maaşı daha iyiyse eğer hiç bir şey diyemezler.
dogrusunu söle bence ayrıl neden ayrılmakıstıyorsun suankı ısten
Yol 1 saat sürüyor yol ve yemek yok taşınacağımız için 3 vesait olacak işe gitmem maddi olarak da manevi olarak da olumsuz bi durum zamanımı alacak. Yeni evimize yakın bir iş buldum şartları çok daha iyi
Annem ve babam boşanacağı için taşınacagız
dogru olanı söle bu nedenle ayrlıyorum daha mantıklı sız hangıs ehırdeısnız
İstanbul
bısanmasın sen aralarını yap
Ne derlsrse desinler başka iş buldum desen nolucakki de gitsin yaa
Maaş yetersiz ve mesafe uzak de
Yol yemek yoktu zaten bu çalıştığım yerde yol masrafım da olmayacak evime yakın maaşı da 5.000₺ kadar daha yüksek ama bunları söylesem başka iş buldu gidiyor gibi kötü bir algı olacak 2 hafta ihbar sürecini bekleyeğimm zaten
iyi bi sekilde ayril.
2 hafta bekleyeceğim zaten 🥹
o zaman bol sans diyelim. islerin rast gitsin