Kızlar Bir Adım Öne Herkes üniversite okumak zorunda mı, okula gitmeden iş hayatına atılmak bir seçenek olamaz mı? (Sayfa 2) minibirkedyy Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Herkes üniversite okumak zorunda mı, okula gitmeden iş hayatına atılmak bir seçenek olamaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Sunnyies Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yani okumadan da bir devlet işine girmen için paranın olması gerekiyor ve eğitimin olmadan bu senin için zor ola bilir. 0 0 Yorumla
Kadicardi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yapacağın işe göre değişir ama şu an üniversite okuyup işsiz kalan sayısı çok onun yerine bir iş dalında kendini geliştirmek artık daha mantıklı 0 0 Yorumla
forbiddenzone Takip Et Guru Yaş: 110 +1 yıl Üniversite eğitimi turkiye de bitti gibi bir kaç uni haricinde. 0 0 Yorumla
diksiyo Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Öylesi işte zor üni kolej onlar daha avantajlı sonuçta almaniya da yaşamıyoruz dimi? 0 0 Yorumla
AsyaaKoc Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Olabilir tabiki ama herkes Üniversite bitirmiş kişilere yoğunlaşıyor 0 0 Yorumla
apo_CerrahpaŞaLı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Olur ben üni okumadım şu an Allah'a şükür devlet isindeyim 0 0 Yorumla
Uye98827uye Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Evet herkes üniversite okuyor artık hangi devirdeyiz 0 0 Yorumla
Sulix Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Herkes okumaz zorunda değil ki okuyup çok iyi yere gelenler az bence 0 0 Yorumla
İST_1453 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben bu işin master ını yaptım istersen anlatayım 😀 0 0 Yorumla
yttytttttttttttttt Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl İş hayatı daha çok kazandırır ama okumak daha iyi bence heleki kızlar okumalı diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
alperkadıköy7282 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Okul öğrenme yeri şu an öğrenmek için en mantıksız yer okul vakit kaybı 0 0 Yorumla
sağlıkdostu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Üniversite okumak şart maalesef çünkü her yere üni mezunu alınıyor 0 0 Yorumla
İsimsizz_kullanıcıı Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Maks bizim inşaatlarda amelelik yaparsın ya da otellere temizlikçi olarak alalım:)) 0 6 Yorumla Gönülklç +1 yıl Alinlarinin teriyle kazanicaklarsa sorun yok. Yorumla İsimsizz_kullanıcıı +1 yıl @Gönülklç çok çirkinsin ıyy Yorumla Gönülklç +1 yıl Pardon bir cocukla muhattap oluyormusum. Yorumla İsimsizz_kullanıcıı +1 yıl @Gönülklç aynen en azından elim yüzüm düzgün Yorumla Gönülklç +1 yıl O yüzden mi bı profil resmin yok çok özgüvenli olduğun için. Bu arada ben memnunum tipimden gotunle bakmayı birakmalisin hadi bu kadar ilgilendiğim yeter seninle. Yorumla İsimsizz_kullanıcıı +1 yıl @Gönülklç götümden başka biryerimle bakamam sana götüme layıksın çünkü :)) Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl İŞKUR aracılığı ile 1100 memur alınacakmıs kpss şartı yok diye okudum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üni okumak boş iş her sene aynı bölümdem mezun olan dolu isterse 5 diploman olsun en güzeli meslek ögrenmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İş hayatı daha iyi kazanmaya basliyosun. okul uzun bı süreç ve masrafları bide maliyeti oluyor dinj 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 726 cevap paylaştı. Ülkede üniversite yok ki 1 0 Yorumla
Tunassw Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl İkisi olunca mükemmel oluyor ama, bence iş hayatı 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yani önemli olan kendini geliştirmek. 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 327 cevap paylaştı. iş hayati kolay mi sanıyon 0 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Keşke okumasaydim zaman ve para kaybı. 0 0 Yorumla
bitmeyen_cile Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Okumak fark etmiyor artık bu ülkede 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Unu okumak zorunlu değil ama iş için en az lise mezunu istiyorlar 0 0 Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Herkes herşwyi yapacak diye bir kaide yoktur 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Öyle yaptk zaten diploma pek önemli değil artık 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 615 cevap paylaştı. Zorunda değil tercih meselesi 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 335 cevap paylaştı. Ben okumadım iş yerim var ve iyi ki okumamışim 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu dediğin bir seçenek bana göre 0 0 Yorumla
ManyetikMUZ Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Herkes en az unv mezunu arıyor 0 1 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Saçma Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 321 cevap paylaştı. Olabilir tabi 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 444 cevap paylaştı. Bence zorunda değil. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seçenektir 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. değil tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Yani okumadan da bir devlet işine girmen için paranın olması gerekiyor ve eğitimin olmadan bu senin için zor ola bilir.
Yapacağın işe göre değişir ama şu an üniversite okuyup işsiz kalan sayısı çok onun yerine bir iş dalında kendini geliştirmek artık daha mantıklı
Üniversite eğitimi turkiye de bitti gibi bir kaç uni haricinde.
Öylesi işte zor üni kolej onlar daha avantajlı sonuçta almaniya da yaşamıyoruz dimi?
Olabilir tabiki ama herkes Üniversite bitirmiş kişilere yoğunlaşıyor
Olur ben üni okumadım şu an Allah'a şükür devlet isindeyim
Evet herkes üniversite okuyor artık hangi devirdeyiz
Herkes okumaz zorunda değil ki okuyup çok iyi yere gelenler az bence
Ben bu işin master ını yaptım istersen anlatayım 😀
İş hayatı daha çok kazandırır ama okumak daha iyi bence heleki kızlar okumalı diye düşünüyorum
İş hayatı kazandırır eğitimle bi yere varilmiyo
Okul öğrenme yeri şu an öğrenmek için en mantıksız yer okul vakit kaybı
Üniversite okumak şart maalesef çünkü her yere üni mezunu alınıyor
Maks bizim inşaatlarda amelelik yaparsın ya da otellere temizlikçi olarak alalım:))
Alinlarinin teriyle kazanicaklarsa sorun yok.
@Gönülklç çok çirkinsin ıyy
Pardon bir cocukla muhattap oluyormusum.
@Gönülklç aynen en azından elim yüzüm düzgün
O yüzden mi bı profil resmin yok çok özgüvenli olduğun için. Bu arada ben memnunum tipimden gotunle bakmayı birakmalisin hadi bu kadar ilgilendiğim yeter seninle.
@Gönülklç götümden başka biryerimle bakamam sana götüme layıksın çünkü :))
İŞKUR aracılığı ile 1100 memur alınacakmıs kpss şartı yok diye okudum
Üni okumak boş iş her sene aynı bölümdem mezun olan dolu isterse 5 diploman olsun en güzeli meslek ögrenmek
İş hayatı daha iyi kazanmaya basliyosun. okul uzun bı süreç ve masrafları bide maliyeti oluyor dinj
Ülkede üniversite yok ki
İkisi olunca mükemmel oluyor ama, bence iş hayatı
Olabilir neden olmasın
Yani önemli olan kendini geliştirmek.
Yapabilirsen çok iyi olur
iş hayati kolay mi sanıyon
Keşke okumasaydim zaman ve para kaybı.
Okumak fark etmiyor artık bu ülkede
Unu okumak zorunlu değil ama iş için en az lise mezunu istiyorlar
Üni okumak şart değil tabi
Herkes herşwyi yapacak diye bir kaide yoktur
Unililer bile zor is buluyor