Askerde kalmak istiyorum çoğu bunun benm için sorun olacağını soylese de ben vatani görevimi sonuna kadar laikiyle yapmak istiyorum.
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl net doğu görevim var sonra zabıta olabilirsin %90 lık bir oranla ve zabıta olunca 400 lira filan maaş düşüyor sanırım uzmanların 2500 maaşı var tabi kıdem artınca maaş da artıyor vergi filan yok zaten gayet ama işte emir altındasın sorumluluğun çok sürekli sakal tıraşı =) askerin biri kendini vurur sorumlusu sen olursun yani uzman olacak kişinin başka yapabileceği hiç bir meslek yoksa o zaman önerilir. artı savaş durumu da var tabi =)
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum onları sıkıntı değil
- +1 yıl
2500 liraya kimse bu işi yapmaz ben uzmanım şu anki maaşım 11000 kusur lira
- +1 yıl
@mamimotors uzman çavuş mu?
Dostum iyi maas veriyorlar ama karsiliginida aliyorlar askerlik yapmadiysan yapmadan karar verme derim sozlesmeli uzmanlik cok zor üst rutbelerin davranislari ve hareketleri cok can sikici olabiliyor ayrica en az 17 yilini 4 yilda bir memleket degistirerek ailenden uzak yasiyacaksin bunuda göze al okumak iyi bir universite bitirip meslek sahibi olmak istemiyorsan yazdiklarimida göze alabiliyorsan imkanlari maaşı fena degil
00 Yorumla
Herkesin kendi dusuncesi ama benim nisanlimda sozlesmeli uzman en buyuk hayayi yaparsin askerlik gibi degil cok farkli sozlesmeli oldugun icin isyana goturuyolar adami yaptiklari muameleyle bir tavsiye eger imkanin varsa okulunu oku oyle ol o zaman dokunamiyolar
03 Yorumla- +1 yıl
Bu dediklerine katılmıyorum
- +1 yıl
Bende uzmanın ne muamelesi bir yapiyorlar aciklarmisin uzman çavuş olmasa ne olacaktı uzman doktor mu. Muhtemel lise mezunudur ya da iki yıllık uni 3500 tl alabileceği bir işi olurmu sivilde. Ayrica nisanlin burada olduğunu bilse senin bacaklarını kırar haberin olsun
Adamin dibi :) bedelli askerlgi ercih edenleri gördük senin gibi vatan sever gormek ne kadar gurur verici.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
21Cevap
Paralı askerlik ise yapma vatani görevini yap gel çünki bizim devletimiz kolay kolay para vermez yapan bazı insanlarla muabbetim oldu yani herhangi terrörist örgütü olsun PKK IŞİD EL KAİDE HİZBULLAH direk sen gidiyosun kaçakcı herşeye ve aranızda nerden bakarsan bak 100 metrelik fark var devlet resmen para veriyo diye ölüme terkediyo denilebilir çoğu pişman düşünmeni tercih ederim %70'i şehit oluyo
00 Yorumla
+1 yılGittiğinde karar verirsin dolgun maaşı ve her 6 yılda yıpranma ikramiyesi var ben yaptım ekmek elden su gölden ama benim yaptığım yer adıyaman jöh askerliği de mardin de yapmıştım. sana neresi çıkar bilmem. ben aldığım maaşı hakeditodum çünkü devlet de biliyo nasıl zor bir iş olduğunu. vatan sevgisinin çoğu kişide kalmadığını da anlayacaksın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsakına sakın öyle bir şey yapayım deme gecen gündüzün belli değil ve can güvenliğin yok kendine edersin 40-45 yaşından sonra mecburi emekli ediyorlar sizi ve 1200 tl emekli maaşın var sen düşün karar senin
00 Yorumla Hey allahım yaa bir uzman çavuş sor hatta birden fazlasına la ne askerliği millet askerlik yapmamak için kaçar 12 ay bu devlete fazla bile ben 15 ay yaptım ama :))
00 Yorumla
+1 yılBen astegmen yaptim askerligimi son 1 ay tegmen oluyoruz bildigin kadari ile sahsen kalmayi dusunmedim. elinde yapacak daha iyi is yokasa kalabilirsin. bir de en alt rutbede olacaksin bunuda goz onunde bulundur.
00 Yorumla
+1 yılDünde askerlik ile ilgili bir soru sormuştun sen. Helal olsun valla kardeşim.. Bedelli bebelerine karşı çok iyi bir örneksin.. Eğer gönlünde hep asker olmak yatıyorsa yap derim
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapicam zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalmalısın bence bende bu şekilde düşünüyorum. Şu an sözleşmeli astsubaylık için uğraşıyorum olmazsa askere gidip uzman olarak kalacağım. Daha sonra bir şekilde rütbe yükseltirim.
00 Yorumla
+1 yılAma herhez var askerde bence bunu yapma bu piskolojik sorunlar açar
00 YorumlaDisarda seni bekleyen iyi maasli bir isin yoksa kal kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılAskerlik zordur. Allah yar ve yardımcın olsun diyeyim ama ne kadar zor olursa olsun zevklidir silah tutmak.
00 Yorumla
+1 yılKardesim oncelikle realist davranalim eger bir meslegin yoksa kalman bence senin icin iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılMeslek var ama asker olmak istiyorum çocukluğumdan beri devletimiz sağolasun askeri liseye almadilar annem Çarşaflı diye ama ben devlet için değil vatan için gidicem
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerde uzmanlık yapacagına baglı, jandarma ise , çooook zor, deniz veya hava ise rahat olursun.
00 YorumlaAman diyim kardaş etme eyleme. ben yüksekovadan yeni geldim. Bir kuru soğanın olsun ama özgür ol...
00 YorumlaAylık 3500 en az maaş alıyorsun para tatmin eder yaparım diyorsan buyur gel
00 YorumlaOl kardeşim bende uzmanım jöh teyim ama ben jandarmaya gir girceksen
00 YorumlaZorlu bir iş
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 farklı dövüş biliyorum profesyonel anlamda parkour sporuyla ilgileniyorum extradan extreme bir spor zorlayacagini pek sanmıyorum
Adamlık bu işte.
20 YorumlaMaaşı iyiyse kal bence.
00 Yorumla
+1 yılMeslek var mı elinde?
03 Yorumla
Soran+1 yılKapalıçarşı da tezgahtarlik yapıyorum turistik yani
- +1 yıl
Uzmanlık iyi olur senin için. Tabi buna ordayken karar vermen gerekicek. O anki psikoloji ile düşünmen daha sağlıklı olur..
Soran+1 yılPeki Teşekkürler. s
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun ve hakkında hayırlısı olsun
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. oraya gidince fikrin değişir emin ol :D
00 YorumlaKardesim senin gibi adamlara borclu bu vatan..
00 Yorumla
+1 yılAstsubayim uzmanligi tavsiye etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel işte. işsizlik diz boyu dışarıda
00 Yorumla
+1 yılMantıklı.
01 YorumlaZor is
01 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılKal kal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel fikir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Uzman olarak askerde kalmak istiyorum sizce iyi bir fikir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat