Şimdi sıfırdan olan biri için söylüyorum güz dönemi Allah izin verirse derslerimi geçip bahar dönemi stajla beraber KPSS ye de hazırlanmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar yeterli olabilir? Bir taraftan da 3 - 5 ay yetmez sınav sonucum kötü gelirse ben ne yaparım annemle aram zaten kötü 7. senede mezun oluyorum diye kpss ye gir diye de baskı yapıyor. Babamla aram desen psikolojik baskıdan resmen kendi evini hatta dünyayı bana dar ediyor kpss ye girme dersleri bahane edersin bir de diye söyledi akrabalara desen zaten onlara da rezil olduk.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Son 1 sene kala bence kesinlikle başlanmalı ama ben olsam 2 sene önceden çalışmaya başlardim
Yani yetişmez evdekilerden babam girme mezun olmadan bir de derslerden kpss den yüksek alamadım diye bahane edersin dedi (işim gücüm yok bahane uyduracam parası da onun cebinden çıkacak ya) annem desem KPSS ye hazırlanmaya yetmez dedim diye türlü türlü çığırtkanlık yaptı tamam iyiliğimi istiyor anneme canım feda ama çok abartıyor bence.
Ben de kpss nin olacağını daha yeni öğrendim desem yanılmam sanırım. Daha mezun da olamadım. Ailem bana resmen yerdeki sümük muamelesi yapıyor okulumu bitiremedim diye.
Babam 3 yıl önce emekli olmuştu zaten emekli olduğu günden beri hayatımız kötü gidiyor.
Ne zaman gireceksin kpss ye
İşte bu 2024 Haziranında olacak ona girecem.
KPSS bir yana da okulum da bir türlü bitmiyor ailem elini benden çekti maddi anlamda olsa neyse onu hallederim de manevi anlamda da elini benden çekti kendimi kimsesiz çocuk gibi hissediyorum.😢
Neden bitmiyor ki
Çaba sarf etmiyor musun
Etsem de olmadı geçebildiğim kadar ders geçmeye çalıştım ama alttan 3 dersim kaldı 7. senede bitecek mi bitmeyecek mi o bile belli değil artık çok daraldım hayat çok üstüme geldi çok yoruldum çok bunaldım. Ben kötü biri miyim de her şey benim üstüme geliyor? Bilemedim. Ailem başlarına gelen her sıkıntıyı benden biliyor.
Elinden geldiğince kimseden etkilenmemeye çalışmalısin elbet ki okulun bitecek ama sen kendini böyle strese sokarsan yapamazsın ki
Bundan hiç şüphem yok okul her türlü biter ama kariyer imkanım ne olur o da var 7 sene sürüne sürüne üniversitesini okuyup ta mühendis olarak mezun olup ta BİM şok a101 de kasiyer olarak çalışmak beni aşırı streslendiriyor. Onun dışında daha çok var kafaya taktığım ama derdimi döksem senin de moralin bozulur o derece toksik benim dertlerim. Bilemiyorum başka da anlatabileceğim hiç kimse yok.
O zaman 7 sene boşuna mı kürek çektim yazık değil mi çektiklerime?
Sen eğer ki mesleğini seviyorsan ve donanımlı isen işsiz kalmazsin
Mesleğimi seviyorum bu soruyu bana 1. sınıfta sormuş olsaydın kesinlikle cevabım hayır olurdu ancak sonradan çok sevdim öyle olsa okulu bırakırdım herhalde.
Donanım diyorsan kendimi belirli alanlarda kendimce geliştirdim evet ama yeterli olur mu onu da Allah bilir zaman ise gösterir.
İşi de halledip geçimini sağladın diyelim ki en önemlisi de bu (geçmişte çok baba parası yemiş biri olarak ekonomik bağımsızlığın önemini çok iyi biliyorum) mal mülk yatırım filan desen 30 u bulur. Peki ya ilişki aşk meşk vs. o da bulunur eyvallah ama istediğim gibi olmaz bu saatten sonra. Hepsi koklanmış öpüşmüş eline erkek eli değmiş vs. olacak bu da beni aşağılık gibi hissettirecek.😞
İntihar etmek günah olmasaydı kesinlikle intihar ederdim.
Onu nereden bilebilirsin ki? Dengi dengini bulur zaten o yüzden bunu düşünme. Sen şu an derslerine odaklan ve en önemlisi iyi olmaya çalış
Nerden bilebilirsin ki diyorsun ama bir tane aksi olabilecek bir kıza denk gelmedim öyle olduğunu iddia eden doğru söylemiyordur.
Hayata mümkün mertebe uyum sağlamamız gerekiyor aksi halde motivasyonumuz sıfır olacaktır. Bunu çok geç yaşta algıladım. Benden yaşça küçüklere de sürekli bunu söylerim.
Eklemeyi unuttum şu an yaşım 24 Mart ayında 25 yaşına gireceğim.
Ama hayatına girse girse 20 kız girdi desek, çevrende de 50 kız gördün desek. Tanımış olduğun 70 kıza bakarak milyonlarca kızı etiketlemis oluyorsun
Anlamadım mantığı biraz açabilir misin?
Demek istediğini anlamadım ne zaman açmayı planlıyoruz?
Şunu demek istiyorum hayatında görmüş olduğun 100 kıza göre genele bir hüküm vermek mantıksız
Geneli ne namuslu mu yoksa namus ayağı mı yapıyor?
Namuslu olanı da vardır olmayanı da
% kaç namussuzdur tahmini sence?
Genel bir konuşma yapamayiz ki
Hemcinslerim için tartışmak bile anlamsız %98 sözde namuslu ben o %2 nin içindeyim maalesef. Bazen demiyor değilim keşke %98 in içinde olsaydım diye.
Bak sen bile yoğurdum ekşi diyemiyorsun çünkü biliyorsun istatistiği değil mi?
Yoo bildiğim hiçbir şey yok. Ben kimse adına bir yorum yapamam tek kendimi bilirim
Kimse kendisinin özelini kolay kolay paylaşmaz. En başta kimse yoğurdum ekşi demez. Eminim ki sana bile erkek eli değmiştir sen bile öpülmüşsündür.
Namussuzsun demedim farklı düşünme şimdiden söyleyim.
Farklı düşünmedim de benim hayatımı bilmeden yorum yapman zaten yanlış bir düşüncede olduğunun kanıtı
Neyse nereden nereye geldi konu😂. Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim bilemiyorum.
Doğrusu nedir peki? Bilip bilmeden diyorsun ya kendin için.
İnsan kendini zaten tamamen objektif ifade edemez ancak bir insan tanıdığında benim ne olabildigimi bilebilir keza da bende başkasını tanıyarak bunu bilebilirim
Hayatımda alıp alabileceğim en güzel yorum demeden önce. Kişinin ne yapıp yapmadığının en iyi bilirkişisi kişinin ta kendisidir. Uyurgezer olmadığı müddetçe.😂
Söylersen bu beni etkilemeyecek birbirimize dürüstçe itiraf edebiliriz.
Böyle bir dileğim olduğuna göre hayatımda elime kız eli bile değmediğini anlatmama gerek yoktur herhalde. Bundan kastın en doğru şekilde mi tanıyarak öğrenebilirsin? Tam anlamadım.
Yani birini tanıdığında hal tavrını gördüğünde onun neleri yapıp yapmayacağını bilebiliyorsun yani seziyorsun. Ben çoğu şeyde şanslıyımdirda bu ikili ilişkilerde şansım yoktur o yüzden sorunun cevabını almış olduğunu varsayıyorum😄 bir de ben çok seciciyim o yüzden hayatıma pek birini almadım flörtük dışında tabi
Flörtlük derken? Flörtle ne kadar sürdü? Ne zaman oldu? Nasıl oldu? Öpüşüp koklaşma vs. oldu mu flörtünle? Özele kaçmazsa anlatır mısın? Böyle işleri ben de merak ediyorum.
Flörtün olduysa bence yine şanslısın.
Hayir ben zaten öyle biri değilim. Aylar önceydi. Sevgilim de oldu ancak 2 hafta sürdü o da sevgililik değil flörtük gibiydi
Hiçbiri 5 para etmez kişilerdi o yüzden şanslı değildim
Yaş kaç senin?
21
Ohoooo senin yaşın daha çok küçük senin yine ümidin var ben ne yapayım 24 yaşındayım.
Sadece o 2 haftalık dediğin olmamıştır herhalde değil mi hayatın boyunca. Lise ortaokul ilkokul vs.
O oldu sadece diyorum ya onun dışında flörtluk
E az önce bunları diyen sen değil miydin?
Hayir ben zaten öyle biri değilim. Aylar önceydi. Sevgilim de oldu ancak 2 hafta sürdü o da sevgililik değil flörtük gibiydi.
Hiçbiri 5 para etmez kişilerdi o yüzden şanslı değildim
Şimdi de bunları diyorsun:
O oldu sadece diyorum ya onun dışında flörtlük.
Bari konuştukların net olsaydı😞 ben sana tüm doğruları anlattım.
Yoksa ben mi yanlış anladım?
Sonuçta flörtün değil de sevgilinse muhakkak ki bu dediklerim olmuş olacak yani ortada daha bir şey olmamış iken yalan söylemen anlamsız. Sana kim neden yiyiştin fingirdedin diye hesap sorsun ki?😂
Ben tek bir kişi oldu dediğimi hatırlamıyorum ama?
Sana flörtüm oldu ve ayrıca sevgilim oldu 2 hafta sürdü dedim
Söylediğin şeyleri yaşayacak biri değilim diyorum. Hayatıma da öyle bir erkek almam
Hesap sorar gibi sorular soran da sensin dikkatini cekerim
Ayrıca insanlarda açık aramaya çalışan da sensin
Estağfurullah kimsenin kusuru beni ilgilendirmez. Ben de neysem oyum saklamak için nedenim de yok. Hesap soracak olsam benimkini öğrendin işte.
Öyle gibi oldu ama
Peki KPSS ye hazırlanırken günlük kaç soru çözüyorsun?
Ben kpss ye hiç hazirlanmadim, hazırlanmayi da düşünmedim