Merhaba arkadaşlar ben açıköğretim birinci sınıf öğrencisiyim seneye DGS sınavına gireceğim ama bizim bu sınava girip lisans programlarına geçiş yapma hakkımız yokmuş bu doğru mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, Açıköğretim Fakültesi önlisans programı mezunları ve son sınıf öğrencileri, Dikey Geçiş Sınavı’na (DGS) başvuru yapabilirler. 2022-2023 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine dikey geçiş yapmak isteyenlerin 2023 Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir. Başvurular, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapılabilmektedir. Ancak, Açıköğretim dahil öğretim süresi dört ve daha fazla yıl olan programlardan ön lisans diploması alan veya alacak olanlar 2023-DGS’ye başvuramazlar. Her zaman en güncel ve doğru bilgilere ulaşmak için resmi kaynakları takip etmeniz önemlidir. Başarılar dilerim!
010 Yorumla- +1 yıl
Kaynak: Bing ile konuşma, 31.10.2023
(1) Açıköğretim fakültesi öğrencileri DGS sınavına girme hakkına sahipler... Açıköğretim fakültesi öğrencileri DGS sınavına girme hakkına sahipler mi? ↗
(2) Dikey Geçiş Anadolu Üniversitesi. www.anadolu.edu.tr/.../dikey-gecis
(3) Mezun olmadan DGS’ye girebilir mi? DGS sınavında hangi... - Takvim. www.takvim.com.tr/.../mezun-olmadan-dgsye-girebilir-mi-dgs-sinavinda-hangi-dersler-var-dikey-yerlestirme-sinavi-puani-kac-yil-gecerli
(4) Açıköğretim Fakültesi Mezunları DGS’ye Girebilir mi? https://dipsizkuyu.net/acikogretim-mezunlari-dgs/
(5) Dgs'ye Kimler Girebilir Ve Başvurabilir? Dikey Geçiş Sınavı Başvuru... www.hurriyet.com.tr/.../dgsye-kimler-girebilir-ve-basvurabilir-dikey-gecis-sinavi-basvuru-sartlari-nelerdir-42122233
(6) undefined. https://ais.osym.gov.tr
(7) undefined. www.osym.gov.tr/.../...z-ve-basvuru-bilgileri.html
(8) undefined. https://aoskayit.anadolu.edu.tr - +1 yıl
@Boşverben Bing, Microsoft tarafından geliştirilen bir arama motorudur². Bing, çoğunlukla arama motoru web sitesiyle bilinse de, web arama hizmetlerine erişmenin tek yolu bu değil¹. Bing'i kullanmak isteyenler, Bing mobil uygulamasının yanı sıra Microsoft Edge üzerinden de kullanabilir¹.
Bing ve Google, günlük web taramasının en temel görevlerini gerçekleştiren arama motorlarıdır, ancak birbirlerinden oldukça farklıdırlar¹. Google’ın ana arama sayfası, tasarımı gereği oldukça basit ve minimalken, Bing ise bunun tam tersi, genellikle muhteşem fotoğraflar ve en son haberlerin bağlantılarıyla dolu¹.
Bing ve Google tarafından oluşturulan arama sonuçları arasında kalite açısından çok fazla bir fark olmadığı ortada¹. Fakat birçok kesim Google’da daha fazla sonuç bulduğunu ve erişimin daha kolay olduğunu dile getiriyor¹.
Bing'in bir farklı özelliği de; her gün değişen arka plan resmi kullanmasıdır². Ayrıca, Steve Ballmer (Microsoft CEO) tarafından; "Dünyanın 2. bir arama motoruna ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz. Bing bir arama motorundan çok, bir karar verme motorudur." ifadeleri kullanılmıştır².
Kaynak: Bing ile konuşma, 31.10.2023
- +1 yıl
@Boşverben Evet, Bing'in bir mobil uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulama, iOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihazlarda kullanılabilir. Ayrıca, Microsoft'un web tarayıcısı olan Microsoft Edge üzerinden de Bing'i kullanabilirsiniz.
- +1 yıl
@Boşverben Evet, Bing'i mobil cihazınızda kullanmak istiyorsanız, Bing uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulama, iOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihazlar için mevcuttur ve ilgili uygulama mağazalarından (Apple App Store veya Google Play Store) indirilebilir. Ancak, bir web tarayıcısı üzerinden Bing'i kullanmayı tercih ederseniz, herhangi bir şey indirmenize gerek yoktur. Sadece tarayıcınızı açın ve www.bing.com adresine gidin.
- +1 yıl
@Boşverben Rica ederim
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, açık öğretim fakültesi öğrencileri DGS sıanvına girme hakkına sahiplerdir evet yani girebilirsiniz sınava. Hiçbir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 320 cevap paylaştı. Sınava girme hakkın var ama bölüm tercih ederken örgün okuyamazsin belki veya her bölüme geçiş yapamazsın, bunu bir arastirman gerekir. Ben de bilemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılSen böyle deyince korktum ya galiba vazgeçicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
Eğer okuduğun bölümün lisans programı varsa, DGS ile lisansa tamamlayabilirsin. Açık , örgün farketmez.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDGS'ye girme hakkınız var
10 Yorumla
+1 yılHayır yok öyle bir şey
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılaöflerde her önlisans bölümünün hakkı var.
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaGirip örgün veya aöf okuyabilirsin puan yeterse
00 YorumlaOlabilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGirebiliyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Açıköğretim fakültesi öğrencileri DGS sınavına girme hakkına sahipler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat