Kızlar Bir Adım Öne 30 yaşında mezun olmak çok mu geç? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor 30 yaşında mezun olmak çok mu geç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 491 cevap paylaştı. Bendensin 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geç değil 0 0 Yorumla
Ms_Ojen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl yok değil. 0 10 Yorumla Costantinnn +1 yıl @Ms_Ojen bir çok şeyi başarmış kadın profilin var ama bilemedim Yorumla Ms_Ojen +1 yıl @Costantinnn doğru başardım birşeyler. Yorumla Costantinnn +1 yıl Tabi resim sana aitse belli oluyor zateb Yorumla Ms_Ojen +1 yıl @Costantinnn yok babama ait Yorumla Costantinnn +1 yıl Baban güzelmiş 😄taş gibi baban var desem ayıp olur mu Yorumla Ms_Ojen +1 yıl @Costantinnn olmaz Yorumla Meraklıgenç31 +1 yıl Evlimisin cidden kutun neden kapali Yorumla Ms_Ojen +1 yıl @Meraklıgenç31 evli değilim sevgilim var. kimse yazmasın diye kapalı Yorumla Meraklıgenç31 +1 yıl Kutunu sevsinler senin Yorumla Ms_Ojen +1 yıl @Meraklıgenç31 kes lan ikile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Bendensin
Geç değil
Bence deger oku lütfen
İşin varsa değil
Hayırrr
Hayır yaa sonuna kadar devam
Değil gizlim
Geç evet
geç değil
senin adina cok sevindim ve hec degil
Yooo normal
Okumanın yaşı olmaz
Kim demis onu
Aslaaaaaaaa
Evet çok geç bence
Bilemedim
yok değil.
@Ms_Ojen bir çok şeyi başarmış kadın profilin var ama bilemedim
@Costantinnn doğru başardım birşeyler.
Tabi resim sana aitse belli oluyor zateb
@Costantinnn yok babama ait
Baban güzelmiş 😄taş gibi baban var desem ayıp olur mu
@Costantinnn olmaz
Evlimisin cidden kutun neden kapali
@Meraklıgenç31 evli değilim sevgilim var.
kimse yazmasın diye kapalı
Kutunu sevsinler senin
@Meraklıgenç31 kes lan ikile