25 Yaşındayım ve 2 yıllık Adalet bölümü mezunuyum, 20 yaşımda mezun oldum ve ne kadar denersem deneyeyim bir turlu hicbir ise giremedim. Babam da artik bu durumu yuzume vurmaya basladi. Sizce bu saatten sonra benden hicbir halt olmaz mi? Ne yapmaliyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynı durumdayız yazları turizm rehberliği yapıyorum kışları İstanbuldayım ailemin yanında üniversitem halen bitmedi 6 yıl oldu ve babamda mobing yapıyor üniversiteyi kendi isteğimle bitirmiyorum
Hangi bolumu okuyorsun?
Turizm rehberlik ve seyahat
Ozel sektorde calismami da istemiyorlar ki devlet olsun istiyorlar hep
Bolumunle alakali kendini gelistiriyorsun ne kadar guzel
Babamın baskıları yüzünden yemek bile yemiyorum bazen
Normalde beni cok sevdigini biliyorum ama boyle anlarda evde siginti veya fazlalik gibi hissediyorum kendimi
Aynı hayatı yaşıyoruz merak etme
Çok kötü bir his, sürekli başka insanların başarıları ile kıyaslanıp, senin üniden mezun olmanı bile başarıdan saymayıp aşağılamaları ve sürekli imalı şakayla karışık laf sokmalar bir yerden sonra psikolojini de bozuyor doğal olarak
Beraber ev tutup yaşayalım knk
seni o kadar güzel anlıyorum ki, bir zamanlar bende senin gibiydim ama mücadele etmedikçe, olmaz önlisans çok zor değil güzel hazırlanırsan atanırsın be
İş bulmak zor maalesef keşke lisansa tamamlaysaydın
Hukuka tamamlamak için Dgs sınavını denedim fakat hem sözel hem de sayısaldan fule yakın net çıkartmam gerekiyordu ve benim de süre kullanma yeteneğim yok, sınavda başarısız oldum o yüzden eğer işe girebilirsem açıktan bir lisans bolumu okumayi dusunuyorum
Tanıdık olmadan tecrübesiz iş bulmak zor
Kpss 2024'e sıkı hazırlanıp, ilk merkezi atamalarda atanabilmeyi umuyorum
İyi puan sart
Tanışabiliriz
ıs ara ozel sektor de ıllak ı bulursun kendıne guven
Ozel sektorde calismami istemiyor, sadece devlet olsun istiyor
guzel bır ozel sektor kurumu bulursan bence baban da ister. aynı sehırdeysek yardım edebılırım
olur olur sen aramaya devam et ama artık başka yapabileceğin şeyleri ara
Bunun sprumlusu aileniz degil, devlettir,
Evet, fakat ailem beni suçluyor işsiz kalmam konusunda
Sende yonetime oy vwrmeseydin de
Ailem yonetime oy verenlerden degil
Para ihtiyacını nasıl karsiligon
Babamdan istiyorum gelirim olmadigi icin
Evden gelir sağlamayı dene , iş bulana kadarr
Haklısınız, belki kolye bileklik yapımına girebilirim veya örgü
Baban dan para alıp , borsa katlarsin belki , boncuk felan çok kazandirirmı , bide sen nasıl iş bulamadin
Kpss puanım düsük geldi merkezi alimda atanamadim, ozel sektorde de is tecrubem olmadigindan geri donus saglanmadi hic bir sekilde issizim o yuzden Kpss 2024'e hazirlaniyorum
Arkadaşlarından yardım iste iş konusunda , beni bazen arkadaşlarım ise soktu , bazen ben onları , giyim mağazalarında felan sor zgenekde kız alıyor onlar