Türkçe öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Bölümü pek sevdiğim söylenemez aynı zamanda sınıftakileri de sevmiyorum onlarda beni sevmiyor zaten. Bir iki arkadaşım var ama okul bitince onlarla da arkadaşlığımı sürdüreceğimi sanmam. Sevgilim var fakat o da bu sene şehir değiştirmek zorunda. Aynı zamanda hem staj hem kpss yükü var ve bunları düşünmekten uyuyamıyorum çok strest oluyorum. Ne yapmalıyım, bu durum aşılabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Madem bundan ileri gidemeyecektin buraya kadar niye geldin
Böyle olacağını bilmiyordum ki bu kadar yorulacagimi kestiremedim açıkçası
Son sınıfa kadar farketmeliydin çok geç kalmışsın ve atanmak ayrı sorun
Evet atanmak çok zor ve nasıl yapacağım bilmiyorum
Son sınıfsın, devam et bitir şu lanet seneyi de
Nasıl sabredecegimi bilmiyorum
Sosyalleşmel illa okuldakiler ile olmaz. Halk eğitim merkezlerinde kurslara giderek, monotonluğa çözüm üretebilir, son seneyi böyle aktiviteler ile aşabilirsin. Veya sosyal medyada tıkla gibi kafana göre yayınlar yapıp deşarj olarak. Kütüphane alışkanlığı da iyi çözüm. Boş bol roman okumak
Son sınıf zaten az daha sabret lütfen
Nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum ama. Okul bittikten sonra ne yapacağım kaygısı sarıyor bu kez de
Atanma sıkıntısı var mı
Elbette. En kötü 80 almam lazım ve sadece 2.500 kişi falan atıyorlar
Inşallah alırsın. Benimde hedef türkçe öğretmenligi idi ama gelmedi kfkffkkfkddid
Şaşırdım, neden turkce öğretmenliği peki?
Istiyor ve seviyordum. Edebiyatin atamasi daha zordu ayrıca okuması da sıkıntı idi
Neden şaşırdın ki
Genelde turkce bölümünü seven çok minik bir azınlık vardır da ondan şaşırdım. Umarım gönlünce olur ve kazanırsın istediğin bölümü. Peki şu an sınava mı hazırlanıyorsun
Yok işte gelmedi orası siralama yetmedi kddkdkdkdkdkd
Yok ben severdim ya o bölümü
Sınav bitti açıklandı işte necmettin erbakan havacılık yönetimi kazandım bu bölümde güzel :)
Bencede kazandığın bölüm gayet güzel
Evet ama kendimi geliştirmeme bağlı işte knk, mesela yabancı dil şart bir bölüm hatta hazırlıktan başlıcaz zorunlu
Her şeyin bar bir zorluğu bence bölüme severek başlarsan bu sorunu da asarsin
Insalalh ya çok teşekkür ederim, takıp atasım geldi sana arada ya*zarsin dertlesiriz ne dersin?
Peki mesleği yapmak istiyomusub
Bazen evet
Son sınıfa gelmissin
Evet ama dayanamayacak duruma geldim
Sabret ve diplomanı al
Bunu belki bir şekilde başaracağım ama sonrasını düşünmekte beni ürkütüyor. Aile evine dönüp kpss çalışmak sevgilimden ayrı kalmak bu düşünceler çok yıpratıyor
Sevgilinden ayrılmak zorunda değilsin. Ayrıca öğretmenlik okumak illa da öğretmen olacaksın anlamına gelmez. ins sevgilin bu fedakarca düşüncene layık biridir. ya da evlen bu kadar emin isen
Ama öğretmen olmazsam başka ne olabilirim ki şu saatten sonra? Açıkçası sevgilimden de emin değilim umarım değer
Umarim dediğin hiç birseye inanma. bak bence karamsar olma. yeni bir bölüm okursun. belki hayat karşına çok başka fırsatlar çıkarır hem Türkçe atamadı çok olan bir branş. Sevgilin ile mutlu ol. ama hiç kimse için kendi hayatının yönünü değiştirme. Seni çok istiyorsa evlenir
Teşekkür ederim. Açıkçası yeni bir bölüm olarak ya psikoloji ya da okul öncesi öğretmenligi okuyabilirim diye düşünüyorum zaman zaman. Ben de öyle düşünüyorum çok istiyorsa evlenir
Evet. rica ederim. hersey gönlünce olsun
Teşekkür ederim umarım senin de gönlünce olur her şey
Olmasa da gönlüme uydurmayı deniyorum. hoşçakal