Üniversite okumak istemiyorum?

3 sene mezuna kaldım. 21 yaşındaym üniversiteye başladım. Sıralamam düşük olduğu için çok az seçeneğim vardı tercih için, taşrada bilgisayar mühendisliği yazdım. Bu bölümü sevip sevmediğimi anlayamadan deprem oldu ve okullar online oldu. Okulum deprem bölgesindeydi, yurt ağır hasar aldı. Barınma sorunu olacağı icin myp ile yatay geçiş yaptim, başka ilde bilgisayar mühendisliğine. Tekrar 1. sinifta basladim. Ve en kötüsü bu bölümden nefret etmeye başladım. Bilgisayar mühendisliği ilgimi çekmiyor, kendimi geliştirmeye motivasyon, enerji bulamıyorum. Okulu bırakmak istemiyorum ama bıktım usandım. Sürekli pişmanlık duyuyorum, zamanında çalışıp tıp kazanmadigim için. Taşra bir yerde işsiz kalacağımı bile bile bilgisayar mühendisliği okuyorum. Derslere bile gitmek istemiyorum. Ailemin maddi durumu çok iyi ama okulu bırakıp ticaret bile yapamam. Çünkü ticaret namına hiçbir şey bilmiyorum. Okulu da okumak istemiyorum. Kafam allak bullak. Ne önerirsiniz? Tekrar sınava gir diyebilirsiniz ama iki ay sonra 22 olacağım. Mezun olana kadar 28 yaşında olurum.
Üniversite okumak istemiyorum?