Sınav senesinde hiç temeli olmayan biri sayısaldan halledebilir mi? şu an sqyısqldqyım ama bazı kişiler eşit ağırlıktan daha iyi sıralama yaparım dedi sayısalda kalırsam eczacı ve ya endüstri mühendisliği düşünüyorum ea ya geçersem iktisat ve ya psikoloji sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık olduğu için çalışasım gelmiyor
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eşit ağırlık son 3 ay bile halledilebilir ama sayısal için tüm senenini vermen gerekiyor, sıkı çalışabileceğine inanıyorsan kararını değiştirme
Temelim yok bu yüzden baya zorlanıyorum bşde depremden dolayı 11 de gidemedim okula, ve günde istesem de 8,9 saat çalışanlardan olamıyorum
Ben de senin gibiydim sayısal seçmiştim ve temelim hiç yoktu, sene boyunca neredeyse hep matematik çalıştım sınava son bir kaç ay kala ayt feni hallederim bir şey olmaz diye düşünüyordum, bitirmeme rağmen sınavda kalem bile oynatamadım
Şimdi ne yapıyorsun peki eşite mi geçtin yoksa sayısaldan mı devam edeceksin
Evet işte bu arada asla yetişmiyor feni de en az mat kadar zor en azından eşitte ezber halledilir diye düşünüyorum sayısaldan geçersem endüstri istiyorum ama onun yerine ea dan iktisat ekonomi finans tarzı şeyler seçsem daha mı iyi olur bilmiyorum
EA dan devam edeceğim, aynı zamanda da işe girdim nasıl olacak artık bilmiyorum, mezun psikolojisi de çok kötü tekrardan aynı dersleri görmek vs hiç istemiyorum çalışma isteğim de yok
Her bölümde aynı ama İktisattan milyonlarca mezun öğrenci oluyor iş bulman çok zor o yüzden gideceğin üniversiteye dikkat et tavsiyem en azından ODTÜ gibi üniversiteleri tutturmaya çalış
Eminim ki çok zordur ama belki de böylesi daha iyi olur ve güzel Bi sıralama yaparsın sadece motivasyonunu kaybetme ve en iyi şekilde çalışmaya devam et bu sene ea da 50 k yapabilwcwkken belki de derece yaparsın çoğu kişide zaten ilk senesinden kazanamıyor
Teşekkür ederim ikimiz için de en iyisi olur umarımm : )
Umarımm💘
Bolum degil de esit agirliktan derece yapmak daha kolay
Ben fen lisesi mezunuyum. Arkadaslarimdan bazilari mezuna kaldigi sene esit agirliga gecti ve derece yapti. Daha basit diyolar ama onemli olan neyi kolay yaptigin degil ne olmak istedigin
İşte bendeki sorun ise aklımda tam olarak bir meslek yok bide hiç temelim olmadığı için zorlanıyorum eşitte mat hallwtsem yetecek gibi sayısalda fizik vs zorluyor baya
En onemli sey kendine uygun bolumu secmek. Hedefe kitlenirsen gerisini basarirsin. Neyi basit yoldan hallederim degil de ne bana gore? Ilgi alanlarim neler? Gibi sorulara odaklanirsan sana uygun olani bulursun
Çok teşekkür ederim peki sence sayısaldwn endüstri yerine ea daki iktisat ekonomi ve ya finans tarzı mesleklere yönelmem mantıklı olur mu daha çok üretim ekonomi gibi seylere ilgim var yoksa endüstri çok daha yüksek mi kalıyor bunlara göre çünkü eşitten daha kolay olacaktır benim için
Bolumle birlikte okudugun universite de cok onemli bi unsur. Simdi ben sana endustri muh. bunlardan daha iyidir gibi bi cevap veremem. Malum her yer issiz muhendilerle dolu. Onemli olan iyi bi puan alip daha sonra da sevdigin bolumu yazmak. Okulun kaliteliyse ekonomi, iktisat bolumleri de iyi olacaktir. Tabii bu cok genis capli bi sey. Okullarin akademik kadrosu da onemli bi unsur. Neyse kisacasi su once bolumunu sec sonra bu bolumu okuyabilecegin en iyi okulu bul ve oraya girmek icin cok calis. Her turlu sonucu iyi olacaktir. Umarim cok basarili olursun
Haklısın ne kadar zor olsadq önemli olan sevdiğimiz isi yapmak zaten Türkiye de hiç bir mesleğin garantisi yok yorumun İcin cok tesekkür ederim 💘
Çok teşekkür ederim umarımm sana da başarılar dilerim :)
:))🩵
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!