Eğitim & Kariyer Eski işimden dolayı hayattan soğudum, nasıl toparlarım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bakın ss attım hep böyle adamlarla uğraştım kendimden soğudum yav Eski işimden dolayı hayattan soğudum, nasıl toparlarım? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 963 cevap paylaştı. Neden böyle bir insana cevap veriyorsun direkt engelle geç 0 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Wohooo üst düzey yüzsüz. Seni aciz görüp umursamıyor 0 0 Yorumla
palaboiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ahahahahahahaha hocam varya 18 yıllık gastamonuluyum böyle odun görmedim 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 384 cevap paylaştı. Neden konuşuyorsun ki? Muhatap olma sil engelle. 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 676 cevap paylaştı. Eski işin pavyonda mı😂😂😂😂 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Müşteriye trip atılır mı la 0 2 Yorumla Soran +1 yıl genelde işe yarardi Bi buna sokmedi djshsj Yorumla AhmetMert89 +1 yıl Adamım 😏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Telde neden konusamiyordunuz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl babamlardayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanmis bu senu Yorumla Soran +1 yıl kullanamadi ondan kendini yiyir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bisey yasamadiniz mi Yorumla Soran +1 yıl hayır tabiki Yorumla
Mehmet727272b Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sende az değilsin naza çekiyon ama niyetin var 0 11 Yorumla Soran +1 yıl hadi be adamdan midem bulanıyor 60 yasinda Yorumla Mehmet727272b +1 yıl Masana aldığın soliste gidersin demezsin gonlun olmasa Yorumla Mehmet727272b +1 yıl Kandırma beni yemiyoruz Yorumla Soran +1 yıl kanka adamın parasını yemek için hepsine aynı tribi atıyorduk sjshsh Yorumla Mehmet727272b +1 yıl İstediğini alamamis 😁 beğenmedin herifi heralde Yorumla Soran +1 yıl verdiğin an gelmezler kanka işin kuralı bu Yorumla Mehmet727272b +1 yıl Abaza olanlarin parasını ye maço olanlara ver iyi taktik sen bulmuşsun işi 😁 Yorumla Mehmet727272b +1 yıl Kanka deme lazım olur Yorumla Soran +1 yıl olmaz alemide bıraktım tiksindim erkeklerden iy Yorumla Mehmet727272b +1 yıl Akıllı erkek kıza para mı yedirir ordan belli saf olduklari Yorumla Mehmet727272b +1 yıl Takip etsene beni ekle Yorumla
SeyyarAvukat Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sen niye hala muhattap oluyorsun ki? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl başta kim olduğunu tanımadım sonra hal hatır sordum shsgsj Yorumla SeyyarAvukat +1 yıl Ne iş yapıyordun? Yorumla Soran +1 yıl konstum Yorumla SeyyarAvukat +1 yıl Ne diyon apla? Yorumla Soran +1 yıl konsomatristim Yorumla SeyyarAvukat +1 yıl Hee, o zaman normal Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kürt mü bu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abla eski eşin değil mi nası sanmam.. Yorumla Soran +1 yıl ablam ben konstum bu musterimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliye geçtim utandım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Neden böyle bir insana cevap veriyorsun direkt engelle geç
Wohooo üst düzey yüzsüz. Seni aciz görüp umursamıyor
Ahahahahahahaha hocam varya 18 yıllık gastamonuluyum böyle odun görmedim
ahahahahahs ablacım kusura bakma komikti özür diliyorum
Neden konuşuyorsun ki? Muhatap olma sil engelle.
Eski işin pavyonda mı😂😂😂😂
Müşteriye trip atılır mı la
genelde işe yarardi Bi buna sokmedi djshsj
Adamım 😏
Sonsuza kadar sil onu
Allah yardımcın olsun
Telde neden konusamiyordunuz
babamlardayim
Kullanmis bu senu
kullanamadi ondan kendini yiyir
Bisey yasamadiniz mi
hayır tabiki