Mimarlik okuyup sirket acmak istiyorum. 26 yasinda mezun olacagim. Cok mu gec olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen 32 yasindayim bir üniversitede memur olarak başladım ve çevreme bakınca ders çalışıp seneye tekrardan üniversite okumaya karar verdim hiçte komik olcagini düşünmüyorum buarada bu sene görev yaptığım bölümde 60 yaşında doktorasını bitiren birini görmekte bana en büyük ilham oldu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence geç değil. Ben de 22 yaşındayım ve benzer şeyler düşünüyorum. Kendini kimseye kanıtlamak zorunda değilsin. Nasıl mutluysan öyle yapmalısın. Belki bir tık geç olacak fakat telafi edilmeyecek şeyler değil. Hele iyi bir üniversite ve bölüm hedefinse kesinlikle yapmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHedefim ozel bir unide burslu okumak. Evime yakin olan üniversitede daha dogrusu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
33Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, 22 yaşında üniversiteye başlamak komik değil. Üniversiteye başlamak için ideal yaş yoktur. Bazı insanlar, liseden hemen sonra üniversiteye gitmeyi tercih eder, bazıları ise kariyerlerine ya da kişisel hayatlarına odaklandıktan sonra üniversiteye gider. 22 yaşında üniversiteye başlamak, kariyeriniz için daha iyi bir seçenek olabilir, çünkü daha fazla deneyime sahip olacaksınız ve ne istediğinizi daha iyi bileceksiniz. Ayrıca, 22 yaşında üniversiteye başlamak, daha az stresli olabilir, çünkü liseden beri çok zaman geçti ve daha fazla olgunlaştınız. Eğer 22 yaşında üniversiteye gitmeyi düşünüyorsanız, kararınızı vermeden önce araştırmanızı yapmalı ve kendinize uygun bir üniversite seçmelisiniz. Ayrıca, üniversiteye başlamadan önce kendinizi hazırlamalı ve üniversite hayatının zorluklarına karşı kendinizi güçlendirmelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılBende 20 yaşında üni ye başlamıştım ve 20-25 yaşlar doluydu gittiğin yer yani hiç te geç değil istersen git gitmek istiyorsan tabi (:
30 Yorumlaabla ben 29 yaşındayım okumadığım için çok pişmanım ki elimde çok seçenek vardı yatay geçiş gibi fakat bölümü beğenmiyordum. şimdi yer yıl yks zamanı kovaliyorum ancak iş sebebi ile sürekli başvuraları kaçırıyorum
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yok. Kendin için yapıyorsun. Hayallerinin peşinden koş, kimseyi umursama. Ayrıca fakultemde 40 yaşında insanlar var, hiçbirimizin umrunda bile değil. Rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAma 40 yasinda olan insanlarin isi gucu illaki vardir oyle dusun
- +1 yıl
24 yaşında olan arkadaşlarım var. Isleri güçleri yok, ortamda kimse garipsemiyor. Sormuyoruz da neden bu kadar zaman bekledin üniversite okumak için diye. Diyorum ya gerçekten kimsenin umrunda degil. Rahat ol, özgüvenli ol. Kimse takılmıyor
Çok saçma. Lütfen komik olan nedir söyler misiniz? 22 yaşında evleniyorlar da üniveristeye mi gidemiceksiniz (!) Allah aşkına seçme şansınız olsa okumayı seçin :D
00 Yorumla
+1 yıl29 yaşında başlayan bi abim vardı üniversitede, 3. okuluydu sanırım, gayet de mutlu mesut bitirdi gitti adam
02 Yorumla
Soran+1 yılAma 3. Okuluumus
- +1 yıl
Neticede zamanını harcadı, buna değer buldu. Senin için de geçerli
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yıl30unda evlenecen
33 de çocuk yapacaksın
40ında boşanıcaksın
ahyat böyle planalra sadık mı bu ülkede03 Yorumla
Soran+1 yılBen kariyer hakkinda konusuyorum sen evlilik diyorsun. Universitede ogrenci ikende evlenebilirim
- +1 yıl
öğrenci iken evlenmek saçmalık böyle biriyle sohbet edemem
- +1 yıl
Tamam knk o da mezun olunca 26 sında evlenir jlddhls
Ne alakası var okumanın yaşımı olur insan her yaşta kendini geliştirmeli eğitimini almalı ve cok genç daha yaşın 50 yaşında ki insanlar okuyor hala
10 Yorumla
+1 yılBende 25 yaşında ünüversite bitireceğim. Bende yaş sorununu dert ediyorum 🥺
15 Yorumla
Soran+1 yılHmm ne okuyorsun ki
- +1 yıl
Tıp
Soran+1 yılNormal degilmi
- +1 yıl
Ben ilk senemde kazanacak potansiyele sahipken tembelliğim yüzünden üçüncü girişimde kazandım. benim dönemimde mezun olanlar artık stajyer doktor olarak çalışacaklar. Ama ben ise yeni birinci sınıfı bitirdim 🙂
Soran+1 yılIste bende mezun oldugumda 26 yasinda olacagim sende 25 yasinda tıp mezunu olacaksin daha ne olsun 😊
Okumanın yaşı yok kuzu takılma buna. İstediğin gibi oku. Sadece iş hayatına atılman biraz geç olur o da hallolur.
00 Yorumlahayır aksine yaşından dolayı çoluk çocukla uğraşmazsın ki senden daha büyüklerle aynı sınıfta da olucaksın dert etme
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşında başladım üniversiteye hala okuyorum :D geç miydi? evet. yine de okuduğuma şükürler olsun be.
00 Yorumla
+1 yılMimarlık okumak çok zordur
. gercekten seviyorsan yaz
02 Yorumla
Soran+1 yılLisede insaat okudum mimarlik hakkinda bilgim var ve seviyorum. Dedigin gibi okumasi kazanmasindan daha zor olan bi bolum. Umarim basedebilirim
- +1 yıl
Umarım.. gercekten zor çok
+1 yılHiç geç olmaz. Hayat uzun. Hayallerini yaşamak istiyorsan, tam zamanı. Hayat boyu sevmediğin bir işi yapmak yerine , dört sene verilir.
00 Yorumla
+1 yılYoo neden geç olsun? 70-80 yaşında bile okuyanlar var. Rahat ol, yürümek istediğin yolda sağlam adımlarla yürü 😊
00 YorumlaKimi 60'ta ölür kimisi 40 yaş boş bir kavram sen zamanını iyi kullan
10 Yorumla
+1 yılNeyi komik olsun ki? Buna gülecek olanlar ergenlerdir.
00 Yorumla
+1 yılŞirket açmak için soruyorsun sanırım bence bir engel değil bu yine de bunu arastirabilirisn
00 Yorumla30 yaşında ün. başlayanlar var. Okumanın yaşı yoktur.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama benim sınıfımda 30 35 yaşında insanlar vardı
00 YorumlaDaha dur yahu. 26 yaş çok genç. Biz 33 yaşında iş sahibi olduk.
00 Yorumla
+1 yılHayir degil. Yurtdisinda yasiyorum 30 yasinda baslayan da var
00 YorumlaOkumanin yasinyoktur benimde son senem hatta son sinavim😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) hala ulkede okuyup ta gelecek sahibi olmayı düşünen ver
12 Yorumla
Soran+1 yılKendi sirketimi açacağım ama
Cevap sahibi+1 yılAç anam aç vergiler de öyle diyordu 😂
Bende 22 yaşında ünite başladım önlisans okuyup mesleğimi yapıyorum şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoo insanlar ne yaşlarda neler yapıyorlar, bu yaşda mezun olmanda bir sorun yok
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBos düşüncelere sahipsiniz 24 yasinda 2. Ye basladim 40 yaşında okuyanlar vardi bence siz bu kafayla okumayin
00 Yorumla
+1 yılGeç değil, 26 yaş da geç bir yaş değil ki. İstediğini yap bence hayat senin hayatın nasıl istiyorsan öyle ilerlet.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Olmaz. Ama okurkende genciligini yaşa bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle olacak tabiki
- +1 yıl
Oyle yapacaksan gayet mantıklı hareket olur.
26 yasındayım hastaydım ameliyattan sonra daha iyi oldum bu sene kazancam kesin
00 Yorumla
+1 yılBen 19 yaşında başladım şu an 23 üm hala 2 senem var , tabii ki geç değil
00 Yorumlahayır geç değil ben 21 yaşında 1 sınıf yeni bitti
06 Yorumla- +1 yıl
Benim 20 yaşında birinci sınıf yeni bitti xd
- +1 yıl
Hangi bölümden neye geçtin?
- +1 yıl
Woaww çok iyi , hayırlı olsun 🌹
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizim sınıfta 30 yaşında adam var kimse yargılamıyor sorun olmaz merak etme. sadece arkadaş ortamı bulman zor olabilir o kadar
10 YorumlaŞaka mısın sen geç felan değil
00 YorumlaNiye gec olsun 30 yasinda okuyanlar var
00 Yorumla
+1 yıl40 yaşında da başlasan geç değil
00 YorumlaGeç değil , eğitimin yaşı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz. Sen yeter ki iste
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır gayet iyi bir yaş
00 Yorumla Hayır olmaz gayet normal
00 Yorumla50 yaşında başlayan var
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç de komik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılgenc cocuklarla takılırsın
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiç bişi için geç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbirisi bu kiza gercekleri anlatsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ben de 22 de başladım
00 Yorumla
+1 yılGeç olmaz. Sana başarılar.
00 Yorumla
+1 yılüni boş iş
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an tekstik isinde calisiyorum. Soran oldugunda tekstilde calisiyorum demeye utanuyorum
- +1 yıl
hiç utanmana gerek yok. işi öğren kendi işini kur. para ticarette. okumak inan insanı bi yere getirmiyo bizim ülkede
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 324 cevap paylaştı. içinden geleni yap
00 YorumlaHayır.
00 YorumlaNe alaka
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılhiç geç değil
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz.
00 Yorumla Gayet normal
00 Yorumla
+1 yılHayır niye komik olsun
00 Yorumla
+1 yılyoo neden komik olsunki
00 Yorumlaçok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bende aynıyım hukuk istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah istedigin yeri tutturursun 🙏
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ya 58 K geldi sınırlardayım inşallah sende kazanırsın♥️
Soran+1 yılAmin insallah 🤍
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değil
00 Yorumla
+1 yılHiç komik değil
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026