Bu konu da birkaç sorum olucak, cevaplarsanız çok sevinirim🙃
1. İş imkanları nasıl? 2. Eğer okuyorsanız pişman mısınız? 3. Staj imkanları iyi mi? 4. ve benim için en önemlisi, erkeklerin sakal uzatması yasak mı?😅😓
Gastronomi bölümü okuyan ya da bu bölüm hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?
1. iş imkanları diğer meskeklere göre çok daha iyi 2. lisede okudum bana göre değildi 3. staj imkanları iyi kendim bulmuştum 4. erkeklerin sakal uzatması işte de okulda da uyasak
Eğer severek yapacağın meslek ise pişman olmazsın. Bu yüzden bunu başkalarına sormaktan ziyade önce kendin seviyor musun diye bir düşün derim. Başkalarının pişmanlığı senin için mucize olabilir. İş olanakları hakkında bilgim yok falan kuzenim bu bölümü okudu ve şu an çok iyi bir otelde çalışıyor. İşi yorucu ama statü bakımından olsa gerek, sevdiği için devam ediyor
Ben daha çok iş imkanları var mı diye merak ediyorum aslında🙃 Yani sadece diğer arkadaşlarında tecrübelerini merak ettiğim için pişmanlığı falan sordum. Onun dışında biraz asosyal ve çekingenim o yüzden yani emin olamıyorum.
Gerçekten istiyorsan karşına fırsatlar çıkacaktır 😇. Kuzenim için biz de beklemiyorduk öyle yerde çalışmasını ama şu an halinden gayet memnun. Ve iş olanaklarının kötü olduğuna dair ondan hiç duymadım. Kim bilir, belki bir gün kendi restoranını açarsın 🌺
Çok teşekkür ederim, gerçekten beni tekrar motive ettin. Evet çok istiyorum, özellikle de yurtdışında çalışmak için elimden gelenin en iyisini yaparım.
Ama sakal yasak galiba, o canımı çok sıktı😅 Neyse ya idare edicez artık. Ve eğer bir gün başarılı olursam seni çalıştığım yerde misafir edicem 😅 jddjdh
Lisedeyken 2 sene önce. Meslek liseai tabii kuzenim okuyordu. Okul programla onları yurtdışına götürdü. Aynı gastronomi bölümü kız gitti oraya akşam da fransada yasayan kuzenim geldi aldi onu. Sakladılar. Polis geldi sordu yok dediler simdi 2 senedir orada. Hataydaydi. Ustune deprem oldu. Fransada depremezedw diyw maas aliyo simdi
Okuyup bişey öğrenmeden mezun olacağına güzel bi restoranın mutfağına gir çalış Her şeyi yerinde öğren, kitabi bilgiyle olmaz o işler, hem öğren hem çevre yap
Zaten mezun olsan da sana çırak muamelesi yapacaklar