Kızlar Bir Adım Öne Gastronomi okuyan var mı, varsa artı ve eksi yönleri nelerdir? renyaaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gastronomi okuyan var mı varsa artı ve eksi yönleri nelerdir sizce ( gastronomi bölümünu istiyorum) Gastronomi okuyan var mı, varsa artı ve eksi yönleri nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı. Biraz zor olur yani yorulursunuz 0 0 Yorumla
Gastronomia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Eğer akademik bir ilerleme düşünüyorsan gastronomi okumanı eğer mutfakta bir kariyer düşünüyorsan ya direkt mutfakta işe başlamanı ya da aşçılık bölümünü tercih etmeni tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Çoook istiyordum ama olmadı. Çok seviyorum yemek yapmayı tatlı yapmayı :( 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Okumuyorum ama okuyanlar var çevremde memnunlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Biraz zor olur yani yorulursunuz
Eğer akademik bir ilerleme düşünüyorsan gastronomi okumanı eğer mutfakta bir kariyer düşünüyorsan ya direkt mutfakta işe başlamanı ya da aşçılık bölümünü tercih etmeni tavsiye ederim.
Çoook istiyordum ama olmadı. Çok seviyorum yemek yapmayı tatlı yapmayı :(
Okumuyorum ama okuyanlar var çevremde memnunlar
Ben kendi kendime okudum 😀😀😁
guzel meslek ama erkek egemen
işe bulaşıkçılıktan başlıyorsun
Evet
Çok güzel bir bölüm
Evet olabilir