arkadaşlar gastronomi bölümü okumak istiyorum ama ilk söylediğim andan beri dalga konusu oldum. aa bakın aşçı olcakmış falan gibisinden eleştiriler alıyorum sizce hemşirelik mi daha iyi bir bayan için yoksa gastronomi mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu yıl kazandım ve cok istediğim bir bölümdü. Kimsenin dediğini takmicaksin. İnsanlara bakarsan tıpi bilen begenmeyenler oluyo.
burada bir soru görmüştüm kıza tip gelirken çevre kafasını karistirmis ve gidememis.
Benimde tercih döneminde o kadar kafamı karistirdilar ki. Ben milletin fikrinden kendim ne istediğimi unutmuşum o derece. Ve en son dönüp sen ne istiyodun ya dedim kendime. Ve ken di istediğimi yaptım. Gerisinede tikadim kulagimi017 Yorumla- +1 yıl
kazanamak zor mu peki bolu izzet baysalı istiyorum yapabilirmiyim sence dershane desteği olmadan?
Cevap sahibi+1 yılKazanabilirsin ben 346 ile Konyayi kazandım necmettin erbakan 330 la Erzurum felan alıyo calissan yaparsın bence
- +1 yıl
inşallah :) sanada başarılar :)
Cevap sahibi+1 yılSağol ☺
Cevap sahibi+1 yıl@kekostar iyi bir universite evet
Cevap sahibi+1 yıl@kekostar zor bu meslek evet yemek yapmayi sevmiyosan hic gelme. Ama önu cok acik issiz kalmazsin fakat yuksek maasla calisip calismamak senin elinde kendini gelistirir dil ogrenirsen zamanla cok yuksek maaslar alabilirsin. Ne kadar cabalar emek verirsen cok cok paralar kazanabilirsin. Konya merkezde bolum kirsal kesim degil
- +1 yıl
Bende bir kaç soru sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yıl@Pudrapembe3 evet
- +1 yıl
Artı eksi yönleri nelersir kaçıncı sınıftan itibaren iş bulabilirm ve en iyi Üniversite nedir sence bu bölümde
Cevap sahibi+1 yıl@Pudrapembe3 arti yonleri kendini gelistirir mesela dil felan ogrenir caba harcarsan vok cok yuksek maaslar alirsin ve eglencelidir okurkende skilmazsin hicbisini yaparkende. Eksi yonleri ise tatilin bayramin seyrani pek yoktur tatilde bayramda daha cok calisirsin ve yorucu bir ortamdir mutfak. 1. Sinifta bile kendini gelistirisen bulursun is o sana bagli ama normalsen 2. Siniftan itiberan felan bulursn okadar usta yerler olmasada. En iyi universiteyi sorarsan bu bolumu ozel unvde okumak daha iyidir bence mezun olunca yerini felan hazirlayabiliyorlarmis ama onun disinda devlet olarak sorarsan turistik yerlere git mesela antalya ya da mersin yuksek puanlarla aliyo ve iyidir bide bolu tabiki
- +1 yıl
Çoom teşekkür ederim yazdın üşenmeden 😊
+1 yılSevdigin bolum en iyi bolumdur insanlar hep konusur sen bakma onlara hakkinda hayirlisi olsun.. saglik sektoru garanti ama yorucu zevksiz en fazla 7 yil calisiosun ve psikoloji bitiyor gastronomi iyidir
22 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :) umarım kazanırım :)
- +1 yıl
Umarim canim hakkinda hayirlisi olur
Ne dediklerini sıktır et müthiş bir bölüm benim kardeşim okuyor ona da neler demediler ki şimdi 4. Sınıfa geçti holiday Inn de çalışıyor tam zamanlı devam zorunlulugu yok.
Geçen yıl Boston Sheraton dan davet geldi 1 yıl staj yap diye davet geldiğinde Ankara Sheraton da staj yapıyordu.
Kardeşim edebiyat öğretmeni olacaktı Gastronomi fikrini ben verdim şimdi teşekkür ediyor. Iletisim acayip açık bölüm şimdiden Tebrikler66 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah kazanirim :)
- +1 yıl
Chetoo devam zorunluluğu yok yazmışsınız bölümde devam zorunluluğu yok mu ya da bu sadece kardesinizin üniversitesine has bir durumsa hangi üniversitede okuyor. ben 2. Universite olarak düşünüyorum bu bölümü merak ettiğim hayli konu var iletisime gecebilir miyiz sizin için zahmet olmayacaksa
- 1 yıl
kardesiniz hangi üniversitede gastronomi okudu acaba
+1 yılBence Gastronomi tabi kendine güvenin varsa ve yeteneğini konuşturabileceğini düşünüyorsan. Getirisi sana bağlı ayrıca yorucu olduğu kadar da eğlencelidir. Esnek çalışma saatleri, şefin sertliği ve askeri düzen tarzı ciddiyet ve titizlik gerektiren bir meslek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile zoruyla istemeden secilen meslekte basarili olmak daha zordur. Her sorun ciktiginda dönüp de keske öbür meslegi secseydim o zaman böyle olmazdi deyip aileni suclarsin, hem araniz acilir hem de sen meslek hayatinda basarisiz ve mutsuz olursun. Hic gerek yok. Hemsirelik secsen belki hastalarla ilgilenirken o sirada gastronomi okumus olsaydim simdi ne güzel yemek yapiyor olacaktim diyeceksin belki. Ama gastronomi secersen zorluk yasadiginda bu meslegi ben sectim zorluklarina da gögüs gericem diye düsünebilirsin. Sonra pisman olmamak icin simdi gastronomi sec.
10 Yorumlaikiside bir kadın için uygun bence. maaş olarak da iyi. ama hangisini daha çok istiyorsun? o dalga geçenler eğer sen aşçı olup çok iyi yerde çalışır 8- milyar alınca ne derler acaba
12 Yorumla- +1 yıl
ben gastronomi istiyorum hastanede siteril olmayan bir ortamda çalışmaktansa kendi sanatını ortaya koymak daha cazip geliyor. ve bir bayan için çalışma saatlerinide düşünürsek aşçılık daha uygun
O dalga gecenler kendileri ne okumus acaba maliye isletme okuyup bosta gezenlerdir. Hemsirelik oneririm bir 5yil daha devir saglik devri ama gastronomi bolumu de gayet guzeldir is imkani var bildigim kadariyla ama tercih senin
00 Yorumla
+1 yılgastronomi mezunu birisinin 10 milyar maaş aldığını duyunca eleştiremezler
24 Yorumla- +1 yıl
bunu kaç defa söyledim ama tepkileri evlenince evinde olursun aşçı oluyor
- +1 yıl
ben gastronomi yazdımda az bir puanla kaçırdım aşçılık tuttu ona gidicem eğer gastronomi tutsaydı bizimkiler havaya uçmuştu.
- +1 yıl
Dgs ile Gastronomiye geçebilirsin
- +1 yıl
@Huseyın666 dgs zor değil mi
Hemşirelik garanti maaş ama iyi bir aşçı olursan çok para kazanırsın.
10 YorumlaÇok iyi bölümdür.
00 YorumlaHemşirelik.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlanın nedir?
04 Yorumla- +1 yıl
tm ama ailem sürekli hemşire olmamı istiyor.
Cevap sahibi+1 yılTM den hemşirelik olmuyor ki
Birde ailene bakma sen seveceğin işi yapmalısın :)- +1 yıl
dershanede mf ye yolladılar yapamadım boşuna gitti :(
Cevap sahibi+1 yılHıı bu kötü olmuş ya Ama gastronomi maaşları iyi hemşirelikte iyi :) Kalbinden ne geçiyorsa onu
yap bence seveceğin işi yap :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler