Eğitim & Kariyer Çok stresliyim, ne yapabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor inanılmaz stressliyim stressten odaklanamıyorum o derece.. kaygım arttı.Nasıl sakinleşirim? Güncellemeler+1 yıl Sınavım var yarın. Son tekrar yapıyorum. Ama okuduğumu anlamıyorum stresten. Çok stresliyim, ne yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı. Onuda bizemi soruyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl cevabın yoksa yazma kardeş Yorumla Cmn24 +1 yıl Sence bu soruya verilecek cavapların mantıklı olacağınımı umuyorsun Yorumla Soran +1 yıl herkesin kendine özel uyguladığı bir şey olabilir diye sordum Yorumla Cmn24 +1 yıl Bak kendin söylüyorsun herkesin kendine özel 40 kişi yorum yapsa sen yine bildiğini okuyacaksın bu nettir Yorumla
loveislife Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,6b cevap paylaştı. birileriyle sohbet et 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. tamam da sebep? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Onuda bizemi soruyorsun
cevabın yoksa yazma kardeş
Sence bu soruya verilecek cavapların mantıklı olacağınımı umuyorsun
herkesin kendine özel uyguladığı bir şey olabilir diye sordum
Bak kendin söylüyorsun herkesin kendine özel
40 kişi yorum yapsa sen yine bildiğini okuyacaksın bu nettir
birileriyle sohbet et
Ne konuda ve neden bu stres
Kendini rahatlat relaxla