Eğitim & Kariyer 2 yılık sağlık bölümü okuyorum iş bulunur mu? Ezoyilmazkuyucu Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl işsizlikten koruyorumda 2 yılık sağlık bölümü okuyorum iş bulunur mu? Cevapla İş Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Saglik en az 4 diye biliyom 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 965 cevap paylaştı. Hangisini okuyorsun ama? 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 524 cevap paylaştı. Bulursun kolay bir şekilde 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok kolay bulursun sağlık alanında 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 698 cevap paylaştı. Okunur iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kpss çalışman gerek özel sektör asgari ücret 0 1 Yorumla Ezoyilmazkuyucu +1 yıl Kpss çok zor um Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hangi bölüm 0 2 Yorumla Ezoyilmazkuyucu +1 yıl Tibbi laboratuvar tekniknleri / engelli bakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence bulursun ya sağlıkta her türlü iş var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saglik en az 4 diye biliyom
Hangisini okuyorsun ama?
Hemşire olabilirsiniz
Bulursun kolay bir şekilde
Çok kolay bulursun sağlık alanında
Hemşirelik olabilir
Okunur iyi
Bence hemşirelik oku
Kpss çalışman gerek özel sektör asgari ücret