¤Anestezi
¤ Acil Tıp Teknisyeni
¤ Tıbbi görüntüleme
¤ Ağız ve diş sağlığı
¤ Tibbi labaratuvar
¤ Acil Tıp Teknisyeni
¤ Tıbbi görüntüleme
¤ Ağız ve diş sağlığı
¤ Tibbi labaratuvar
Merhaba, genel olarak hangi sağlık sektöründe okursanız okuyun işsiz kalma olasılığınız çok düşük ama ben olsam ağız ve diş sağlığını seçerdim yani bu meslek hiçbir zaman ölmez kesinlikle. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
14Cevap
Anestezi ve Ağız ve diş sağlığı
2 yıllık hangisini okusan da işsiz kalacaksın zaten.
sen en iyisi eşe dosta bakkala kadar söyle , ailende arge çalışması yapsın , koca bak kendine zengince , uğraşma bu tür şeylerle , ye tatlını evinde çıkar ayşeyi tamam işte .
anestezi, acil tıp teknisyeni ve tıbbi laboratuvar.
Anestezi okursan işsiz kalmazsın bütün özel hastanelerde çalışabilirsin
Bu bölümlerde illa iş bulursun. Ama nerede hangi şartlarda çalıştığın önemli.
Diş ve anestezi iyi ama anestezinin ataması zor diye hatırlıyorum emin değilim. Diş en iyisi ama her köşe başına özel diş kliniği açıyorlar. Ortodontik tedavi için sık da tercih ediliyorlar.
Sağlıkta hangi iki yılı bölüm okursan oku boşa kalmazsın
😂hepsini okursan işsiz kalırsın ağız ve diş sağlığı bölümü için okunana bile gerek yok cünkü temizlik işi gibi sjsjsjs
Buradan cevap araman yanıltıcı olabilir
dayın yoksa işsiz kalırsın
Paramediğim ben de iş alanı yüksek
sen oku da sansın varsa olursun
1. Anestezi
2. Fizyoterapi
Bilgisayar programlama der susarım
Bu bölümü açıktan okumanın faydası olur mu acaba
Sana bağlı bir şey. Kendini bu alanda geliştirirsin paraya para demezsin
Hm anladım DGS ile bilgisayar mühendisliğine de geçilebiliyor ama çok ilgimi çekmiyor böyle şeyler bilgisayar programcılığı açıktan olursam bitirmesi daha kolay olur diye düşündüm
Sen bitirmeye bakarsan ne iş bulursun ne de kendini geliştirirsin. Önemli olan 3 5 bölüm bitirmek değil kendini geliştirip cv ni doldurmak. Tabi her şey senin elinde. DGS ile evet geçiş var mühendisliğe ve çok kârlı bir iş yapabilene.
Alanım psikoloji benim açıktan bir bölüm daha okumak istiyorum çocuk gelişimi ve bilgisayar programcılığından birini seçmeyi düşünüyordum
Ama o bölümdede kendini geliştirmen gerekiyor. Geliştirmezsen eğer okumanın bir anlamı yok. Kendini geliştirmeyi düşündüğün bir bölümü oku.
Hm haklısın biraz daha alanıma yönelik bir bölüm bulmalıyım
Acil tıp
Bence
Anestezi zor diye duydum ama iş bulursun
Anestezi iyi
Ağız diş, anestezi
Hepsinde kalmaSin
Anestezi 👍
Anestezi
Ormancılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?