Eğitim & Kariyer Sağlık bölümü dışında 2 yıllık bölüm önerebilir misiniz? barbielly Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 24 yaşında üniversiteye başlamış olacağım yaşıtlarım konusunda sorun yaşar mıyım?ortamı nasıl olur? Sağlık bölümü dışında 2 yıllık bölüm önerebilir misiniz? Cevapla Üniversite Soruları Öneri Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
busbus000 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Sağlık dışında ki sağlık bile 2 yıllık bölümler benim için okunması da olur sonu hüsran işsiz kalıyorsunuz 0 0 Yorumla
sertenaygulumser Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 93% 1 yıl Sıktır et sen git meslek ogren 0 1 Yorumla barbielly 1 yıl sanane lan yrram sana mı soracaktım oe Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sorun olmaz da iki yıllık yazılım oku 0 2 Yorumla barbielly 1 yıl iki yıllık yazılım? Yorumla Arsenikkkk 1 yıl Evet var Yorumla
Dermanbendecnm Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Yasamazsin tds oku 0 4 Yorumla barbielly 1 yıl olabilir ama 3 ayda puanımı 350'ye yükseltebilir miyim o kadar Yorumla barbielly 1 yıl 208 puandayım şu an mat yapamıyorum Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl Bunun taktığını veriyim herhangi bi bölüm kazan sınavsız ikinci uni yazabiliyorsun ordan da tds kaydol Canerx1422 adresim yardımcı olurum Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağlık dışında ki sağlık bile 2 yıllık bölümler benim için okunması da olur sonu hüsran işsiz kalıyorsunuz
Sıktır et sen git meslek ogren
sanane lan yrram sana mı soracaktım oe
Sorun olmaz da iki yıllık yazılım oku
iki yıllık yazılım?
Evet var
nasık bir şey istiyon ki
Sorun olmaz okuluna odaklan sen
Dış Ticaret
Büro yönetimi
olabilir evet
Yasamazsin tds oku
olabilir ama 3 ayda puanımı 350'ye yükseltebilir miyim o kadar
208 puandayım şu an mat yapamıyorum
Bunun taktığını veriyim herhangi bi bölüm kazan sınavsız ikinci uni yazabiliyorsun ordan da tds kaydol Canerx1422 adresim yardımcı olurum
?