Eğitim & Kariyer 2 yıllık sağlık bölümlerinden hangisini önerirsiniz, hepsine girebiliyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor okul ek puan veriyohangiisinden erken atanırımparaya aşık bi insanım hemen atanmam lazım asajshasajh 2 yıllık sağlık bölümlerinden hangisini önerirsiniz, hepsine girebiliyorum? Cevapla Öneri Soruları Okul Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl En iyi iş imkanlarına sahip olan 2 yıllık sağlık bölümleri hangileri? ↗ buradaki cevaplar işine yarar bence. :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekküürlerr Yorumla
Englishteacher00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl AnesteziParamedikAtama puanı olarak anestezi paramedikten bir tık daha düşük 1 1 Yorumla Soran +1 yıl anesteziden korkuyorum yaentübe etmek ilacı vermek falanbi şey olursa suçun benim olmasından korkuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En iyi iş imkanlarına sahip olan 2 yıllık sağlık bölümleri hangileri? ↗ buradaki cevaplar işine yarar bence. :)
teşekküürlerr
Anestezi
Paramedik
Atama puanı olarak anestezi paramedikten bir tık daha düşük
anesteziden korkuyorum ya
entübe etmek ilacı vermek falan
bi şey olursa suçun benim olmasından korkuyorum
Anestezi tıbbı sekteretlik fkxlvo
Paramedik