+1 yılBende 21 im benimde olmadi ama kendime odaklanip ugrasmaya karar verdim. Şu anda çevremdeki insanlarla bir bir dökülüyor ve değer verdiklerinin dökülmesi başta üzere aslında bana çok fazla zarar vermişler bir ağacın şu an yapraklarını dökmesi gibi sonbaharda ya da rüzgarda
O yüzden baharlar gelecek ve rüzgar yeni kişiler hayatıma dahil olduğunda yanlışlara onları da dokecek. Sakın ümidini kaybetme çoğu bu yaşlarda pek bir şey yapmıyor zaten sen yeter ki kendin için hareket et hareketi bırakma arada bir dinlen sonra devam et yeter.
19 yaşında hatta 20 me bile girdiğimde her şey için çok geç kaldığımı düşünmüştüm ancak bunu hindi gibi düşünmenin bana çok zaman kaybettirdiğini ve şu anda meğersem her şeyin yeni başladığını farketttim. Bu yaşlar dağılma yaşları o yüzden sorun yapma kendine şu anda başlasan 30 una kadar 8 yıl yapıyor
Bir de sende 22 yaşında olup üniversite son sınıf olmanın ya da baslayamamin normları psikolojiye ket vurmuş ama hiç bir şey için geç değil eğer çok ümitsiz çevremdeki diğer insanların ilerlemenin de ilerlemeyenin de gelecek kaygısı olduğunu göreceksin.33 Yorumla- +1 yıl
Şey gunceldeki son cümlen teşekkür muydu? Biraz yanlış anlaşılıyor.
Guncellemedeki şeyler bende de var. Ama fiziken ruhen bedenen mental duzelticez hepsini korkma. Ben kilomu depresyonda almıştım yarısı gitti yarısı kaldı
70 'ten 103 e cikmistim şu an 88 zim
Soran+1 yılŞimdi okuyunca fark ettim o an yazarken kontrol etmemişim. Teşekkür amaçlı yazmıştım evet. Ben kilomu pandemide aldım maalesef. 70 den 100 e çıktım. Sağlığımı etkileyesiye kadar umrumda değildi. Aynadaki görüntüm için değil ağrıyan ve yorulan bedenim için üzülüyorum hep.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim- +1 yıl
Sanırım sen benim ruh esimsin ben pandemiden önce aştım snjsskskskk
Gerçekten çok yorgunum yorgunuz ama asicaz işte
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle merhabalar , tüm yorumları cevapları okudum. Aslında çok mütevazi , keyifli birine benziyorsun. Ama bazı şeyler diğerlerinin dediği gibi ayağına gelmez , gelmeyecek.. Beden eğitimi öğretmeniyim ama mesleğimi yapmıyorum. Çünkü ben risk alarak ticarete girdim ve çok şükür iyi işlere imza atıyorum. Hayatta başarılı olmak istiyorsan sorumluluk alacaksın ! Kötü mü sonuç elde ettin , tecrübe diyeceksin … Eskiden insanlar bir araba bir ev sahibi olabilirlerdi ama şimdi çok ama çok zor. Yaşam kalitemizin düştüğü , maliyetlerin ateş pahası olduğu bir dönemdeyiz. O yüzden biraz silkelenip aynaya bakma zamanı ! Sen kendine böyle yaşamayı uygun görüyor musun? Bu nedenle geç kalınmış hiç bişi yok !!! Yaşımız genç enerjimiz var o yüzden güzel bir Günaydınla yeni hevesler içine girebilirsin …
01 Yorumla- +1 yıl
Güncelleme daha da üzdü
+1 yılmaalesef bir çok insan bu durumda
Herkes büyük başarılara imza atacak diye bir şey yok.
Evlenenleri zaten başarı diye sayma lütfen 🤣 hem o yaşlarda 20lerin başında başarı değil olsa olsa pişmanlık olur.
Hiç bir şey yapmayınca hiç bir şey de yapası gelmiyor insanın. az da olsa harekete geçmeye çalış. Düzenli bir hayat yaşamaya çalış disiplin olmadığı için bir çok şeyi koyveriyoruz.
Küçük hedefler belirle hatta günlük hedefler sonra küçük küçük adım adım hedeflerini çoğalt
İstikrarlı olursan yavaş yavaş da olsa bir şeyler yaparsın. Ama ilk günden koca bir hedef koyarsan gözün korkar ve devam edemezsin
Saygılarımla 😊
20 Yorumla
+1 yılAslında basit. Ben halk eğitimden kurstan direksiyon eğitmenliği, işaret dili, ilk yardım, İngilizce kurslarının sertifikalarını aldım. Maddi durumun iyiyse dil öğren, 1 sene dişini sık ama adam gibi öğren... Almanca bilen çağrı merkezi elemanı yüksek maaşla aranıyordu geçenlerde denk geldim, ve evliliği unut, part time bir işe gir biraz para biriktirip önce yurt içinde sonra yurt dışında gez, ben hala yapamadım neden mi? Para, para, para... şu an 22 yaşımda olsam bir scooter motor alırım, gezerim her yeri... bir de sponsor lazım olacak ve bu şekilde YouTube da kanal acabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGeç kalmadınız
00 Yorumla Şekerim bu işler ayağına gelmez, kendin kovalanmam lazım. Eğer üniversite mezunu değilsen, yazın ders çalışmaya başla ve güzel bir yer kazan sonra oku. Üniversite okurken kendini geliştir, dil öğren ve ehliyetini al. Bunlar para diyeceksin, yazları okullar tatildeyken çalış kışları da o parayı bu kurslara harca. Devletten burs falan al. Büyükşehirlerde burs veriyor. Önce sen ne istediğini ne yapmak istediğini planla sonra da uygulamaya geç. Yaşın daha genç, üniversite okurken taliplerin de artar. Erkek annelerin gözü şimdi okumuş kendini geliştirmiş kızlarda acı ama gerçek..
73 Yorumla- +1 yıl
aşağıda okudum zaten üni okuyormuşsun zaten üni sınıfında fikrini belirtmek zorunda değilsin hatta o konuşanlar sınıfta genelde mimlenir sosyal ol giyimine kuşamına özen göster seni gelişticek kurslara git diksiyon dersleri falan al ya da evde kendin öğren özgüvenini arttıran en iyi şey fitnessa gitmek (zayıf şişman olmak fark etmez) güzel tayt giyip üstüne de crop giy orada kendinden emin şekilde spor yap bak nasıl da özgüvven artıyor ben 1 ay gittim hem özgüvenim arttı hem de duruşum düzeldi
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cevabınız için. Üni 3. Sınıfım, muhtemelen 1-2 sene uzayacak çünkü hayatı resmen boşladım. Millet grow up geçirir ben down oldum çöktüm. Akademisyen olmak istemiştim ama ortalamam 2 bile değil. Konfor alanımdan çıkayım diye birkaç işe başvuru yaptım ama cesaret edemeyip geri çektim. Ne zaman bir şey denemek istesem içimi öyle bir korku kaplıyor ki anlatamam
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. üniversiteye başladığımda 22 ime yeni giriyordum. 5 yıllık bir bölümdü. şu an 26 yaşımdayım, 1 ay kaldı bitmesine. son 2-2.5 senedir çalışmaktayım. ayda 20-25k gibi bir para kazanıyorum öğrenci olmama rağmen. eğer bu adımları atmasaydım asgari ücretli bir çalışandan öteye gidemezdim. çünkü tr de kısır bir döngü var. o skalaya bir kez girince çıkması imkansız bir hale geliyor. öyle olmasındansa kendine inandığın ve fark yaratacağını düşündüğün bir alanda atılgan olmak ve üzerinde herkesten daha fazla çalışmak gerek. ben böyle düşünüyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen reis benim hikayede bezer normal hayat herzaman her istediğimizi vermez neler var neler
- +1 yıl
Ne okuyorsunuz
- +1 yıl
@Hayatisenciz123 bilgisayar mühendisliği
- +1 yıl
Çalışma saatleri vs nasıl peki yükske puanla mı kazandınız
- +1 yıl
@Hayatisenciz123 meslek lisesi çıkışlı olduğum için mtok kontenjanından faydalanabiliyordum. çok düşük bir puanla girdim. söylemeyim, ama 2018 yılında taban puan benimki yazıyor öyle söyleyeyim :) ama zaten çalışmamıştım 2-3 aylık bir yks çalışma sürecim oldu. ona da ygs lys kitaplarıyla hazırlanmıştım. her neyse, günde 7 saat çalışma zorunluluğum var. 5 saati belli bir saat aralığında, 2 saati ise istediğin vakit dolduruyorsun. evden kafeden nereden istersen artık. lokasyon fark etmeksizin. bunun anlamı şu, izin alman için bir durum genelde olmuyor. İstanbul 'a giderken de, İstanbul 'dan gelirken de hızlı tren içinde mesai yapmaya devam ediyordum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim ve tebrik ediyorum umarım devamı da gelir
- +1 yıl
@Hayatisenciz123 teşekkür ederim, umarım herkes için gönlüncesi olur
+1 yılGeç değil bende öyle düşünüyorum ama gittikçe daha geç olacak şimdiden yapmak istediklerini bir kenara yaz kendine bir liste çıkar bunları yapicam diye tek tek yapmaya başla bende kendime liste çıkardım tek tek yapmaya çalışıyorum hepsini birden yapamazsın ama kolaylardan başla o hedefine ulaş yavaş yavaş kendini geliştireceksin bakmışsın ki o hedeflerine ulaşmışsın şu an da da kpss hedefim var kurslara gidiyorum elimden geldiği kadar kendimi geliştirmeye çalışıyorum bende senin gibi içime kapanık biriyim karşılıklı konuşmaktan cekiniyorum inşallah onunda üstesinden geleceğim umutsuz olma unutmaki umutsuz olan hayatta başarısız olur
00 YorumlaBen mimarım üniversitede okurken çok olumsuz bakıyordum nasıl iş bulcam nasıl çalışıcam diye mezun oldum hayat gelecek kaygılarım başladı. Öyle ki uyuyamıyordum tatil bile yapamıyordum. 3 4 ay iş bulamadım açıkcası ama sonra bir yerle görüştüm hemen gel başla dediler. Umutsuz olmayın daha 22 yaşınızdasınız herkes aynı zamanda evlencek aynı zamanda iş bulacak diye bir kural yok açıkcası. Hayatın akışı herkeste farklı işler bunu unutmayın. Özgüven sorunlarınız varsa hiç bişey için geç değil. Kararlıysanız spor yapın instagramdan ya da çevrenizde aktif olup kendinize uygun eş bulun hayat sizin, hiç bişey bitmedi.
21 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim...
Yaş bence bir sayıdır, yaş 22 de olsa 52 de olsa herzaman insanoğlu gelişime açıktır yeter ki bu işte kararlı ol. Bende 20 yaşındayım ve geleceğimi nasıl inşa ediceğime dair hiçbir fikrim yok ama böyle durularakta biryere varılmayacağıni biliyorum o yüzden de kendimizi bu tembellikten, yorgunluktan kendimiz çıkarmamız lazım, başkaları şunu yapmış yok şu şunu almış filan şeyleri kafandan çıkarman lazım bence ve kendin için birşeler yapmaya başla, başka insanların yaptıklarına takılma kendi yapacaklarına odaklan umarım anlatabilmişimdir. 🙂
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bir başarı ya da statü göstergesi değildir. Allah nasip eder zamanla hepsi olur ama önce tembelliği yenmelisin, bazı seyleri bizim çabamıza bağlı kılmış. Diğer ikisi günümüz imkanlariyla aşılacak şeyler. Bunlar düzelince karamsarlığında kalmaz.
10 YorumlaÜnlü birinin öok güzel bir sözü var. Onu hep söylerim:
’ BAŞARI; HAMİLE KALMAYA BENZER, HERKES SENİ TEBRİK EDER AMA KİMSE KAÇ DEDA S. KİLDİĞİNİ BİLMEZ. ‘
bu söz kulağına küpe olsun.
hayallerinin peşinden git. Dünya turuna mı çıkmak istiyorsun, önce yürüyerek ulaşıma başla. Sonra bisiklet kirala kendini geliştir ve özgüven kazan.
peşinden bisiklet al ve her yere onunla git. Sonra devamı gelecektir merak etme
10 YorumlaBende 33 yaşımdayım. Ne olduysa 30 dan sonra oldu. 30 dan önce bazen sigara alacak durum yokken şu an telefonuma 50+ binliralar verebiliyorum. Her şeyin bir sıkıntı ve sefa zamanı oluyormuş. Bu durum bu düşünce sinir sistemini bozar çok takma. 3 günlük dünya üzülmek için çok kısa 🌸
15 Yorumla- +1 yıl
Peki ne iş yapıyorsun hocam sormayı ayıptır
- +1 yıl
Açıkçası bende o tür bir iş yapmayı düşünüyorum ne önerirsin? Elektronik ürün satmak üzerine çabam olsun istiyorum. Ve hangi sitede satıyorsun acaba
- +1 yıl
Ben sadece instagram üzerinden satış yapıyorum, diğer platformlar için yeterli stok sağlayamam az olsun öz olsun, valla insan deneme yanılma yöntemi ile kendine en uygun işi bulabiliyor. Ben üniversiteye gitmeden önce bilgisayar teknik servisim vardı alım satım ve tamir , ben teknolojiyi çok sevmeme rağmen elektronik ile uğraşamadım beni mutlu etmedi manevi açıdan. Ticaret yaparken de ilk bol çeşitle başlıyor, en çok ve en hızlı satılan ürünleri öğrenip onlara ağırlık veriyorum.
- +1 yıl
Anladım ne önerirsin peki satış olarak sence
+1 yılhic bir şey icin asla gec deildir ben mesela zamanında dışlanan ingilizce bilmiyen sınavları torpille gecen birisiydim şimdi ise yanlışlıkla karzakca ve diger dilleri ögreniyorum ögrendim de rusca yerine karzakca biraz trool oldu gibi ama bir insan eger isterse her şeyi başarır ben kendim ögreniyorum :) 1kural aslaaa pes etme kim ne derse desin dinleme :) iyi akşamlarrr.
00 Yorumla
+1 yılsadece başlığa bakarak seni erkek sandım çünkü evlenmek için erkeğin birikimi olması lazım obeze gelince balik etli kavramı herkeze göre farklı zayıf kıza balık etli diyenler var ben balık etli turkcell bayiisinde çalışan çok güzel kız tanıyorum yok ben balık etli değilim obezim diyorsan sen tam bir aşağılık bir kızsın öl sen pis seni
01 Yorumla- +1 yıl
burada tek bir pislik varsa oda kullandığın cümleden dolayı bir tek sensin böyle aşağlıkça konuşmadada emin ol kimse seni geçemez burada nefes israfı yapan kişide o kız değil sensin.
+1 yılsenin gibi o kadar çok insan var ki karamsar tembel o kadar çok insan var ki ama yapmak istesen yapabilirsin içinde bişey engelliyor seni sorun sende sen istedikten sonra yapabilirsin elin kolun ayağın tutuyor gözün görüyor sağlığında yolundaysa tembellik yapma karamsar olma git yaşa hayatı sizin gibilerin piskolojisi bozuk oluyor şizofrenilerden farkınız yok
00 YorumlaÖncelikle mutlu olmak istiyorsan kendini milletle kıyaslamayı bırakıp gerçekten keyif alacağın, iş veya hobi edin kendine sonrası gelecektir. Parasal bakıyorsan olaya kendi işini kurmak teşebbüsünde bulun. Küçük paralarla küçük işler zamanla nasıl büyüdüğünü sen bile anlayamazsın. Duygusal bakıyorsan mutlu olmak için severek yapacağın hobi edin mutlu olacaksın
00 YorumlaDaha yolun başındasın, biraz kendini dinle, çocukken büyüdüğünde en çok ne olmak istiyordun mesela, onu hatırla, o yönde gidebilirsin.
Eğitime önem ver, bir konuda gelişmek istiyorsan mutlaka o konuda üniversiteye git, eğer gidemiyorsan kursa falan git.
Ben bu yaşımda yeniden farklı bir kariyer yapıyorum mesela, sen çok rahat yaparsın.
00 Yorumlaee yok daha neler, 22 yaşında daha Hayatı ve kendini keşfetmen gereken yaştasın. Azcik ufkunu aç, o yaşta daha Hayatını kurmak isteyen ortadoğu ülkeleri kafasında hariç kimse yok, beli başlı artan sorumluluklar olur, ama Aile, kalıcı Esya temelleri sonra atılır. Sonra da herkes 40ina gelmeden Hayata bıkın, erken emeklilik peşinde ve Ülkece birsey üretmediğimiz için geçinememe..
00 Yorumla
+1 yılBaşarı sana göre nedir? Araba evse geç değil tabi, 40 ında araba alıp 50ınde de ev alırsın. Ama başarı bu 2 basit şeyse senin için. Hiçbir şeyim yok derken, tek bir ilgi alanın, tek bir hobin, tek bi dünya görüşün, tek bi becerin yeteneğin yoksa haklısın. İlla ki uğraşman gerekirdi. He evliliğe başarı görüyorsan maddi şeyler başarıdan kastın anlaşılan. Hayatımda hiçbir şeyde geri kalmadım, 17 yaşımda üniversiteye başladıom, bitirir bitirmez asteğmen olarak 1 yıl gittim geldim ve şu an 24 yaşındayım. 6 ay oldu geleli. Yani hayatım yeni başladı. Sen hangi kafayla 22 yaşımdayım falan geç mi falan dedin ki muhtemelen askere de gitmemişsindir sen tribe girmişsin
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi, zaten kızlar da askere gidiyor ya
ben 30 yaşındayım evlendim. sevdiğim gitti şu an sevmediğim biriyle evliyim. sorarsanız tamam çalşyorm, tamam eşim var, benim olmasada babama ait olan bir evde kalıyorum şu an yani kiram yok, araba almayı düşünüyorum ama diyorum bunların hiçbiri olmasaydı sevdiğim insandan önceki hayatımda olsaydım işim yoktu, eşim yoktu, evim yoktu, araba alacak param yoktu ama vallahi billahi tallahi çok mutluydum bir ben vardım bide Allahım.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılyaş ile alakadı yok, önce uzun süre düşün ne yapmak istiyorsun, sonra gerçektrn seni ne ateşler meraklandırır harekete geçirir onu iyi düşün, sonra harekete geç ve o hedefi yap. Yolda yanlışların olacak önemli olan ne ortaya koyduğundur. şu an sıfır noktasındasın her adım attığında zaten şuanki halinden kat kat ileride olacaksın, gençsin harekete geç 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGit hazırlan yksye gir bir uniye geç değil çok puan yapamıyorsan gerekirse iyi bir üniversitenin en kötü en düşük puanlı bölümüne gir ama sakın kötü bir üniversiteye gitme. Bölümü yüksek olsa bile. Bir de çalış para birikti yazıl iyi bir dil kursuna ama sakın online eğitim alma.4-5 senede her şeyin olur. Sırayla. Hicbir sey için geç değil.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonra burada iş bulamıyorsan yurt dışına git. Benim de kuzenim senin gibiydi ne yaptı etti o bileti aldı şimdi de Amerika'da çok iyi bir hayati var. Hayatını kurdu 2 senede orada.
Cevap sahibi+1 yılKendinj öyle hissetme spora başla yediklerine dikkat et çok kalorili beslenme benim de bir arkadasim senin gibiydi yediklerine dikkate etti balik et filan yedi ama sürekli spor yaptı 1 senede 40 kilo verdi. Simdi çok iyi bir fiziği var ve diyetisyene gitmedi
Soran+1 yılVay canına 40 kilo tam olarak vermem gereken miktar. Hiç sarkması oldu mu acaba
Cevap sahibi+1 yılHayır ama o çok fazla spor yaptı sürekli durmadan
Cevap sahibi+1 yılDoğru yaparsan sporu ve kalorili yemezsen tavuk da yersen kısa sürede verirsin doye düşünüyorum yani arkadaşım öyle yapmıştı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sorumluluk almak da istemiyorum dediğim gibi o doktora gitmedi ama sen bilirsin
Soran+1 yılDert etme kimseye sorumluluk yüklemek gibi bir düşüncem yok. Birkaç diyetisyene gittim "Seni 4 ayda zayıflatırım" diyen oldu. Denedim ama başaramadım tabii. Birde kime sorsam sarkarsın cevabını aldığım için umutsuzum
Cevap sahibi+1 yılDoğru ve eksiksiz hareketlerle sarkma olmaz
Cevap sahibi+1 yılÖyle biliyorum yani ama seni de girmek lazım tabi
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım hiçbir şeyim yok işim param olmadı sosyal hayatım olmadı hiç sevgilim kız arkadaşım flörtüm olmadı hiç gezmedim eğlenmedim hiçbir şey yaşayamadım hayatın dışında kaldım hayatı kaçırdım gençliğime dair hiçbir şey yaşayamadım eksik kaldım hayata geç kaldım
01 Yorumla
+1 yılKendini neyde yetersiz görüyorsan üzerine git diyeceğim ama 20'li yaşlar gerçekten zordur. Gelecek beklentisi, yaşam mücadelesi ve çevresel baskılar.. İlerisi için bir hedef koy ve ona karar ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar hiç hedefim olmadı. Neyi sevdiğimi bile bilmiyorum. Üniversite tercih ederken bile şehrimdeki üniversitenin puanıma denk olan tüm bölümlerini yazmıştım. Tarih çıktı. 3. Sınıfım. Muhtemelen 1-2 sene uzar çünkü lanet kafam basmıyor artık. Sınıftakilere bakıyorum çoktan hayatlarını kurmuşlar. Benim puanımın anca yettiği yere keyfi okumak için gelen insanları gördükçe kendimden nefret ettim.
- +1 yıl
İstersen özelden konuşalım.
+1 yıl22 yaşında daha yolun başındasın okulun yoksa şu an sınava hazırlanabilirsin lise mezunu isen kpssye çalışıp 70 alıp direk git gardiyan ol ordanda gardiya oğlanla evlen daha ne istiyon bu yaşta hemen karamsar olmuşsun bea
01 Yorumla
Soran+1 yılSınavı geçemem kafam basmıyor çünkü. Gardiyan olamam, şartları bile karşılamıyorumdur. Oğlan bana yanlışlıkla bile bakmaz çirkin ve obezim
+1 yıl25 yaşımdayım benim de hiçbir şeyim yok maalesef
Kilonu falan asla sorun etme verilemeyecek bir şey değil ben 16 kilo verdim
İşe başlaman için de geç değil asla 3 yıl sürdü atanmam
Sen elinden geleni yap eminim karşılığını alacaksın asla moralini bozma00 Yorumla
+1 yıl33 yaşındayım, 5 sene önce ölümden döndüğüm trafik kazası geçirdim. Daha geçen sene otomatik vites araba kullanmayı öğrendim. Hayatta hiçbir şey için geç değil. Ama istikrarlı olup yolunu çizeceksin ve asla hedefinden şaşmayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu belirtmek isterim evlenmek başarı değil.. evlenip iki gün sonra boşanmakta var... okuyanların çoğu işsiz.. bence senin başarısızlığına sebep olan sistemin bozuk olması sen değilsin...
10 Yorumla
+1 yılKendini hatırladığın an. Hiç bir seye geç kalmış sayılmazsın emin ol. Ben 31 yaşındayım sence hayatıma geç kaldim diye. Kendimi mi avutmaliyim. Ya da kalkıp kendime güvenmeli ve önüme mi bakmaliyim
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey için geç değildir. 39 yaşında hiçbir şeye sahip olamayan abi bile şu an 45 yaşında ev de aldı araba da bir de üstelik evlendi. Darısı başına. O bile yaptıysa sen daha yaparsın. Zamanın bol yeter ki bir yerden başla.
10 Yorumla Geleceğimi görüyorum sende bence geç değil hatta bence mecbur da değilsin yani ölümlü dünya sadece yatmak istiyorum böyle mutluyum diyosan hiçbir şey yapma ama bişeyler başarmak istiiorum diyorsan da geç değil yani 50 yaşında gibi konuşuyorsun sknsjbsjb
20 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım motosiklet araba ve evimi aldım ama mükemmel bir borç içindeyim inanki kolay değil olumsuz dusunme gecmi kaldım diye erken gitmekte kolay olmuyor psikolojiyi korumak çok önemli. Yavaş yavas olacaktır bazı şeyler kariyerini yap daha çok para kazanacak konum ve mevkilere ulaşmaya çalış
25 Yorumla- +1 yıl
Aynı durum bizdede var babam 55 yaşında emekli hala çalışıyor. Zamani gelince sende güzel şeyler başarırsın ki bunları düşünüyorsan başarırsın 👌👍
- +1 yıl
Evet bende bu dusuncedeyim umarım evlatlarımız değer bilir...
Kızsın kanka cinsiyetçilik yapıyorım diye kızma ama kızlar harbi bu konuda şanslı erkeksen herkes seni gtten skyo bildiğin en ufak hatanda
31 Yorumlaarkadaşların dediği gibi hiç bişey için geç değildir! insan kendini geliştirebilir size çok iyi bir tavsiyem var ücretsiz halk eğitim kursları var ismek ona kayıt olun her türlü branş var orada hem bişeyler öğrenirsiniz kariyer yaparsınız hemde sosyal çevre edinirsiniz 😊 benim tavsiyelerimi göz ardı etmeyin derim size çok faydası dokunacaktır👍
00 Yorumla
+1 yılBazen hayatın iradesine de inanmak gerekir geçensene heryeri kazanmama rağmen gitmedim bu yılda depremden çalışamadım kazanamam bile ve aynı sizde olduğu gibi bende de bıkkınlık kendini beğenmeme oldu ama namaz kılıp dua ediyorum en azından huzurlu hissediyorum diyeceğim o ki yaşınız çok genç hiçbişey için geç değil bence
01 Yorumla- +1 yıl
Ve ayrıca işini hayatını 22 yaşında kuran da var 18 de kuranda var 50 de kuranda var elinizden geldiğince çabucak toparlanınki önümüzdeki yıllarda sizde kurabilesiniz bazı şeyler
+1 yılBir çok kişi öyle emin ol. Kendimden bildiriyorum 3 yildir çıkmazdayim hayatım bomboş ilerliyor.. ama tabi her şey geçmiyor bu da geçici yani eminim öyledir 😑
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılben 32 yaşına geldim benim de elle tutulur bir başarım bişeyim olmadı ama minik adımlarla bile olsa mücadele etmeye devam , anne baba bir gün yanımızda olmucak bu hayatta tek başımızayız
00 Yorumla 34 yŞındayım. boşanma aşamasındayım. boşanıp tekrar hayat kurcam. hayat devam ediyo kendimi toparlayıp yeniden evlenme düşüncem var. hiç bir şey için geç değil:)
00 YorumlaEvlenmiş olmak başarı değildir kariyerin işin eğitimin hedefin bunlar olsun yaşın çok genç evlilik en son seçeneğin bunların içinde kendine yatırım yap mutlu olacağın yerlere gel.
00 Yorumla
+1 yılEmin ol çoğu genç günümüzde öyle. Anahtar cümlen ASLA PES ETME!!! Olmalı geç kalmadın merak etme sadece pes etme yeter hayatı nerden yakalarsan kâr kârdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be hayat falan yaşadıkları yok... yapabileceğin en güzel şey nefes çalışmaları yapmak.. birçok insan yanlış nefes alıp verdiği için vücutlarında stress seviyesini kontroll edememelerinden kaynaklanıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok önemli bir konuya değindiniz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
+1 yılKuzum çabalaman lazım kesinlikle çoğu konuda kendini geliştirme lazım gerek spor gerek edebiyat, sanat sana bunlar iyi gelecek işede gitmelisin ama bu iş 8 saat çalışabileceğin bir iş olsun dediklerimi yapmazsan hayattan hiçbir şey anlamadan bir ölü gibi yaşarsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşın geç değil şimdi ayağa kalkıyorsun ve hemen kendine geliyorsun!
- +1 yıl
Kuzum niye kendini öyle tanımladın sorunu güncelleyiipp sen her halinle mükemmelsiin aşkoo💞
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de seninle aynı yaşta ve aynı duzeydeyim. Eskiden çok başarılı bı öğrenci olmama rağmen şu an hicbiseyim yok ne bir mesleğim ne bir kariyerim. Ama bu sene sınava hazirlanacagim daha çok genciz hiçbir şey için geç değil inan bana
10 Yorumla23 yaşındayım
İşim
Arabam
1 1 evim var
Ama yinede mutsuzum
Çok bişey kaybetmedin merak etme00 Yorumla
+1 yıl25 yaşına kadar hicbirseyi olmayan biriydim. Şu an 34 yaşındayım. hala. ayni
Bence böylesine dikkat çekici bir başarı öyküsü yeterli00 YorumlaÇok hikayeler var senin ki cok basit... genele paylaşmayı sevmem ama haline şükür et.. daha yolun başındasın...
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmanın ama ben 26 yaşındayım sevgilim yok , evlenmedim henüz ve geç kalmış hissediyorum ama sen 22 yaşındasın genç ve güzelsin. Kendini üzme ☺️
00 Yorumla
+1 yılDur bakim be yaa 😊 daha genç sin olur, kimine 22 de olur kimine 24 te olur, açılır hayatın basamakları.
01 Yorumla- +1 yıl
Lütfen kendiniz için bir hep iyi şeyler söyle yin
Başarı için adım atacak halim yok demişsin ama cidden başarısızlık başarısızlığı tetikler. Çabala güç sarf et. Hiçbir şey için geç değil
00 Yorumladaha erken bence geç kalma zamanları brnce 30lar falan. bu zamandan başla.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yine 22 yaşında bunun farkına varmışsın bende 26 yaşındayım ve son bir kaç aydır bunun farkındayım...
12 Yorumla
Soran+1 yılÜniversiteye girdiğim an fark ettim ne kadar yoksun olduğumu. Ne fikir belirtecek özgüvenim var ne çalışacak azmim. Başarıyı arzulayıp başaramayacak kadar yılmış biriyim. Görüşleri okudukça yorgunluk çöktü üstüme.
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem sosyal medyadan uzak dur ( ozlellikle ınstagram) çünkü seni moral bozukluğuna iten aslında sosyal medya, orada arkadaşlarının veya yabancıların hayatını yaşadığını görünce doğal olarak ben niye onlar gibi olamadım hayatı kaçırıyorum gibi düşünmeye başlıyorsun bu seni yoyar tabi ve çalışma azmini, hevasini köreltir
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiç bişiy için geç değildir. benim 28 yaşına kadar hiç bişiyim yoktu. şimdi 36 yaşındayım evim arabam param var çok sıkıntılar çektim ama başardım. sende başarabilirsin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılSenle tanışmak istiyorum. Birkaç ortak yanımız var. Lütfen tanisalim mi
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 346 cevap paylaştı. Her şeyin olsa bile elinden alacaklar. Dert etme. Hep birlikte ultra fakirleşiyoruz
00 Yorumla
+1 yılSeni sadece sen kurtarırsın. Bunu bil sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence önceliğiniz üniversite okumak ve kendi mesleğinizi yapmak olmalı bir kız için kendi mesleğinin olması ve kendi ayaklarının üzerinde durabiliyor olması çok önemli
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 327 cevap paylaştı. ayni bende boyle hissediyorum ama bisiler yapmaya calisiyorum
00 Yorumla
+1 yılGeç diye bir şey yok. Hayatından memnun değilsen algını değiştir.
01 Yorumla- +1 yıl
Geç deyip adım atmazsan 23 yaşında da böyle deva edecek 30 da
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir yaş geç değildir tabi ama 30 35 yaşından önce bişiler başarman daha iyi olir
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 661 cevap paylaştı. Sabirli ol zamanla olur daha gencsin ve güzelsin seni tanimak isterdim
013 Yorumla
+1 yılhala üniversite aşamasındayım, olmaması normal şu anlık
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 371 cevap paylaştı. 30 dan sonra işi gücü bırakıp yurtdısına yerleştim yeni bir dil öğreniyorum yeni arkadaşlar ediniyorum bence cok geç kalmış sayılmazsın ya
20 Yorumla
+1 yılEn fazla mutfak robotu olursun ve ailene, kocana parazit gibi yaşar gidersin..
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar