Eğitim & Kariyer İlk kez işe başlayacak olan birisine ne tavsiye edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel İlk kez işe başlayacak olan birisine ne tavsiye edersiniz? Cevapla İş Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 911 cevap paylaştı. İş yerinde insanlara herhangi bir sırrını vs paylaşma kendinle ilgili, dedikodu yapma, sadece işinle ilgilen vs vs 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendine bir şeyler katacak işlere yönel ve işi kapmaya bak. 0 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yönlendirilme, işini bildiğin gibi dosdoğru yap. Bir de herkese güvenme 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Hayırlı olsun öncelikle Sabrını zorlayan şeylerde sabırlı ol 0 0 Yorumla
Ali19272 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kendini övme hemen samimiyet kurma bunlar önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Ali19272 +1 yıl Beyaz yalanlar dışında yalan söyleme ilerde rezil olursun bol şans Yorumla
Moonlover112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl “Aile gibiyiz” denilsiginde inanma 0 1 Yorumla Moonlover112233 +1 yıl Herkes arkadan veriyor sakin guvenme Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İş yerinde insanlara herhangi bir sırrını vs paylaşma kendinle ilgili, dedikodu yapma, sadece işinle ilgilen vs vs
Teşekkürler
Kendine bir şeyler katacak işlere yönel ve işi kapmaya bak.
Yönlendirilme, işini bildiğin gibi dosdoğru yap. Bir de herkese güvenme
Hayırlı olsun öncelikle
Sabrını zorlayan şeylerde sabırlı ol
Kendini övme hemen samimiyet kurma bunlar önemli
Teşekkür ederim.
Beyaz yalanlar dışında yalan söyleme ilerde rezil olursun bol şans
“Aile gibiyiz” denilsiginde inanma
Herkes arkadan veriyor sakin guvenme
Kaç yaşındasın
İşini yapmasını jshdhhe
kimseye güvenmeee
Hayirli olsun