Temmuz 1 de fabrikada çalışmaya başlayacağım paketleme bölümünde. 23 yaşındayım ve ilk kez çalışacağım. Bu nedenle o ortamda nelere dikkat etmem gerektiğine dair fikrim yok. Ne önerirsiniz?
Konuşmayı çok sevmeyen biriyim, bu sorun olur mu? Ayrıca sinirlenme eşiğim düşük, sosyal anlamda sorun yaşar mıyım? Babamın arkadaşınım fabrikasına gireceğim, mahcup etmek istemem
Konuşmayı çok sevmeyen biriyim, bu sorun olur mu? Ayrıca sinirlenme eşiğim düşük, sosyal anlamda sorun yaşar mıyım? Babamın arkadaşınım fabrikasına gireceğim, mahcup etmek istemem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimseye sırrını verme sana bir şey anlatirlarsa gidip başkasına söyleme ispiyoncu olma azda konudma çokta konuşma
Muhabbete falan da çok girmem zaten. İnsanlarla konuşurum ama kendimle ilgili bir şey anlatmam
Sana iyi yaklasip arkandan konusanlar seni cekemeyip isine comak sokmak isteyenler olacak
Dostum. ortamlara dikkat et hele fabrika ortami dedikodu yuvasidir
Dedikodu vb şeylere dikkat ederim. Kimsenin arkasından konuşmam hiçbir zaman, konuşanı da uyarıyorum genelde.
boş ver uyarma sen isine odaklan sal gitsin
Peki sağol
Okulu neden bıraktın
Okulu bırakmadım da bırakmayı planlıyorum. 1000 dolara yakın param var. Onunla eticaret yapmak istiyorum. E ticareti yaparken diğer yandan da çalışıp sermayemi artıracağım
Sende haklısın okumak para kazandırmıyor