2 yil calisiyorum ama cok yoruldum son zamanlarda daha cok 4 ay once patronum kopek almisti kopek bakma gorevini ben ve bir personele verdi personel beni oyle yorduki bakmak istemiyor bir is ettigide yok hep soyleniyot sanki ben ona veriyormusum gibi bu gorevi tavir trip asiri bunaldım sıkıldım
Güncellemeler
+1 yıl
Patronuma bana verim gorevi diyiuorum bana isimi ogretme diyiyor ona bize verilen gorevi soyluyorum habire soylenip bana tavir yapiyor asiri bunaldim
Patronum aldığı köpeğe bakma görevini bana verdi, çok sıkıldım. İşi bırakmalı mıyım?
Ya beni zaten birakmiyorlR 3 kisinin isini yapiyorum oda sorun degil tek sorun asiri sıkılfım bunaldim yoruldum personelle patronumun arasinda kalkmaktan
Alanima girmiyor ama ben kopegi seviyorum hatta ofiste tek kiz ben oldugum icin gidip bazen vakit bile geciriyorum alistim ona hemde cok bakiminida yaparim yanimdaki eleman istemiyor bakmak ve patronum ikimixe diyiyor bana tavir aliyor tiribe giriyir soyleniyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne güzel işte köpepe bakarak maaş alıyor sun, eğlenceli değil mi aslında başka iş bulabilecek misin peki
Guzel tabiki ama yanimdaki personel bakmak istwmediginden sinirini benden cikariyor
Siz masum sunuz, suçunuz yok, biraz üzülürsünüz ama ben olsam hiç takmam onu 😊Lütfen sağlıcakla kalınız, takmayın kafaya, beterin beteri var 😊
Patronun sana görev vermiş sorunun oydu ama kabullendin senin asıl canını sıkan personel olan kişi ona tepkini göster , susma, ona fırsat verme.
Gosteriyorum arsiz yemin ederim onunla konusurken kendimi aptal gibi hissediyorum
Senin tecrüben boşa gitmemeli güçlü kal
Detayı okumadım, sıkıldıysan et hayat dediğin şey her an sona yaklaşıyor, iyi değerlendir.
Isimi seviyorum personel canimi sıkıyor
Nerden bulacaksin başka iş otur oturduğun yerde
Ya beni zaten birakmiyorlR 3 kisinin isini yapiyorum oda sorun degil tek sorun asiri sıkılfım bunaldim yoruldum personelle patronumun arasinda kalkmaktan
Bence izin alnkafani dinle
Hahaha nasil ya kopek gorevi ne demek 😂😂😂
Mamasini felan koyiyoruz kafesini temizliyoruz
yok cikartin parka isesin :@ tilt oldum valla
İş bulup istifa et
Meslek nedir
Servis elemaniyim asil meslegim stilistlik
Tipik Türkiye gerçeği mesleğini yapamamak ve yaptığı işte patron zorbalığına maruz kalmak, iş alanına girmiyosa köpek bakımını istemeyebilirsin
Alanima girmiyor ama ben kopegi seviyorum hatta ofiste tek kiz ben oldugum icin gidip bazen vakit bile geciriyorum alistim ona hemde cok bakiminida yaparim yanimdaki eleman istemiyor bakmak ve patronum ikimixe diyiyor bana tavir aliyor tiribe giriyir soyleniyor
Salla arkadaşını hoşuna gidiyo madem ilgilen
Ayril ayril
Aslinda seviyorum ama çok bunaldim ya
Beni zaten birakmiyorlR 3 kisinin isini yapiyorum oda sorun degil tek sorun asiri sıkılfım bunaldim yoruldum personelle patronumun arasinda kalkmaktan