İş yerimi bırakmalımıyım?

1.6 yıldır bisiklet montaj fabrikasında çalışıyorum hakkımda çok fazla dedikodu çıktı ilk başta çok iyi anlaştığım kişiler sonrasına doğru hep hakkımda saçma iftiralar çıkardı fabrikanın erkekleriyle yattığmı içtiğimi felan söylediler umursamadım işe devam ettim usta başımla çok iyi anlaşıyordum baba sevgisi olmadan büyüdüm bana baba gibi hissettiriyordu o yüzden ona olan sevgim fazlaydı baba kız gibi anlaşıyorduk ama diyer çalışanlar bunu kötüye kullanıp usta başımla ilişkim olduğunu söylemeye başladı ve bu baya bi sorun oluşturdu bizim fabrikada kız erkek samimiyeti muhabbeti yasak umursamamaya çalıştıkça hep bir olumsuzluk çıkmaya başladı usta başımda bu dedikoduları durdurmak için çok kötü davranmaya başladı milletin içinde sebepsiz yere azarlıyo kızıyo çok gurur kırıcı olmaya başladı içimdeki baba sevgisini öldürdü değerli biriydi benim için her işi öğrendim kaynak montaj çok alıştım ama insanların bana tavrı zoruma gitmeye başladı evet bu her fabrikada olucak ama 19 yaşında bunlarla uğraşmak cidden üzüyo benim arkamda duracak bir ailem yok sıfırdan bi işden başlamakmı iyi gelir yoksa bildiğim yerden devam etmekmi bilemiyorum diyorum hiç yoktan sıfırdan kimse beni tanımadan başlicam ama çok zor olcak bu şehre taşınalı 1.6 yıl oldu taşındığımdan beri aynı fabrikadayım yalnız başıma ayakta durmaya çalışıyorum cahilliğime geldi insanlara gereksiz samimiyet kurup güvendim bunun için sıfırdan başlayıp seviyemi koruyarak devam etmek daha iyi mi olur yoksa herkesi tanıyıp bildiğim yerdenim devam etmek daha iyi olur
İş yerimi bırakmalımıyım?