Eğitim & Kariyer Sevdiğim çocuk için eğitim hayatıma yurt dışında devam etmek mantıklı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İspanya ya gideceğim Güncellemeler+1 yıl Tıp fakültesi için Sevdiğim çocuk için eğitim hayatıma yurt dışında devam etmek mantıklı mı? Cevapla Eğitim Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Sorduğun da sor mu? Hiç düşünme git. O bahaneyle yurt dışı okul deneyimin de olur, bilmiyorsan İspanyolca da öğrenirsin, biliyorsan geliştirirsin. 0 0 Yorumla
Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Çocugu boş ver de çocuksuz bile yurt dışı mamntıklı 2 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sadece sevdiğin çocuk için ise mantıksız fakat eğitim için böyle bir imkanın varsa ve gelişmiş bir ülkeyse bence mantıklı 0 0 Yorumla
marya_aa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Türkiye'de bı şehir olsaydı mantıksız derdim fakat ülkeyse mantıklı bence 1 0 Yorumla
minnaaks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gelişmiş ülkelerden birine gidecekseniz tabiki mantıklı. 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence aile ve kendi görüşlerin önde olsun başkası için değil kendin için yap 0 0 Yorumla
Dilarainan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Geleceğin için en doğrusu ne ise onu yap önemli olan sensin bunu unutma 0 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Değil, sonrasında pişman olma ihtimalini göz ardı etme. 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sevdiğin çocuk için değilde kariyerin için olacaksa evet devam et 0 0 Yorumla
alınmışbanakalmamış Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tuzlalımısın? :D Gitmelisin türkiyeden iyi ama çocuk için gidiyorum diye bakma olaya 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Nereden bakarsan bak yurt dışı her zaman daha mantıklı. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı. Sevdiğin çocuğu geç kendin için git bence çok mantıklı. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı. Mantıklı değil.Sen geleceğin için okumalısın başkası için değil sonra pişman olursun 0 0 Yorumla
ojelikizlar123 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Gitmek istiosan git. Ama giderken cocuk icin gidiorum kafasinda gitme. İliskinizdw ufacik bi dalgalanma oldugynda bile o ispanya sizi bogacak gibi olur. Kendin icin git. Kendim icin gidiorken sevgilim de benle gibi gör bunu 0 0 Yorumla
theslnttypumpkin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Cocuktan bir sürü bulursun da bu yurt dışı sansı bi daha bulunmaz o yüzden go 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 937 cevap paylaştı. saçma olur bence 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Genel olarak ülke dışında her şey mantıklı 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mantıksız 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı. Mantıksız 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sana kalmis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sorduğun da sor mu? Hiç düşünme git. O bahaneyle yurt dışı okul deneyimin de olur, bilmiyorsan İspanyolca da öğrenirsin, biliyorsan geliştirirsin.
Çocugu boş ver de çocuksuz bile yurt dışı mamntıklı
Sadece sevdiğin çocuk için ise mantıksız fakat eğitim için böyle bir imkanın varsa ve gelişmiş bir ülkeyse bence mantıklı
Türkiye'de bı şehir olsaydı mantıksız derdim fakat ülkeyse mantıklı bence
Gelişmiş ülkelerden birine gidecekseniz tabiki mantıklı.
Bence aile ve kendi görüşlerin önde olsun başkası için değil kendin için yap
Geleceğin için en doğrusu ne ise onu yap önemli olan sensin bunu unutma
Değil, sonrasında pişman olma ihtimalini göz ardı etme.
Sevdiğin çocuk için değilde kariyerin için olacaksa evet devam et
Tuzlalımısın? :D Gitmelisin türkiyeden iyi ama çocuk için gidiyorum diye bakma olaya
Nereden bakarsan bak yurt dışı her zaman daha mantıklı.
Sevdiğin çocuğu geç kendin için git bence çok mantıklı.
Mantıklı değil.
Sen geleceğin için okumalısın başkası için değil sonra pişman olursun
Gitmek istiosan git. Ama giderken cocuk icin gidiorum kafasinda gitme. İliskinizdw ufacik bi dalgalanma oldugynda bile o ispanya sizi bogacak gibi olur. Kendin icin git. Kendim icin gidiorken sevgilim de benle gibi gör bunu
Cocuktan bir sürü bulursun da bu yurt dışı sansı bi daha bulunmaz o yüzden go
saçma olur bence
Git olum napıcan burada
Birisi için yapmak saçma
Genel olarak ülke dışında her şey mantıklı
Mantıksız
Mantıklı
Git git
Sacmalik, ama yurt dışı isi mantıklı
Mantıksız
Sana kalmis
Mantıklı