Paranın yarısı yanıyor yani? Her dil okulu bu şekilde mi en az zararla atlatabileceğin dil kursu vardır belki araştırmak lazım. Youtube da oğuz kutman adlı kanalda bir dil okulundan bahsediliyordu o videoyu bulabilirseniz izleyin bence.
O videoda baya detaylı bilgi veriliyordu 40 dk lık bir video idi kendi gittiği dil kursunun çalışanı ile çektiği bir videoydu bulamazsanız yarın ben de bakarım bir
Çok makbule geçer kardeşim yarın arar bulamazsam dönerim, bu dil kursunun beni cezbeden tarafı oraya adım attığım an işim var ve aylık 4.500 dolar, o kadar parayı riske etmemin nedeni de bu
Riske girmeye değer bence en azından denemedim demezsiniz ama bu riske girilecekse bilindik güvenilir dil okullarıyla girilmeli bence o yüzden o videoyu izlemenizi önerdim hangi dil kursu ile anlaştınız bilmiyorum ama iyi araştırmak lazım
Dil okulu değil de work and travel ile amerika montana'ya gittim 3 aylığına bundan 6 yıl önce. Hem çalıştım orada hem de dilimi geliştirdim. Baya bir yararı oldu ben de, ayrıca para da kazandım. :)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende new yorkta okula başvurdum dilerim mülakatı geçerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tam olarak ne kadar tutuyor gidiş masrafları? Uçak bileti dahil. Ben de gitmeyi düşünüyorum ya work and travel ya da dil kursu ile
Dil kursuyla aşağı yukarı 20 bin tl civarı
iyimiş
Tabi vizeyi alamayınca paranın 11 bin tl civarı yanma riskide var
Paranın yarısı yanıyor yani? Her dil okulu bu şekilde mi en az zararla atlatabileceğin dil kursu vardır belki araştırmak lazım. Youtube da oğuz kutman adlı kanalda bir dil okulundan bahsediliyordu o videoyu bulabilirseniz izleyin bence.
Yarın sabah ilk iş onu yaparım kardeşim varsa, çünkü 2 güne para yatırmam lazım ve geri dönüşü yok, vizeyi almazsam yanacak paranın bir kısmı
O videoda baya detaylı bilgi veriliyordu 40 dk lık bir video idi kendi gittiği dil kursunun çalışanı ile çektiği bir videoydu bulamazsanız yarın ben de bakarım bir
Çok makbule geçer kardeşim yarın arar bulamazsam dönerim, bu dil kursunun beni cezbeden tarafı oraya adım attığım an işim var ve aylık 4.500 dolar, o kadar parayı riske etmemin nedeni de bu
Riske girmeye değer bence en azından denemedim demezsiniz ama bu riske girilecekse bilindik güvenilir dil okullarıyla girilmeli bence o yüzden o videoyu izlemenizi önerdim hangi dil kursu ile anlaştınız bilmiyorum ama iyi araştırmak lazım
Dil kursu "zonı"tabiki yarın araştırıcam, en azından ama deneyip olmasa da dediğin gibi okyanusta boğulalım
Bahsettiğim videoyu buldum
https://youtu.be/6tGbrFR7pcw
Ben de bu sene work and travel deneyeceğim işte olmazsa da bu şekilde dil kursu ile gitmeyi düşünüyorum
Dil okulu değil de work and travel ile amerika montana'ya gittim 3 aylığına bundan 6 yıl önce. Hem çalıştım orada hem de dilimi geliştirdim. Baya bir yararı oldu ben de, ayrıca para da kazandım. :)
Bende new yorkta okula başvurdum dilerim mülakatı geçerim
Gitsem keşke
Gidebilirsin belki ama işte vize alamayınca belirli bir miktar para kaybın oluyor beni kararsız yapan o
paran varsa mantıklı yoksa değil
Düşünüyorum özelden yazayım
No no no
Why no?