Öncelikle şunu belirteyim, ben her zaman herkese karşı çok kibar ve güler yüzlü birisiyimdir. Kolay kolay da sinirlenip kalp kırmam. Hatta çoğu insan "bu kadar kibar olma, üzerler seni" diyor bana. Ama bu hemşire bozuntusu şansını niyeyse çok zorladı. İşini düzgün yapmak yerine, hemşire gibi davranmak yerine gardiyan gibi davranıyordu gelen hastalara. Neyse soruya geçiyorum. Ciddi bir sağlık sorunum var ve bugün acile gitmek zorunda kaldım. Triajdaki hemşire, şikayetleri sordu. Annem de "karın ağrısı" dedi. Hemşire yaşı sordu bu kez, ben de annem eksik anlattığı için hızlıca düzeltmek amacıyla "bir de göğüs kafesimde ağrı var" dedim. Çünkü bu benim için karın ağrısından da daha çok etkiliyordu beni. Zaten ufacık bir cümle, bir saniye falan sürdü bunu söylemem ve kullandığım tek cümle bu. Gayet sakin konuşuyordum. Ses tonum falan gayet düzgün. Hâlâ oldukça kibarım. Hemşire bu kez bana, diğer söylediğim belirtiyi bile işaretlemeden dik dik baktı "yaş?" diye bağırdı. Ben de saygısız hemşireye "saygılı olun biraz, daha kibar olursanız daha iyi olur, bu şekilde konuşamazsınız" dedim. Hemşire bu kez biraz şaşırdı, benden beklemiyordu böyle bir davranış. "Ne yapıyorum hanımefendi adınızı soyadını yazıyorum" dedi ama sesinde yine sinirli bir ifade vardı. Bende bayağı sinirlendim muayene bile olamadan çıktım hastaneden, verdiği dosyayı da buruşturup arkadaki koltuğa fırlattım. Tüm hastaların gözü önünde anneme, o kadını kast ederek "çıkalım şuradan beni şunlara muhatap etme" dedim. Ezikledim yani bildiğiniz. Kadın sustu bu kez, utandı biraz, beklemiyordu böyle bir tepki, tabii alışmış millete çemkirmeye. Sonra da dosyayı iptal ettirdim. Kadının meymenetsiz suratını görüp daha da sinirlenmemek için başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Amaonraki gittiğim hastanedeki doktorlardan Allah bin kere razı olsun. İnşallah gözlerinden bir damla yaş düşmez. Çok iyi ve düşünceli insanlardı. Diğer hastanedeki hemşire ise oradaki herkese krallık taslıyordu, ben de biraz masum görünümlüyüm, azar çektiğinde tepki veremeyeceğini sandı. 30 bin TL parayı cebe indiriyor yaptığı tek şey gelen hastaya çemkirmek. Allah'ın görgüsüzü. Bu hemşiredeki bu ego nereden geliyordu bana çemkirince ses çıkaramayacağımı sandı? Ben hastalıktan ağrılardan uyku uyuyamıyorum hastalıktan gebereceğim ona rağmen herkese kibar davranıyorum, bu alçak insan da işini sevmediği için millete saldırıyor kuduz gibi.
+1 yılBu olaya benzer bir olay benimde başıma gelmişti acilde otomattan fiş almıştım hasta kabulun yanında oraya bakan sekreter orada değil burdan alacaksınız çalışmıyor dedi tabi söyleme şeklini tahmin etmişsinizdir. Daha sonra bişey demedim ordan almak için yöneldim kısık sesle söylenerek ne anlatınca da anlamıyorlar ne kıt insanlar var dedi ben ne diyon sen oraya oturunca akıllı mı oldun diye çıkışınca biraz şaşırdı duymadığımı sanmış olmalı bayağı tartıştık kız kardeşim yanımdaydı araya girdi yoksa muhtemelen dayak yerdi ve sağlıkta şiddet diye mağdur haberlerle sözde hak arayışına girerdi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenel olarak hemşirelerin takındığı tavır bu. Hastalar da ses çıkarmadığı için böğürdükçe böğüreleri geliyor bazılarının. Sosyal olarak genelde orta alt kesimden gelen bu insanlar edinmiş oldukları hemşirelik!!! makamıyla kendilerini anladığım kadarıyla diğerlerinden özellikli falan görüp, ellerine de birkaç kuruş para geçince geldikleri yere göre genel durumlarının çok iyileştiğini sanıyor.
Ve insan gibi davranmaları gereken mesleklerinde hastalara bağırıp çağırarak geçmiş ezikliklerini kapatma çabalarına düşüyorlar. Edindikleri küçücük meslekleri egolarını o kadar kabartıyor ki pek çok hemşirenin doktorları bile aşağılamaya çalışır ifadesini biliyorum. Yani sen ey hemşire doktordan daha akıllısın öyle mi ahahahhaah:)
Dediğim gibi bunlar tamamen eziklikten….00 Yorumla
+1 yılgercekten asla anlamiyorum bu saglikcilari sanki tovbeeeee allahim yaraticilar ya kendilerini yaratici falan saniyorlar haklisin sen fazla egolular
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın kanki bazıları hak ediyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi yapmışsın gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
2019 da Türkiye’ye gelmiştim biraz rahatsızlandım birkaç hastane Avrupa sigortasının onlarda geçmediğini sistem kapalı gece diyerek ücret kabul etmedi farklı özel bir hastaneye gittik sıramızı aldık tek doktor çalışıyor bekliyoruz 3 5 kişi var hasta olanlar kahve içip bakış atıp hunharca gülüyorlar neyse işte zaten canımız burnumuzda hastayız ogünü hiç unutmuyorum 5 dakika muayene edeceklerdi polislik olduk sağı solu dağıttık ama İnan hiç hasta kalmadı gelene anında müdahale etmeye başladılar ben yine muayene olamadım 😅😅😅
10 YorumlaYakın zamanda ben doktoru sağlık bakanlığına ve cimere şikayet ettim. Annemin ameliyatı vardı, ameliyat günü gittik doktor o gün yokmuş kimse bir şey yapamazmış. Sonradan öğrendim meğer herkes aynı mağduriyette. Hastaneyi karıştırdım, yetkililerle görüştüm ve en son şikayet ettim ancak saçma bir cevap geldi Cimerden ve değişen hiçbir şey yok. O yüzden bu kadar cesaretliler.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Ama kusura bakmayın da ben 30 bin maaşa takıldım. Ciddi mi bu? Başhemşire maaşı falan mı? Ama baş bile olsa yuh derim. Doktor maaşlarını anladık en düşüğü 30 küsürmüş de hemşireleri bilmiyordum.
Kesin bilgi mi bu acaba nereden öğrendiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten o hemşireye bu sitemi yaptiysan helal olsun sabah benzer bir olay yaşadık yasitim olan hemşire annemi azarladı hatta annemin üzerine yürüdü ve annem sadece güldü hiç bir tepki vermedi o an benim başım dönüyordu bişey yapamadım ama annem neden cevap vermedi anlamadım
05 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite hastanesiyse baş hekimliğime şikayet edin acilen, normal hastanedeyse de 184'e bildirebilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılHastaneden çıktık devlet hastanesi ama annem sakın şikayet etme ekmeğinden olmasın diyor
Soran+1 yılOnlar kazandığı ekmeği hak etmiyor ki
Soran+1 yılKaldı ki zaten işten atılmıyorlar devlet kurumu olduğu için. En fazla uyarı alır hekimden. En azından daha dikkatli ve saygılı davranır sonraki insanlara.
Cevap sahibi+1 yılİşte ben şikayet etmek istiyorum ama annem engel oluyor kızı yaşındaki biri üzerine yürüyor küfür ediyor annem de gülüp geçiyor şikayet etmiyor yani o kız sinirli hali ile sana vursa o zamanda mı susacan anne bu kadar mı korkaksın be kadın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşt kuduz sensin. Bir nöbette senin gibi yüzlercesine laf anlatmak zorunda kalıyor o hemşire. Kendinizin bile iğrendiği popon karşısına geçip enjeksiyon yapıyor. Hanginizde ne hastalık olduğu belli olmadan karşısına geçiyorsunuz o pis kanınızı temizliyor. Doktoru başka hastası başka problem. 30 bin verip satın mı alacaksınız Emin ol 60 bin de verseniz hakkını ödeyemezsiniz hemşirenin
117 Yorumla
Soran+1 yılYorumunu savcılığa bildirdim
Cevap sahibi+1 yılSelamda söyle
Soran+1 yılSöylerim
Cevap sahibi+1 yılSenin için birazda gerikafalı olduğunu da ekle hatta yobaz görgüsüz olduğunu
Soran+1 yılHer söylediğin aleyhine delil bence çok konuşma. Nasıl olsa ettiğin hakaretlerin kime ait olduğunu göreceksin :)
Cevap sahibi+1 yılTereciye tere satmaya çalışan ahmak. Git biraz Türk dili öğren. Hayatında sözlük açmamış cahilin tekilin.
Soran+1 yılSen de insanlık öğren insan artığı. Yüz karasısın. Umarım hastalıktan öldüğün gün bahsettiğim hemşireye denk gelirsin.
Cevap sahibi+1 yılO bahsettiğin hemşirlerden biriyim. Umarım Birgün benim elime düşersin ve böyle çemkirirsin. Kuduz aşını yaparım
Soran+1 yılSenin gibi sağlık çalışanı olmaz olsun. Ruh hastası. Sağlığımız kimlere emanet. Ama söylediğin iyi oldu dava dosyasına bu da eklenecek dikkat et de o çok başarılı (!) Olduğun işinden olma.
Cevap sahibi+1 yılKudur. Kuduz gibi salya akıt. Sana dosya açan müracaat savcısına eşşek arısı soksun
Soran+1 yılGizli üye olman seni kurtarmayacak :) sana şu hakaretlerinin karşılığını vermiyorum sırf dava süreci olumsuz etkilenmesin diye. Kötüye kullandığın işinden olduğun zaman umarım pişmanlık yaşamazsın. İdari hakim olacağım için hukuktan anlıyorum, şüphen olmasın :))
Cevap sahibi+1 yılSen hukukun h sinden anlıyorsan beni düdüklesinler. Sen beyinsizin tekisin. Eğer istersen kullanıcı adımı da veririm
Soran+1 yılVer işler daha da kolaylaşır
Soran+1 yılTelefon numaranı yaz hatta direkt
Cevap sahibi+1 yılNumarayı buradan yazamam mesaj at istediğin bilgileri vereyim
Soran+1 yılKullanıcı adın?
Cevap sahibi+1 yılSon…..
soruyu beğendim
+1 yılyapamadigimiz sen yapmışsın helal olsun fakirlik zor devlet hastanelerinde surunme maalesef gerçi bütün memurlar aynı tembelige okadar alışmışlar ki aldıkları paranin hayrına bile is görmek istemiyorlar bir dolu yaşadığım olay var
00 Yorumla
+1 yılBazen lazım ya. “Hadi bulaşmayayım, lanet klsun” diyorsun ama inan ki bazen dede karşındaki ukalalık yerin dibine sokup çıkarmak lazım.
Bundan anlıyorlar çünkü00 Yorumla
+1 yılSanki bu soruyu daha önce okudum
Fazla tepki vermişsin116 Yorumla
Soran+1 yılHa bu arada, fazla tepki de vermem birazdan da gerekli yerleri arayıp şikayette bulunacağım
- +1 yıl
Eziklemek ile alakası yok sana yaşını sormus
Belki yaşı yazdıktan sonra
Yazacaktı
Ya da doktor muayene edeceğinden dolayı yazmaya gerek duymadı sadece yaşı sordu
Ya da yeşilde az insan olduğun dan dolayı yine sıra hızlı gelir diye düşünmüşde olabilir
Hastane farklı bir ortam... - +1 yıl
Yaşınız nedir hanım efendi
Diye sormaması ezikledigi anlamına gelmez
Soran+1 yılAnlamıyorsun. Soru şekli değil, soruyu nasıl sorduğu hangi ses tonuyla sorduğu önemli.
Soran+1 yılBayağı bağırdı hastanenin içinde. Ben de bildiğin hastaların gözü önünde rencide ettim. Hiçbir şey diyemedi. Hatalı olduğunun kendisi de farkındaydı.
- +1 yıl
"Yaş " diyw direk sorabilir
Onunda üşenme hakkı var
Ama tabi okuz gibi bağırdıysa haksiz
Bu arada istediğin kadar şikayet et
Gelip ona sormazlar bile - +1 yıl
Senle tartışmamak istemiste olabilir
Çünkü her gün bir çok hasta geliyor
Kırık çok var
Sustu diye Seni haklı gördüğünü sanma
Soran+1 yılZaten yaş diye sormasında problem yok, asıl sorun dik dik bakması sert bir dille ve yüksek ses tonuyla konuşması. Ben yine de üzerime düşeni yapıp şikayetçi olacağım. Eminim şikayetçi olan başka insanlar da vardır. En azından uyarı alsın baş hekimlikten.
Soran+1 yılKırık? Komik 😂😂
- +1 yıl
Tabi yaptığı yanlış sabırlı olması lazım
- +1 yıl
Asıl sen kaybol
Üstüne niye alınıyorsun
Soran+1 yılGit*
- Eğitim & Kariyer konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılBunları pandemi döneminde halk çok yüzledi o yüzden hanımefendi işini yapıyorsa en iyi şekilde maaşını alıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında sizin gibi zarif ve güzel bir hanımefendi bu davranışı hak etmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbişey yok bunda yaşını sormuş alakasız cevap vermişsin. Bazıları hadfini aşıyo evet ama bu değil.
040 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaha😂egonuzu sağlık çalışanları üzerinden tatmin etmeyi kesin asıl.
Cevap sahibi+1 yılSebepsiz? Git bakalım başka hangi ülkede bu kadar kolay sağlık hizmeti alabiliyorsun? Aylarca randevu için sıra bekliyorlar. Kadın evrak işi ona kitlendiği halde işini yapmaya çalışmış, ağır şartlarda çalışıyolar ve asla karşılığını tam olarak alamıyolar. Az empati kur. Diycem de beynin o kadar gelişmemiş bi 5 sene sonra gel oku bu yazdığımı anca idrak edersin.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni sıkıntıların var ergenlik zor iş ama tiplerini seni yetiştiremeyen annene babana kus çok rica ediyorum 🙏
Soran+1 yılYa bi s. ol git tedavi gör
Soran+1 yılGirme*
Soran+1 yılİletişime geçme*
- +1 yıl
Ağır mı çalışıyorlar:) Bazı hemşire kitlesi var ki hastanede pasta börek kısır partisi verip, hastaneyi güne çeviriyorlar. Kendilernden daha alttaki stajer hemşireleri çalıştırıp tüm gün çay kahve içip pasta yiyerek ve doktorların hayatlarını didikleyerek yaşayan hemşirecik kitlesi tanıyorum. Asla hadlerini bilmiyorlar hem de asla.
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu geneli ağır o gördüklerin torpilli
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu taraflı yorum yapılmış burada
Soran+1 yıl@Miaa98 bence insanlara daha fazla saldırıp rahatsızlık ve tacizci. Hepsi aleyhine delil oluyor.
Soran+1 yılRahatsızlık verme*
Soran+1 yıl@Miaa98 ben sana söyledim, istediğin yere şikayet et. Ben öyle yaptım, bence sen de yap. Hakim uygun gördüğü şekilde karar versin.
Soran+1 yıl@Miaa98 beni zaten yakında mahkeme salonlarında göreceksin. Umarım gördükten sonra kendinden utanıp, aynalara bakmaya korkup intihara falan kalkışmazsın.
Soran+1 yıl@Miaa98 göster :) bekliyorum
Soran+1 yıl@Miaa98 yeni hesap açmak:D öteki hesaptan yorum yapmaya tırsman peki 😂😂 bekleyip görelim
Soran+1 yıl@Miaa98 göster dedim ya :D elinden ne geliyorsa yap bence yoksa çok zor olacak senin için
Soran+1 yıl@Miaa98 neyse daha fazla buradan iletişim kurmayacağım seninle, nasıl olsa mahkeme salonlarında zor olsa da bol bol muhatap olmak zorunda kalacağız seninle.
Soran+1 yıl@Miaa98 kendine acımalısın zor bir süreç olacak senin için. Belki hastaneden kendi adına psikolojik olarak hasta raporu falan çıkarırsan işin bir tık kolaylaşabilir de yine zor tabii.
Soran+1 yıl@Miaa98 zaten yazma aleyhine delil oluyor. Mesleğini nasıl kullandığın zaten araştırılacak. Umarım işini kaybetmekle kalırsın sadece. Bu son cevabımdı daha fazla buradan iletişim kurmayacağım hayırlı günler.
Soran+1 yıl@Miaa98 kötü kalpli? :D aynen o kadar kötü kalpliyim ki hakkımı savunduğum için. Mesleğinin de bir önemi yok kötüye kullandığın aşikar. Rica ediyorum buradan yazma bildirim geliyor rahatsız edicisin. Son cevabım yazıyorum dedim ısrarla yazıyorsun bir sus artık mahkemede nasıl olsa seninle muhatap olmak zorunda kalacağım ne yazık ki. Ankara 'da yaşaman da daha iyi olmuş.
+1 yılÇemkiren ne demek hanımefendi uslubunuza dikkat edin o hemşire bendim. sizinle tekrar karşılaşmamak dileği ile
10 YorumlaSenin üslupta iğrenç kim bilir naptin bu üslupla orada
129 Yorumla
Soran+1 yılSana 2 saat açıklama yapmayacağım diğer yorumları oku anlarsın sayın amip beyinli yaratık
Soran+1 yılSuçlu olsam niye şikayete gideyim g. zekali kltak. İnşallah benden daha acı verici bir sağlık problemi yaşarsın da hastanede suratına bakan olmaz. Dingil seni. Yok ol yazma.
Soran+1 yılŞunu derken bile haksız olmadığımı kabullenmen ama bir s! ke yaramadan ülke standartlarında yüksek maaş aldığın için bu sorunun sana girip girip çıkması peki 😂 hakaretlerine cevap vermeyeceğim senin gibilerin de geçimini nasıl sağladığı belli zaten;))
Soran+1 yılŞikayet etsene hadi it
Soran+1 yılİdari hakim olmama ramak kalması ve hemşireden statü olarak daha üstün olmam ama her şeyden önemlisi haksız kazanç elde etmemem peki? Anlaşıldı derdin MK eskortu ananın * kadar yolun var kaybol ananın seni açtığı yere geri gir insan artığı
Soran+1 yılS/çtığı yere geri gir*
Soran+1 yılSs aldım rezil edeceğim seni dur
Soran+1 yılAllah'ın bilgisizi 21 yaşındayım
Soran+1 yılSs aldım saygısız. Tazminat davası açmayacağım merak etme ama belli ki psikolojik sıkıntıları olan bir sağlık çalışanısın, bu işin için büyük bir tehdit.
Soran+1 yılÖğrenirsin gerçekleri yakında bekle sadece.
Soran+1 yılHangi iş de çalışırsan çalış, ettiğin hakaretler suç kapsamında ve mesleğin açısından tehdit oluşturacak ölçütte. Özel sektördeysen işin daha da zor. Varsayalım ki çalışmıyorsun, hiçbir vasfın yok, o zaman daha da zor.
Soran+1 yılEleştiri diye kıvır şimdi. Küfür etmek ve eleştiri :)) güzel kafa. Hakimin karşısında da dersin "yalnızca eleştirdim" diye.
- +1 yıl
www. hizliresim. com/ 8ctkw9a
Soran+1 yılTatlım avukatla konuştum kağıt gelecek evine birkaç gün sonra ;)) bence hazırlıklara şimdiden başla
Soran+1 yılHodrimeydan bakalım. İstediğin yere gidip istediğin yere şikayette bulunabilirsin. Bilakis ben öyle yaptım.
+1 yılYanlış yapmışsın muayeneyi yapicak olan doktordur hemşire değil hemşire kayıt için yaşı sormus
126 Yorumla
Soran+1 yılDoktorla bir sorunum yok o hemşireye sinir oldum ve daha fazla muhatap olmamak adına, ciddi bir sağlık problemim olmasına rağmen hastaneden çıkmak zorunda kaldım. Verdiğim tepki de gayet yerinde, az sonra da gerekli yerleri arayıp şikayette bulunacağım.
- +1 yıl
Boşuna yaparsın.. hemşire günde 200 300 kisiyel muhatap oluyor ister istemez yoruluyor gayet normal davranmış sende olsan sende aynı şekilde konusurdun
- +1 yıl
😃 hala sinirlisin ya karşıdakine çok kızıyorsun ama sen ondan betersin
- +1 yıl
😃 sakin ol ya
Soran+1 yılDünyanın en zor işi de hemşirelik değil. Kaldı ki en zor işte çalışsa dahi kimseye öküz gibi bağıramaz.
- +1 yıl
😃 iyide şu an sende çok sinirlisin yaşın kaç?
Soran+1 yılSinirli olmam normal değil mi? Hakkım olan şekilde tedavi olmam gerekirken sırf problem yaşanmasın diye hastaneden çıkmak zorunda kaldım hasta halimle.
- +1 yıl
Kız tm da yaşın kaç yaş?
Soran+1 yıl21 de ne alaka
- +1 yıl
Kanka biraz sakin ol. hastalığın neymis
Soran+1 yılİki saat sana burada laf anlatamam anlatsam da anlayacağını sanmıyorum. Havaya konuşmuş olmak istemiyorum.
Soran+1 yıl@Camfanuus yorumlara dadanmış bir de rezil
- +1 yıl
Hemşire günde 200 kişiyle muhatap oluyor diye böğürme hakkına sahip değil. Haddini bilecek. Sadece bir hemşire gibi davranıp uslu olacak olmazsa ağzının payını alır.
- +1 yıl
@Camfanuus arkadaşlar benim yorumumfan ne istediniz 😂😂
- +1 yıl
@Camfanuus sende haklisinda yani artık tartışmayın ya
Soran+1 yıl@Camfanuus taciz mi? :D açlıktan belli ki birçok insana tacizde bulunmuş biri olarak bu yorumu böyle iddialı bir şekilde yapman gayet normal tabii zavallı seni
Soran+1 yılhttps://www.hizliresim.com/i5cjwg7
Hem iftira hem hakaret :) ağır suç cezası da ağır olmalı değil mi ☺️☺️- +1 yıl
Yaw bir durun arkadaşlar yapmayın artık. olan oldu bosverin lütfen sakin olun
Soran+1 yılBu olay gerekli mercilere ulaştı bu sorunun altında işim yok artık
- +1 yıl
😃 kanka niye sakin olmuyorsun
- +1 yıl
@Camfanuus sakin olun ya.. konu nerden nereye geldi. sanal alemde bile tartışmak boşuna. bosverin lütfen
+1 yılIyi yapmişsin havalari bin 500 sanki doktor biraz özgüvenli olunca nasıl pısmış alişmişlar garipleri ezmeye
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir bende sağlik calişaniyim hemşirelerde var biraz ego bende anlayamadim genel bir şikayet var
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kiz, büyüyünce hemşire olmak isteyip de olamayan tip.
Kıskançlıktan kendini yemiş bitirmis18 Yorumla- +1 yıl
Hemşire değil de idari hakim olacağım şoku peki hajsjwjdj kıskanacak olsam diğer hastanedeki doktorları kıskanırdım hemşire kim lan
- +1 yıl
Ama beynin olsa okuduğunu algılama kabiliyetine sahip olurdun. Diğer hastanedeki doktorlara binlerce kez dua ettim. Onlara niye laf etmiyorum acaba bir düğün akılsız seni.
- +1 yıl
Düşün*
Cevap sahibi+1 yılSen hakim olup adalet sağlayacaksın öyle mi? Verdiğin kararlarda duygusal davranacaksın. Büyümenn lazim
Cevap sahibi+1 yılAma ben senin adalet sağlayacağına inanıyorum, verdiğin kararlarda dosdoğru olacaksın, yazının tamamını okudum şimdi sen haklıymışsın kusura bakma , kırdıysam özür dilerim
- +1 yıl
Ben çoğu hakimden daha iyi sağlarım adaleti
Cevap sahibi+1 yılBundan şüphem yok. Neden idari hakimlik? Adlı yargıyı düşünmez misin
Cevap sahibi+1 yılHangi hukuk fakültesinde okudun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemsireyi kutluyorum senin gibi mllar yüzünden işi aksiyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaketmissindir boş sorular sorarak zamanla yarışıyor iş hayatına atıl görürüm ben seni ukala
Hakedene hak ettiğini vereceksin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi hastanede yaşandı
034 Yorumla
Soran+1 yılİbni Sina acilde
Cevap sahibi+1 yılNerede oluyor
Cevap sahibi+1 yılBugün bizde yaşadık aynısını 😅
Soran+1 yılTriajda
Soran+1 yılİbni sinada mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır bizim başka
Soran+1 yılBence baş hekime şikayet etmelisiniz
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın duyumlar aldık bizde
Cevap sahibi+1 yılYa biz tüm sorunları çözüyoruz zaten bu gelenler çok başka kafa düşünceyle geliyor
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılBize gelen hasta 30 yaşındaydı üslup yok ahlak saygı tümü yok sıfır dağdan inmiş gibi vıdı vıdı yaptı geldiği gibi geri gitti ve bizden şikayetçi olan hasta aklında sorun etsin şüphe etsin yani
Soran+1 yılSize gelen hasta maalesef beni ilgilendirmiyor çünkü benim yaşadığım durumda hemşire hatalı keşke işine son verilse.
Cevap sahibi+1 yılHer hastanede vardır böyle bu tür şeyler napalım biz iyi olmaya çalışıyoruz bizim ilgiler üst düzey artık ve şunu diyim empati yap geç çünkü biz bir çok ameliyatlara giriyoruz bir çok zaman işimiz düzgün gitmiyor birilerine patlıyor oluyoruz yani
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam da sakin ol hala sinirlisin cadı bi dur sinirini atamadın herhalde
Cevap sahibi+1 yılTamam bi sakin olur musun çok sinirlenmişsin sen. D
Cevap sahibi+1 yılAminn amin de bak hala sinirlisin ama bi sakin olur musun artık
Cevap sahibi+1 yılBiraz sakin olmanı istiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok çok haklısın karakter meselesi bu ama ne diyicen ki. Ama bak hala sinirlisin
Cevap sahibi+1 yılSakin misin artık?
Cevap sahibi+1 yılAaa hayır hayır öyle değilimm nerden çıkardın günahı mı alıyorsun beni yanlış anladın ve önyargı yaptın
Soran+1 yılKendi ağzınla dedin yorulduğumuz için birilerine patlıyoruz diye :D suçsuz kişilere de patlıyorsanız Allah belanızı versin.
Cevap sahibi+1 yılÜzülüyorum ama bak
Soran+1 yılKeşke üzdüğünüzün on misli kadar üzülseniz de yürek yok tabii sizde
Cevap sahibi+1 yılAlınıyorum ama bak ben yapmışım gibi yapıyosunn
Cevap sahibi+1 yılHep böyle devam edicek misin
Soran+1 yılHak edene hak ettiği muamele ☺️
Cevap sahibi+1 yılAma sanki ben sana yapmışım gibi davranıyorsun biraz olsun alınmaya başlicam şimdi biraz daha sakin misin
Cevap sahibi+1 yılSakinleştin miii
Soran+1 yılRahatsız etme.
Cevap sahibi+1 yılBen mii ne yaptım ben
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum..
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Soran+1 yılAyy takıntılı, hasta
Cevap sahibi+1 yılKim 🤔
+1 yılYaşini sormayi cemkirme olarak mi yaziuosun?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır, bağırıp dik dik konuşmasını çemkirme olarak yazıyorum.
Soran+1 yılDik dik bakmasını yazacaktım
- +1 yıl
Kimbilir naptin kadincagiza
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlıkçıyım ama bazıları hak ediyor, iyi yapmışsın
00 YorumlaHaklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastalığın nedir
00 YorumlaÇok iyi yapmışsın
01 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın
04 Yorumla
- +1 yıl
Özele gidiyorum oradaki hemşireler ilgileniyorlar doktorda aynı şekilde ama şu devlet hastanesindeki doktor hiç ilgileniyor
- +1 yıl
Aslında olayın hastanenin özel veya devlet olması ile ilgisi yok. Mesela ben özelde bir doktora gitmiştim, beni doğru düzgün dinlememişti. Resmen postalar gibi hızlı hızlı konuşup göndermişti. Ama devlette gittiğim bir doktor da çok tatlı ve nazik ve ilgiliydi. Bence bunun insanlıkla ilgisi var🙂
- +1 yıl
Haklısıniz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne