Çalışıyorum o kadar bunaldım ki bu haksızlıklar neden bazı insanlar Bu cesareti nereden alıyor? Detaylar altta?

2 aydır bir yerde çalışıyorum biraz sessiz ve ağır den dolayı özgüvensiz biriyim sorunlarım var psikolojim bozuk ama bir süre çalışmam gerekiyor çalıştığım yerde sorunlar yaşıyorum oradaki insanlarla hepsi ruh hastası çünkü neyse biraz zayıfım ve vitaminlerim düşük kansızım oradaki herkes bana ölü gibisin diyor hayattan bıkmışsın hayattan bezmiş gibisin diyor öyle yürüyormuşum Bir haftadır bir müdür geldi erkek o da bana ruh gibisin enerjim çok düşük sesin kısık çıkıyor gibi istiyorum moralimi bozacak şeyler söylüyor bugün arkaya doğru seslendim bir şey söyledim bence bağırdım O da diyor ki senin sesini ben duymadım ki o duysun moralim çok bozuldu ya ben bağırıyorum aslında sesim çıkıyor yani niye herkes bana böyle diyor moralim çok bozuldu bu insanlar Bu cesareti nereden buluyor ya benim moralimi alt üst ediyorlar artık ne diyeceğimi de bilmiyorum hiçbir şey demiyorum onların o saçma sapan söylediklerine karşı. zaten orada çalışmak çok zor daha da zorlaştırıyor lar cehenneme çeviriyorlar resmen canım yanıyor orada hiç Kafa dengim Yok onlar konuşuyor ben konuşmuyorum o kadar kendimi kötü hissediyorum ki anlatamam orada yalaka bir tane kız var hiç sevmediğim bir kadın müdür var ona yalakalık yapıyor o kadında sürekli ona yalakalık yapan kızı savunuyor yaptığım hiçbir hatayı bir şey demiyor bana izin vermiyor falan o kadar daraldım o kadar bunaldım ki fakirliğin gözü kör olsun 2 ay daha dayanmam lazım ama bazen dayanamıyorum ne yapmam lazım sizce?:(
Çalışıyorum o kadar bunaldım ki bu haksızlıklar neden bazı insanlar Bu cesareti nereden alıyor? Detaylar altta?