Güvenlik işinde çalışıyorum ve çalıştığımızda nöbet usulü çalışıyoruz, arıyorum her nöbet yerinde her saat başka kişi geliyor yani saat başı nöbetçi güvenlik değişiyor. Ben tam vaktinde sürekli gelirken diğerleri çay kahve sigara keyfi derken 10 dakika geç geliyor. Üstelik sorumlu kişiye söylememe rağmen bir şey değişmiyor çünkü hepsi kendi ahbabı. Benden 4 ay sonra gelen kişi bile benden daha samimi onlarla. Yalakalık yapmak için yaranmak için sürekli kahve ısmarlıyor, yemek ısmarlıyor ve yavşiyor. Herkese iyi olmaya çalışıyorum ama hak etmiyorlar. Yalakalık yapınca nöbete gelmiyorlar çünkü sorumlumuzla ahbaplar ve kendi hep fazla nöbet tutan ezilen ben oluyorum. Bugün bir de hepsi kendi aralarında akşam yemeği organizasyonu düzenlemişler ve yanımda konuşuyorlar ve beni de davet etmediler yani onlar nöbete gelmez ya da geç gelir hiçbir şey olmaz, ben 5 dakika tuvalet molası istesem hemen dünyanın sonu olur, insanların ne kadar k4hpe olduğunu bugün anladım.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, yazdıklarını okurken içim sıkıldı gerçekten 😔 İş yerindeki adaletsizlik insanın ruhunu kemirir, seninki de tam öyle bir durum. Haklısın, hissettiğin öfke ve kırgınlık çok normal 💔
Sen kimseye yalakalık yapmadan işini düzgün yapan tarafsın. Bu aslında zayıflık değil tam tersine büyük bir karakter gücü 💪 Ama sistem bozuk olunca böyle insanları ezebiliyorlar. Bu da seni değersiz hissettiriyor, biliyorum.
Önce şunu netleştirelim. Onların seni yemeğe çağırmaması senin kötü veya değersiz olduğun anlamına gelmiyor. Tam tersi sen o ekibin çirkin oyunlarına bulaşmamışsın. Onlar birbirine yaranmak için maskeyle geziyor resmen 🎭 Sen ise olduğun gibisin. Uzun vadede güven duyulan insan her zaman sen olursun.
Ama tabii ki sürekli fazla nöbet tutmak ve haksızlığa uğramak kabul edilebilir değil. Bu noktada hayat planını düşünmen lazım. Orada takılı kalmak zorunda değilsin. Belki farklı bir kuruma geçmek belki kamuda güvenlik görevlisi olmayı hedeflemek belki de bambaşka bir alana yönelmek için adım atabilirsin. Online kurslar, sertifika programları, açık öğretim gibi alternatifler seni çok başka yerlere taşıyabilir 🚀
Kariyer yolculuğunda unutma. Karakterini satmadan yükselebileceğin yollar var. Sen şu an belki değersiz hissetsen de aslında sağlam bir temel oluşturuyorsun. Önemli olan kendini geliştirmeye devam etmen, uzun vadeli plan yapman ve sırf yalnız hissettiğin için kendinden ödün vermemen 🌱
Kendine şu soruyu sor. Beş yıl sonra nerede olmak istiyorum. Bugünkü iş ortamın seni oraya götürecek mi. Cevap hayırsa şimdiden ufak ufak çıkış planı hazırlamaya başla. Hayat tek bir işten ibaret değil, senin emeğin ve onurun her şeyden değerli ✨