İş yerindeki adaletsizlik her yerde mi var?

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar diliyorum 😊
Ben tekstilde çalışıyorum ve o kadar berbat bir süreçteyim ki anlatacam şimdi umarım okursunuz..
Ben ütü işi yapıyorum ve benden sayı isteniyor
Saatte 140 ve 150 arası gidip geliyorum cuma günü maaş yattı ve gördüğüm rakam beni aşırı rahatsız etti mesai ile beraber 25 vermişler bende pazartesi günü ustaya bu ne böyle dedim ben bu kadar mı hak ediyorum falan filan dedi muhasebeciye git orada hesapla dedi gittim o orpu da boş yaptı işte şöyle böyle dedim tamam işimin başına geri döndüm sonra patron çağırdı gittik. Ben dedim ki
Maaşıma zam yaptınız 23 oldu ancak ben bu ay içersinde saate daha çok utuledim nasıl yansımaz dedim bu o... ç bana bunun gibilerden hayır gelmez bunlarla calisilmaz falan dedi cevap vermedim benden uyanık olanı da sevmem dedi slk.. sonra sen ilk ay ne kadar aldın dedi bende o zaman zaten itiraz etmedim dedim oda bende şimdi ediyorum dedi cidden bu kadar slk insanlar var mı... Her neyse bugün çıkışımı verecem dedim yarın bunların ağzına sjcacam arkadaşım saate 70 verirken üstüne bir mesaiye kalmamışken benimle eşit almış
Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar işten çıktık 😂🤣daha doğrusu tekstillerdeki oyun onların istediği gibi bitti buna ben müsade ettim 😂😂