Fransızca öğretmenliği bölümüne gitmeli miyim ? :( Kafam çok karışık yaa ...
Cevabın nedir?
+1 yılIllaki yabanci dil okumak isdiyorsan kendine bir kac Soru sorman gerekir.
1. hayatda ulasmak isdediklerin neler ?
2. Maddiyatmi Senin icin önemli gelecekde yoksa yapacagin isde aldigin Sevincmi ?
3. Eger gercekden kafam karisiyor diyorsan Yabanci dil hem Alamnyada Üniversite btirmis.
hemde Türkiyede Istanbulda okuyan bir Bayan Arkadasim var isdersen Facedeki adini sana veririm ona danisirsin sana gercekden yardimci olur.
Adim Facede : Süper Kaya
Eklersin
Ordan yönlendiririm Seni
Saygilarimla04 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat önemli değil de :/ Hiç Fransızca bilgim yok olur mu ki öyle? :(
- +1 yıl
Olmasina olurda zor bende okulda Fransizca dersine girdim Kolay degil.
Illaki yabanci dilmi olmasi gerekiyor neden Uluslar arasi iliskiler okumuyorsun ?
vehaut baska Ders degilde illaki yabanci dil ?
Mesela Bilgisayar Mühendisligi Okusan Almanyaya hemen gelir is bulursun Maaasida iyi :)
Oturumda veriyorlar baya kolayliklari var.
Soran+1 yılYa ben yeni diller öğrenmeyi seviyorum. Yapabilirim gibi geliyor bana.Bir de ben ailemden ayrı yaşayamam ondan :/
- +1 yıl
Yabanci dil olarak gercekden kendinden eminsen vede gercekden disiplinliyim Üniversiteyi bitiririm diyorsan Cince oku ozaaman gelecegin Parlak olur. Yok zor dersen Fransizca oku ozamanda Özel ders verirsin Ailenin maddi Durumunu bilmiyorum kendi isyerini acmana yardimci olurlarmi olabilirseler ileride ozaman Fransizca oku basar ondan sonra bidaga konusalim olurmu :)
u +1 yılFransızca bizim ortaokul dönemimizde kalmış bir dil. Tavsiye etmiyorum.
Öğretmenlik haricinde bir başka dalda da geçerli değil Fransızca. Osmanlı döneminin ezikliğini yaşamaya ve hissetmeye devam eden Fransa ile ekonomik, siyasi ve turistik ilişkilerimiz bile pamuk ipliğine bağlı. Türk düşmanlığı ile oy toplayabilen siyasetçiler her başı sıkıştığında bize laf atar ve ilişkiler gerilir.00 Yorumla
+1 yılBenim de çok istediğim bir bölümdü ama fransızca öğretmenlerinin atanamaması nedeniyle seçmedim bence ingilizceyle ilgili bölüme gidip ingilizce yanında fransızca öğrensen daha iyi olur ingilizce öğretmeni olursun ya da olmazsın ama en azından o iki dilin tercümanı olabilirsin veya daha iyi konumlarda çalışabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılönce ingilizce öğr yaz gelmezse fransızcaya git... bi arkadasım fr öğr. okuyor güzel seyler söylüyor hakkında pek bilgim yok ne yalans öyleyim ama iyi diye duydum
02 Yorumla
Soran+1 yılingilizce sınavıyla aldığım puanla gidebiliyorum zaten :) ingilizcem orta seviye yetiyor işte :)
- +1 yıl
bence ingilizce yaz önce en gecerli dil o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
+1 yılYapılan resmi açıklamaya göre 7 binden fazla ingilizce öğretmenine ihtiyaç var. Fransızca mezunu arkadaşım hala iş bulamıyor. Çince öğrenirsen ayda 5 bin liralık garanti bir iş ayarlarım sana :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKore olur mu :( ? Ya ben zaten daha çok dil öğrenmek için gidiyorum sayılır :/
- +1 yıl
çince öğren hayatının para birimi değişsin tatlım Ç:)
Soran+1 yılSizin de bilginiz yok sanırım bölümle ilgili..
Saskın haaa...Bitiremezsin..ve zaman kaybı olur..ayrıca geleceği olmayan bir meslek branşı..üstelik gidip kayıt yaparsan bir sonraki sınavda bayağı puanın kırılır...HAZIRLAN SENEYE BİR DAHA GİR..
00 Yorumla
+1 yılÖnce hazırlık okuyacaksın zaten direk bölüm derslerine başlatmıyorlar. Neden Fransızca peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılpuanım ona yetiyor çünkü :)
Linkini açamıyorum iş yerinde filtreli net ama merak ettim :D
00 Yorumla
+1 yılİtalyanca öğretmenliği oku seni italyan konsolosluğuna aldırayım .
06 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş :)
- +1 yıl
Okuyacak mısın ?
Soran+1 yılAlmanca öğretmenliğine ne dersin?
- +1 yıl
Çok kaba derim fransızca ve ingilizcede çok yaygınderim italyanca favorim çünkü kitlesi artıyor şu anda 39 ülke konuşuyor bunların 8 tanesi anadil olarak .
Soran+1 yılFransızca öğretmenliğini yazayım o zaman ben :/
- +1 yıl
Sen bilirsin .
+1 yılTürkiyede iş bulamazsın...tanıdığım fransızca öğretmenleri,Cezayir,Tunus gibi ülkelerde çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhacettepe fransızca öğr.gidip kaydımı yaptırıp gitmemişliğim var.
cevabım bil bakalım ne ?01 Yorumla
Soran+1 yılneden neden neden?
+1 yılçok zorlanacaksın ama git yani çok iyi para var
01 Yorumla
Soran+1 yılDil konusunda zorlanacağımı zannetmiyorum ..Ama her şeyi en baştan mı öğretiyorlar bu önemli olan :( Pek bir bilgim de yok yarın bir arayıp sorayım diyorum :(
Kendinde o kapasiteyi görüyorsan süper olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılDil konusunda çok yetenekliyim ama şimdiye kadar almış olduğum Fransızca eğitimim yok..Gidebilir miyim ki ?
+1 yılişsiz kalmak istiyorsan evet git
00 Yorumlaarapçaya git...
02 Yorumla
Soran+1 yılYok, Arapça istemiyorum ..
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel bölüm bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geldi :)
+1 yılHangi üniversite?
01 Yorumla
Soran+1 yılUludağ üni :/
nereyi kazandıın
00 Yorumla
+1 yılHobi olarak git :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle yapmak istiyorum :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılgitmelisin bence iyi bölüm
00 Yorumla
+1 yılgit.
00 Yorumla
+1 yılGereksiz bence:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence gitmemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım